Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλος σάλος μετά από τραγικό λάθος νοσοκομείου – Τώρα αυτή η γυναίκα τι θα κάνει;

Δε, 10 Αυγ 2026 22:09

Τρίτη, 11/08: 2 ζώδια βγαίνουν μπροστά και τα πράγματα γυρνάνε υπέρ τους – Παίρνουν αυτό που θέλουν

Δε, 10 Αυγ 2026 22:04

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία χτύπησε σπίτι στα Τρίκαλα

Δε, 10 Αυγ 2026 21:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ στην Κοζάνη με τον θάνατο 53χρονου – Είπαν πως λιποθύμησε ενώ είχε μαχαιρωθεί

Κυ, 2 Μάι 2021 12:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος του 53χρονου στην Κοζάνη, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 51χρονος, κάτοικος Κοζάνης, με καταγωγή από το Βελβεντό. Από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος του 51χρονου, ενώ κατηγορίες για συνέργεια αντιμετωπίζει και μια 48χρονη που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, το τραύμα στον θώρακα του θύματος φέρεται να έγινε με μαχαίρι. Ο 51χρονος που συνελήφθη και κρατείται, μέχρι κι αυτή την ώρα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, δεν έχει αποδεχθεί τις κατηγορίες. Σύμφωνα με το kozanlife.gr, εντός του διαμερίσματος της οδού Φον Καραγιάννη εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Κοζάνης.

Το χρονικό

Ο 53χρονος, κάτοικος Κρόκου Κοζάνης, μεταφέρθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές, ο 53χρονος μετέβη σε ένα φιλικό σπίτι στην Κοζάνη. Κάποια στιγμή, τα δύο άτομα που ήταν μαζί του στο σπίτι – ένας άνδρας και μια γυναίκα – κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ενημέρωσαν πως ο 53χρονος λιποθύμησε και έδειχνε να έχει απώλεια συνείδησης.

Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 53χρονο στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί, πραγματοποίησαν προσπάθειες ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

53χρονου Διάφορα Είπαν είχε θάνατό Θρίλερ Κοζάνη Λιποθύμησε μαχαιρωθεί στην

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλος σάλος μετά από τραγικό λάθος νοσοκομείου – Τώρα αυτή η γυναίκα τι θα κάνει;
Δε, 10 Αυγ 2026 22:09
Τρίτη, 11/08: 2 ζώδια βγαίνουν μπροστά και τα πράγματα γυρνάνε υπέρ τους – Παίρνουν αυτό που θέλουν
Δε, 10 Αυγ 2026 22:04
Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία χτύπησε σπίτι στα Τρίκαλα
Δε, 10 Αυγ 2026 21:58
«Κλείδωσε» ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο – Σε ποιες περιοχές θα χρειάζεται μπουφανάκι, σύμφωνα με γνωστό μετεωρολόγο
Δε, 10 Αυγ 2026 21:52
Αν φας αυτό το φρούτο, πριν τον ύπνο, μπορεί να βοηθήσει να κοιμηθείς πιο γρήγορα – Λέγεται και “το υπνωτικό της φύσης”
Δε, 10 Αυγ 2026 20:27
Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, μετά τα 50, για να ανανεώσεις το πρόσωπο – Το κούρεμα που γλυκαίνει και χαρίζει φρεσκάδα
Δε, 10 Αυγ 2026 19:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.