Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρίλιος: Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό! Απρόβλεπτες εξελίξεις για 4 ζώδια! “Ανοίγει” η πόρτα της αφθονίας

Τρ, 21 Απρ 2026 19:41

Έκτακτο – Σοκαριστικές εξελίξεις στην Κρήτη με την εξαφανισμένη μητέρα! Οι πρώτες πληροφορίες…

Τρ, 21 Απρ 2026 18:29

Φρίκη και ανατριχίλα στην Κύπρο! Πρωτοφανές περιστατικό! Μητέρα δ@@@@@ το παιδί της…

Τρ, 21 Απρ 2026 15:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ στα Χανιά: 4μελής οικογένεια δίνει «μάχη» με τον κορωνοϊό! (Video)

Σα, 3 Απρ 2021 22:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θρίλερ στα Χανιά: Συγκλονίζει η ιστορία μίας τετραμελούς οικογένειας στην Κρήτη που νοσηλεύεται ολόκληρη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο. Ενώ, μια σοκαριστική πρόβλεψη έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νικόλαος Τζανάκης.

Αρχικά νόσησαν οι γονείς που εισήχθησαν άμεσα στο νοσοκομείο με τα δύο ανήλικα παιδιά τους να βρίσκονται ξαφνικά μόνα τους στο σπίτι.

Μία φίλη της οικογένειας πήγε να μείνει με τα παιδιά, τα οποία όμως και αυτά στη συνέχεια εισήχθησαν στο νοσοκομείο, το ένα με κορωνοϊό και το άλλο με αντισώματα κορωνοϊού και πλέον βρίσκονται δίπλα στον πατέρα τους που αναρρώνει.

«Ξαφνικά βρεθήκαμε και οι τέσσερις στο νοσοκομείο. Απίστευτο.» αναφέρει ο Ντραγκοσλάβ Πέτροβιτς, 40χρονος πατέρας που νοσεί από τον ιό.

“Παλεύαμε μία εβδομάδα, όσο μπορούσαμε και μετά ξαφνικά έπεσε το οξυγόνου της συζύγου και ήταν πραγματικά σε δύσκολη κατάσταση. Και εγώ ακόμα είμαι στο νοσοκομείο, η σύζυγος ακόμα. Εμένα σήμερα με βγάλανε από το οξυγόνο, πάω καλύτερα και η σύζυγος πάει καλύτερα. Δηλαδή τα δύσκολα είναι πίσω από μας” εξηγεί ο κος Πέτροβιτς.

Η 35χρονη μητέρα νοσεί από κορωνοϊό στις 27 Μαρτίου και μπαίνει στο νοσοκομείο και μια μέρα μετά και ο 40χρονος πατέρας.

Ξαφνικά, τα δυο ανήλικα αγόρια της οικογένειας δεν είχαν που να μείνουν και ποιος να τα φροντίσει, μέχρι που διαπιστώθηκε μια μέρα μετά ότι ο 12χρονος είναι θετικός στον ιό ενώ ο 8χρονος είχε ήδη νοσήσει. Το νοσοκομείο ήταν η μόνη λύση. Έτσι αποφασίζεται να μεταφερθούν στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο πατέρας τους.

«Τα παιδιά είναι εδώ δίπλα μου, γιατί πραγματικά κάνανε όλοι φοβερό αγώνα. Τους μιλάγανε καθημερινά για να περάσουν όσο πιο απαλά γίνεται. Στεναχωρημένα είναι αλλά εγώ προσπαθούσα όσο μπορούσα όχι να μην τους τα λέω, δεν τους έλεγα την πραγματικότητα γιατί και εγώ δεν ήξερα την πραγματικότητα. Έπρεπε να είμαι δυνατός.» αναφέρει ο πατέρας.

 

 

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρίλιος: Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό! Απρόβλεπτες εξελίξεις για 4 ζώδια! “Ανοίγει” η πόρτα της αφθονίας
Τρ, 21 Απρ 2026 19:41
Έκτακτο – Σοκαριστικές εξελίξεις στην Κρήτη με την εξαφανισμένη μητέρα! Οι πρώτες πληροφορίες…
Τρ, 21 Απρ 2026 18:29
Φρίκη και ανατριχίλα στην Κύπρο! Πρωτοφανές περιστατικό! Μητέρα δ@@@@@ το παιδί της…
Τρ, 21 Απρ 2026 15:48
Η τ@@@ «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ, που πέθανε η Μυρτώ;
Τρ, 21 Απρ 2026 14:42
Σε αυτά τα 4 ζώδια το Σύμπαν “χαρίζει” απλόχερα αφθονία και τεράστιες ευκαιρίες
Τρ, 21 Απρ 2026 12:47
Ελλάδα: Μεγάλη αγωνία και μυστήριο! Αυτή είναι η μητέρα τριών παιδιών που ψάχνουν! Το “κλειδί” της υπόθεσης
Τρ, 21 Απρ 2026 12:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.