Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Market Pass 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα νέα vouchers τροφίμων; Ποια θα είναι τα ποσά; Ποιοι το παίρνουν αυτόματα;

Τε, 18 Μαρ 2026 09:06

Πάσχα: Αγωνία! Θα έρθει φέτος το Άγιος Φως στην Ελλάδα; Πώς θα φτάσει εν μέσω συγκρούσεων;

Τε, 18 Μαρ 2026 09:02

Αυτό το αντικείμενο στην τσάντα σας διώχνει τον πλούτο! Είναι γρουσουζιά – Αφαιρέστε το αμέσως αν θέλετε τύχη και χρήματα

Τε, 18 Μαρ 2026 07:30
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ στη Βέροια: Εξαφανισμένος για 6η μέρα ο 43χρονος Νίκος – Η αποκάλυψη της μητέρας του…

Τε, 24 Απρ 2024 22:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται για έκτη μέρα το θρίλερ εξαφάνισης του 43χρονου Νίκου, από τη Βέροια. Η μητέρα του, η οποία τον αναζητά εναγωνίως, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

“Πάρτε ένα τηλέφωνο στην αστυνομία, σας παρακαλώ είμαι μάνα και περιμένω. Μόνο να τον βρω, μόνο να τον βρω” είπε με λυγμούς η μητέρα του στο Mega.

“Δεν έδειξε κάτι ο Νίκος να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Δεν το περίμενα αυτό και να έφευγε ο Νίκος μία μέρα το πολύ. Εγώ πιστεύω κάτι έγινε” πρόσθεσε.

Ο 43χρονος από το Μακρυχώρι Βέροιας έφυγε από το σπίτι του το πρωί της περασμένης Πέμπτης για να πάει στη δουλειά του. Η μητέρα του από τότε δεν τον ξαναείδε.

“Την Πέμπτη το πρωί σηκώθηκε, όπως πάντα, έφυγε για τη δουλειά του. Πήρε το αστικό και πήγε στη δουλειά του. Περιμένω το μεσημέρι να έρθει ο Νίκος, δεν ήρθε. Δεν ήρθε και το βράδυ. Και από τότε περιμένω, περιμένω” συνέχισε η μητέρα του.

Το τελευταίο σήμα στο κινητό του
Ο 43χρονος έφυγε με το αστικό λεωφορείο όπως κάθε μέρα. Μαζί του είχε πάρει όλα τα απαραίτητα προσωπικά του αντικείμενα. Η μητέρα τηλεφώνησε στη δουλειά του και της είπαν πως ο γιος της αποχώρησε νωρίτερα. Τότε απευθύνθηκε στις Αρχές.

“Λέω βοηθήστε, έχασα το παλικάρι μου. Το κινητό του έδειξε σήμα στην Χαλκηδόνα το Σάββατο. Το κινητό του χτυπούσε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, παίρναμε συνέχεια”.

Για τελευταία φορά το κινητό του 43χρονου φαίνεται πως εξέπνευσε σήμα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας περίπου 40 χιλιόμετρα από το χωριό του. Όμως, παραμένει ακόμα άφαντος.

Η μητέρα του 43χρονου είχε καταλάβει από το προηγούμενο βράδυ πως κάτι απασχολούσε τον γιο της.

“Δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Ήταν σε υπερένταση ο Νίκος. Φιλότιμο, να βοηθάει, να κάνει, εδώ η γειτονιά χρόνια παράπονο κανένας δεν έχει. Όποιος ξέρει και βλέπει τον Νίκο ας πάρει ένα τηλέφωνο” είπε κλαίγοντας η γυναίκα.

Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη, με τις έρευνες να συνεχίζονται και την αγωνία της μητέρας του να εντείνεται.

Δείτε το βίντεο: Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του Νίκου που έχει εξαφανιστεί από τη Βέροια – “Είμαι μάνα και περιμένω…”


– 43χρονος 6η blog ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βέροια: για Διάφορα εξαφάνισμένος Θρίλερ μέρα μητέρας Νίκος στη της του του…
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Market Pass 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα νέα vouchers τροφίμων; Ποια θα είναι τα ποσά; Ποιοι το παίρνουν αυτόματα;
Τε, 18 Μαρ 2026 09:06
Πάσχα: Αγωνία! Θα έρθει φέτος το Άγιος Φως στην Ελλάδα; Πώς θα φτάσει εν μέσω συγκρούσεων;
Τε, 18 Μαρ 2026 09:02
Αυτό το αντικείμενο στην τσάντα σας διώχνει τον πλούτο! Είναι γρουσουζιά – Αφαιρέστε το αμέσως αν θέλετε τύχη και χρήματα
Τε, 18 Μαρ 2026 07:30
Άνοια: Πριν εμφανιστεί την… αποκαλύπτει ο ύπνος – Τα πρώτα σημάδια στον ύπνο, χρόνια πριν τη διάγνωση
Τρ, 17 Μαρ 2026 23:40
Τροχαίο στη Λαμία: Τα είπε όλα με 5 λέξεις ο σύζυγος της Αργυρώς που σκοτώθηκε! Η συγκινητική αποκάλυψη για τα 3 της παιδιά
Τρ, 17 Μαρ 2026 23:18
Ελλάδα – ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά
Τρ, 17 Μαρ 2026 21:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.