Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σάββατο 18 Απριλίου: Τρία ζώδια θα βρούν αυτό που ψάχνουν! Η τυχαία συνάντηση και το τηλεφώνημα

Σα, 18 Απρ 2026 01:03

Έκτακτο – Κεφαλονιά: Ραγδαίες εξελίξεις τώρα με τους 3 κατηγορούμενους για τη νεκρή Μυρτώ!

Πα, 17 Απρ 2026 23:25

Μετά τα 40, αυτή η σκιά ματιών κάνει φυσικό λίφτινγκ! Θα φαίνεται ξεκούραστο και φρέσκο το βλέμμα

Πα, 17 Απρ 2026 23:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ με την Σαρλίν:Οι σόλο διακοπές στην Κορσική και η μυστική συμφωνία με τον Αλβέρτο.

Σα, 16 Απρ 2022 17:27 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συνεχίζεται το μυστήριο με την εξαφανισμένη πριγκίπισσα Σαρλίν, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί εδώ και μήνες. Αν και το παλάτι ανακοίνωσε ότι μετά την επιστροφή της στο Μονακό θα συνεχίσει την ανάρρωσή της στο σπίτι, υπάρχουν ενδείξεις ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Η 44χρονη “θλιμμένη” πριγκίπισσα, η οποία βρέθηκε 4 ολόκληρους μήνες σε κλινική αποκατάστασης στην Ελβετία, φέρεται να έφυγε πριν από λίγες μέρες από το Μονακό και τα πέταξε για άγνωστο προορισμό. Ωστόσο, υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο ταξίδι της.

Θρίλερ με την Σαρλίν: Κάνει σόλο διακοπές σε πανέμορφο νησί της Μεσογείου – Η μυστική συμφωνία με τον Αλβέρτο
Η Σαρλίν κάνει solo διακοπές στην Κορσική
Να θυμίσουμε εδώ ότι το περιοδικό “Who” της Αυστραλίας είχε αναφέρει πρώτο ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν εντοπίστηκε κατά την αναχώρησή της με ιδιωτικό τζετ από το αεροδρόμιο της Νίκαιας. Στις 22 Μαρτίου η πριγκίπισσα εντοπίστηκε να αναχωρεί, χωρίς να υπάρχουν φωτογραφίες.

Οι νέες πληροφορίες έρχονται από την Ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, που ισχυρίζεται ότι η Σαρλίν έφυγε μόνη της από το Μονακό για να κάνει διακοπές στην Κορσική, που αποτελεί αγαπημένο της προορισμό.

Ακόμα το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει μια μυστική συμφωνία ανάμεσα στη Σαρλίν και τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Όσο υγεία της Σαρλίν παραμένει εύθραυστη και δεν έχει αρχίσει τις δεσμεύσεις της στο παλάτι, η συμφωνία αναφέρει ότι αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη να μετακινηθεί όπου θέλει.

Προς το παρόν, η βασιλική οικογένεια δεν έχει αντιδράσει σε αυτή τη νέα φήμη.

Σε κάθε περίπτωση, η Κορσική είναι ένα μέρος που αγαπά ιδιαίτερα η Σαρλίν και το επισκέπτεται συχνά. Εκεί έχει διοργανώσει εκστρατείες ευαισθητοποίησης του κοινού για τον πνιγμό, ενώ 2020, έμεινε στην Κορσική για να προπονηθεί σωματικά για το Riviera Water Bike Challenge, τον θαλάσσιο αγώνα ποδηλασίας που διοργάνωσε από το Calvi στο Μονακό.

Ακόμα η Σαρλίν λατρεύει την ομορφιά των τοπίων και την ηρεμία που της προσφέρει αυτό το νησί. Το καλοκαίρι του 2020, η πριγκίπισσα εξομολογήθηκε σε δημοσιογράφους: “Η Κορσική έχει πολλά κοινά με τη χώρα όπου μεγάλωσα”.

Αλβέρτο. διακοπές Διεθνή Θρίλερ Κορσική μυστική Σαρλίν:Οι σόλο στην Συμφωνία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Απριλίου: Τρία ζώδια θα βρούν αυτό που ψάχνουν! Η τυχαία συνάντηση και το τηλεφώνημα
Σα, 18 Απρ 2026 01:03
Έκτακτο – Κεφαλονιά: Ραγδαίες εξελίξεις τώρα με τους 3 κατηγορούμενους για τη νεκρή Μυρτώ!
Πα, 17 Απρ 2026 23:25
Μετά τα 40, αυτή η σκιά ματιών κάνει φυσικό λίφτινγκ! Θα φαίνεται ξεκούραστο και φρέσκο το βλέμμα
Πα, 17 Απρ 2026 23:15
Ελλάδα: Θρίλερ με τον θάνατο του 49χρονου προέδρου κοινότητας! Τροχαίο ή δολοφονία; Ποιο είναι το κρυμμένο μυστικό;
Πα, 17 Απρ 2026 23:15
Αυτή η ταινία κατάπιε ολόκληρο το Netflix – “Σπάει” ταμεία από την πρώτη στιγμή!
Πα, 17 Απρ 2026 23:09
Voucher 750 ευρώ: Η «δεύτερη ευκαιρία» για χιλιάδες εργαζόμενους
Πα, 17 Απρ 2026 23:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.