Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57

Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50

Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Θρίλερ» στον αέρα για την Ήβη Αδάμου – Τι συνέβη

Σα, 8 Ιούν 2024 19:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πτήση της Ήβης Αδάμου με προορισμό την Αττάλεια της Τουρκίας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πετούσε χθες, Παρασκευή, με προορισμό την τουρκική πόλη, όπου έχει προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο, την πρώτη συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν η Ήβη Αδάμου και 15 συνεργάτες της έπεσε σε ανεμοστρόβιλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολύ δυνατές αναταράξεις.

Ενδεικτικό του πανικού που επικράτησε, ήταν το γεγονός ότι αρκετός κόσμος είχε αρχίσει να ουρλιάζει και να κλαίει μέσα στο αεροσκάφος, δεδομένου πως το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά την πτήση του τρόμου της Singapore Airlines, όταν κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Λονδίνο – Σιγκαπούρη, λόγω των ισχυρών αναταράξεων ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 30 ακόμη τραυματίστηκαν.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο instagram ενός από τους επιβάτες του αεροσκάφους, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα οχήματα της πυροσβεστικής που είχαν κληθεί για λόγους ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Αττάλειας και έγραψε «Πρωτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι πέθαινα. Ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία».

Ευτυχώς αυτή τη φορά οι αναταράξεις συνέβησαν κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, οπότε άπαντες φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μάλιστα, το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί την πρώτη φορά στην Αττάλεια και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο του Μπόντρουμ, στο οποίο και παρέμειναν για 3 ώρες, προτού πετάξουν με νέα πτήση και πάλι για την Αττάλεια, όπου και εν τέλει προσγειώθηκαν με ασφάλεια.

«αέρα» blog Αδάμου για Διάφορα Ήβη Θρίλερ στον συνέβη την τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Ελλάδα: Τραγική είδηση! Νεκρή εκπαιδευτικός και σύζυγος γνωστού γιατρού σε σφοδρό τροχαίο – Είναι η…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:31
Ποια 4 ζώδια είναι «πρωταθλητές» της ζήλιας; Αν μπλέξεις μαζί τους “κάηκες”…
Κυ, 22 Φεβ 2026 12:03
Τα λάθος ρούχα που προσθέτουν χρόνια χωρίς να το καταλάβoυμε και φαινόμαστε γερασμένες – Ποια κρύβουν χρόνια!
Κυ, 22 Φεβ 2026 09:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.