Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…

Δε, 30 Μαρ 2026 01:02

Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”

Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36

Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;

Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ στον ελληνικό ουρανό! Πληροφορίες για αεροπειρατεία σε πτήση και τοποθέτηση βόμβας – Σηκώθηκαν ελληνικά μαχητικά

Πα, 30 Απρ 2021 14:14 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Tο αεροσκάφος της ELAL είχε απογειωθεί από το JFK με προορισμό το Ισραήλ – Με οδηγίες από το ΝΑΤΟ το συνόδευαν ιταλικά μαχητικά μέχρι να μπει στο FIR Αθηνών – Απογειώθηκαν δύο F-16 από Άραξο και ακόμη ένα ζευγάρι F-16 από Κρήτη

Θρίλερ εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί στο ελληνικό FIR, με πολιτικό αεροσκάφος που είχε προορισμό το Ισραήλ, έπειτα από συναγερμό για ύπαρξη βόμβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, με προορισμό το Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της πτήσης από τις υπηρεσίες ασφαλείας του ΝΑΤΟ μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι σε αυτό ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί βόμβα. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες συναγερμού και δόθηκε εντολή στις πολεμικές αεροπορίες των χωρών άνωθεν των οποίων διερχόταν το ισραηλινό αεροσκάφος της ELAL να το συνοδεύσουν.

Το αεροσκάφος της ELAL συνόδεαν ιταλικά μαχητικά αεροσκάφη μέχρι του σημείου εισόδου στο FIR Αθηνών. Από το σημείο -δυτικά της Κεφαλονιάς- όπου το FIR της Ρώμης συναντά το FIR Αθηνών το ισραηλινό αεροσκάφος συνόδευαν δύο ελληνικά μαχητικά που είχαν απογειωθεί από την 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο.

Στο μέσον της διαδρομής του ισραηλινού αεροσκάφους, στα δυτικά της Κρήτης, την πτήση της ELAL ανέλαβαν να συνοδεύσουν δύο άλλα F-16 Block 52+ της Πολεμικής Αεροπορίας που είχαν απογειωθεί από την 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα της Κρήτης.

Τα δύο πρώτα ελληνικά F-16 επέστρεψαν στη βάση τους στον Άραξο και το ισραηλινό αεροσκάφος συνόδευσαν τα άλλα δύο μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας μέχρι η πτήση της ELAL να βγει με ασφάλεια από το FIR Αθηνών. Ο συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία έληξε περίπου στις 09:00 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.

Περίπου μία ώρα αργότερα το αεροσκάφος της ELAL προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

 

αεροπειρατεία βόμβας ελληνικά Ελληνικό Επικαιρότητα Θρίλερ μαχητικά ουρανό! πληροφορίες πτήση Σηκώθηκαν στον τοποθέτηση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…
Δε, 30 Μαρ 2026 01:02
Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”
Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36
Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Το κρέας σου βγαίνει σκληρό; – Το μυστικό που δεν σου είπε κανείς, αλλά το κάνουν όλοι οι σεφ ! – Μιλάμε “λουκούμι”
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:20
Θρίλερ με την κλοπή τόνων πασίγνωστης σοκολάτας – Κίνδυνος ελλείψεων στα ράφια, ενόψει Πάσχα
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:49
Άνοιξη: “Κόλαση” οι αλλεργίες! – Πώς να τις προλάβουμε και πώς να τις ξεχωρίσουμε; Το σημάδι για το αλλεργικό σοκ!
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.