Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή! – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τε, 11 Φεβ 2026 09:13

«Μούσκεμα» ο καιρός της Τσικνοπέμπτης – Σε ποιες περιοχές θα τσικνίσουν με ομπρέλες;

Τε, 11 Φεβ 2026 09:10

Άρτα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 35χρονης Εύας! Τα 3 συμπτώματα που δεν έπρεπε να αγνοήσει…

Τρ, 10 Φεβ 2026 20:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Θρίλερ» στον αέρα για την Ήβη Αδάμου – Τι συνέβη

Σα, 8 Ιούν 2024 19:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πτήση της Ήβης Αδάμου με προορισμό την Αττάλεια της Τουρκίας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πετούσε χθες, Παρασκευή, με προορισμό την τουρκική πόλη, όπου έχει προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο, την πρώτη συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν η Ήβη Αδάμου και 15 συνεργάτες της έπεσε σε ανεμοστρόβιλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολύ δυνατές αναταράξεις.

Ενδεικτικό του πανικού που επικράτησε, ήταν το γεγονός ότι αρκετός κόσμος είχε αρχίσει να ουρλιάζει και να κλαίει μέσα στο αεροσκάφος, δεδομένου πως το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά την πτήση του τρόμου της Singapore Airlines, όταν κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Λονδίνο – Σιγκαπούρη, λόγω των ισχυρών αναταράξεων ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 30 ακόμη τραυματίστηκαν.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο instagram ενός από τους επιβάτες του αεροσκάφους, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα οχήματα της πυροσβεστικής που είχαν κληθεί για λόγους ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Αττάλειας και έγραψε «Πρωτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι πέθαινα. Ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία».

Ευτυχώς αυτή τη φορά οι αναταράξεις συνέβησαν κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, οπότε άπαντες φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μάλιστα, το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί την πρώτη φορά στην Αττάλεια και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο του Μπόντρουμ, στο οποίο και παρέμειναν για 3 ώρες, προτού πετάξουν με νέα πτήση και πάλι για την Αττάλεια, όπου και εν τέλει προσγειώθηκαν με ασφάλεια.

«αέρα» blog Αδάμου για Διάφορα Ήβη Θρίλερ στον συνέβη την τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή! – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τε, 11 Φεβ 2026 09:13
«Μούσκεμα» ο καιρός της Τσικνοπέμπτης – Σε ποιες περιοχές θα τσικνίσουν με ομπρέλες;
Τε, 11 Φεβ 2026 09:10
Άρτα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 35χρονης Εύας! Τα 3 συμπτώματα που δεν έπρεπε να αγνοήσει…
Τρ, 10 Φεβ 2026 20:44
Ραγδαίες εξελίξεις με τη Λόρα! Γιατί ζήτησαν DNA από τη μητέρα της;
Τρ, 10 Φεβ 2026 18:40
4 ζώδια δέχονται ισχυρά μηνύματα από το σύμπαν! Αποκαλύπτονται σημαντικά πράγματα!
Τρ, 10 Φεβ 2026 15:06
Βενζίνη στη μισή τιμή -Ποια είναι η E85, τι πρέπει να ξέρω γι’ αυτήν
Τρ, 10 Φεβ 2026 14:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.