Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει

Σα, 19 Σεπ 2026 23:25

20/9: Ένα ζώδιο θα ξεχωρίσει – Μια απόφαση ή συζήτηση θα επηρεάσει την εβδομάδα που έρχεται

Σα, 19 Σεπ 2026 22:43

Βριλήσσια: Σοκαριστικό περιστατικό με μαθητές – Ο ένας κινδυνεύει να χάσει τον νεφρό του

Σα, 19 Σεπ 2026 22:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ στη Βέροια: Εξαφανισμένος για 6η μέρα ο 43χρονος Νίκος – Η αποκάλυψη της μητέρας του…

Τε, 24 Απρ 2024 22:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται για έκτη μέρα το θρίλερ εξαφάνισης του 43χρονου Νίκου, από τη Βέροια. Η μητέρα του, η οποία τον αναζητά εναγωνίως, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

“Πάρτε ένα τηλέφωνο στην αστυνομία, σας παρακαλώ είμαι μάνα και περιμένω. Μόνο να τον βρω, μόνο να τον βρω” είπε με λυγμούς η μητέρα του στο Mega.

“Δεν έδειξε κάτι ο Νίκος να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Δεν το περίμενα αυτό και να έφευγε ο Νίκος μία μέρα το πολύ. Εγώ πιστεύω κάτι έγινε” πρόσθεσε.

Ο 43χρονος από το Μακρυχώρι Βέροιας έφυγε από το σπίτι του το πρωί της περασμένης Πέμπτης για να πάει στη δουλειά του. Η μητέρα του από τότε δεν τον ξαναείδε.

“Την Πέμπτη το πρωί σηκώθηκε, όπως πάντα, έφυγε για τη δουλειά του. Πήρε το αστικό και πήγε στη δουλειά του. Περιμένω το μεσημέρι να έρθει ο Νίκος, δεν ήρθε. Δεν ήρθε και το βράδυ. Και από τότε περιμένω, περιμένω” συνέχισε η μητέρα του.

Το τελευταίο σήμα στο κινητό του
Ο 43χρονος έφυγε με το αστικό λεωφορείο όπως κάθε μέρα. Μαζί του είχε πάρει όλα τα απαραίτητα προσωπικά του αντικείμενα. Η μητέρα τηλεφώνησε στη δουλειά του και της είπαν πως ο γιος της αποχώρησε νωρίτερα. Τότε απευθύνθηκε στις Αρχές.

“Λέω βοηθήστε, έχασα το παλικάρι μου. Το κινητό του έδειξε σήμα στην Χαλκηδόνα το Σάββατο. Το κινητό του χτυπούσε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, παίρναμε συνέχεια”.

Για τελευταία φορά το κινητό του 43χρονου φαίνεται πως εξέπνευσε σήμα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας περίπου 40 χιλιόμετρα από το χωριό του. Όμως, παραμένει ακόμα άφαντος.

Η μητέρα του 43χρονου είχε καταλάβει από το προηγούμενο βράδυ πως κάτι απασχολούσε τον γιο της.

“Δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Ήταν σε υπερένταση ο Νίκος. Φιλότιμο, να βοηθάει, να κάνει, εδώ η γειτονιά χρόνια παράπονο κανένας δεν έχει. Όποιος ξέρει και βλέπει τον Νίκο ας πάρει ένα τηλέφωνο” είπε κλαίγοντας η γυναίκα.

Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη, με τις έρευνες να συνεχίζονται και την αγωνία της μητέρας του να εντείνεται.

Δείτε το βίντεο: Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του Νίκου που έχει εξαφανιστεί από τη Βέροια – “Είμαι μάνα και περιμένω…”


– 43χρονος 6η blog ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βέροια: για Διάφορα εξαφάνισμένος Θρίλερ μέρα μητέρας Νίκος στη της του του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει
Σα, 19 Σεπ 2026 23:25
20/9: Ένα ζώδιο θα ξεχωρίσει – Μια απόφαση ή συζήτηση θα επηρεάσει την εβδομάδα που έρχεται
Σα, 19 Σεπ 2026 22:43
Βριλήσσια: Σοκαριστικό περιστατικό με μαθητές – Ο ένας κινδυνεύει να χάσει τον νεφρό του
Σα, 19 Σεπ 2026 22:38
Καιρός: Μπαίνει φθινόπωρο – “Έρχονται” δύο κακοκαιρίες στη σειρά
Σα, 19 Σεπ 2026 22:34
Νέα αποκάλυψη: Ποια είναι η γυναίκα που έκλεισε το ραντεβού του Μαζωνάκη με τον υπνοθεραπευτή
Σα, 19 Σεπ 2026 22:30
Μαζωνάκης: Τρελή τηλεθέαση το αφιέρωμα καναλιού στον Γιώργο – Τα νούμερα
Σα, 19 Σεπ 2026 20:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.