Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γαστούνη: Αυτά θα πληρώσει η 60χρονη που σ@@@@@ τη Σίσσυ – Όσα ισχυρίζεται για το τραγικό περιστατικό

Πα, 26 Ιούν 2026 23:41

Μυτιλήνη: “Λυγίζει” όποιος διαβάσει την ανάρτηση του συζύγου της 35χρονης γιατρού – Τα είπε όλα με 2 λέξεις

Πα, 26 Ιούν 2026 23:31

Αίγιο: Ανατροπή με το διπλό έγκλημα – Τρίτο πρόσωπο στο κάδρο βάζει ο 65χρονος Ιταλός

Πα, 26 Ιούν 2026 21:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρήνος για το 8χρονο αγοράκι: Σε σοκ γονείς και δάσκαλοι – “Έφυγε από το σχολείο την Πέμπτη με…”

Πε, 21 Δεκ 2023 12:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια του άτυχου 8χρονου, που κατέληξε στο «Αγλαΐα Κυριακού», πιθανότατα από στρεπτόκοκκο της ομάδας Α.

Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του με υψηλό πυρετό και συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά, δεν τα κατάφερε.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (19.12.2023), οι γονείς πήγαν το αγοράκι στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και ανέφεραν ότι το παιδί τις τελευταίες 4 ημέρες είχε πυρετό και συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού. Οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν αναπνευστική ανεπάρκεια και υπέστη σηπτικό σοκ. Το παιδί βρέθηκε θετικό στον στρεπτόκοκκο.

Στο σχολείο στα δυτικά προάστια της Αττικής, που πήγαινε ο αδικοχαμένος οκτάχρονος επικρατεί θλίψη. Ο διευθυντής που μιλάει στο newsit.gr και οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού που ζούσαν από κοντά τον μικρό μαθητή, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα τον ξαφνικό χαμό του.

«Προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Ήταν αγαπητός μας μαθητής, πήγαινε στην τρίτη δημοτικού. Είναι πολύ καλή οικογένεια και έχει άλλο ένα αδερφάκι στο Γυμνάσιο. Η υγεία του δεν μας είχε δείξει κάτι που να ανησυχούμε. Δεν ήταν ούτε ασθενικό το παιδί. Ήταν πολύ ξαφνικό και αναπάντεχο για όλους μας».

Ο διευθυντής του δημοτικού περιγράφει πως το αγοράκι ένιωσε αδιαθεσία την περασμένη Πέμπτη, λέγοντας ότι «Αυτό έγινε μέσα σε 5 μέρες. Έφυγε από το σχολείο την Πέμπτη με πόνο στην κοιλιά του, ειδοποιήσαμε τους γονείς και την Παρασκευή μάθαμε ότι άρχισε να ανεβάζει πυρετό. Την Δευτέρα το βράδυ το πήγαν στο νοσοκομείο αλλά δεν τον πρόλαβαν δυστυχώς. Ξέρουμε από την οικογένεια ότι είναι στρεπτόκοκκος».

Μάλιστα, επισημαίνει ότι στο δημοτικό «υπάρχουν πολύ αραιά κρούσματα στο σχολείο για στρεπτόκοκκο, είχαμε ένα – δύο κρούσματα από την αρχή της χρονιάς. Ούτε στην τάξη, ούτε γενικότερα. Αλλά υπάρχει γενικά μία επιδημία, απ’ό,τι ακούω και σε άλλα σχολεία».

Στο newsit.gr συντετριμμένη μιλάει και μία γονέας ενός συμμαθητή του οκτάχρονου. «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, είμαστε όλοι χάλια. Δεν υπάρχουν κρούσματα και ακόμα δεν έχει βγει η νεκροψία – που θα γίνει σήμερα – οπότε οι άνθρωποι δεν ξέρουν ακριβώς. Οι γονείς είναι σε άσχημη κατάσταση. Έγινε μέσα σε λίγες ώρες. Το βράδυ πήγανε το παιδί στο νοσοκομείο και κατέληξε».

Πηγή: newsit.gr

Δείτε το βίντεο – Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 8χρονου αγοριού, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»


– “Έφυγε 8χρονο Αγοράκι από για γονείς δάσκαλοι Διάφορα Θρήνος, και με….” Πέμπτη σε Σοκ σχολείο την το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γαστούνη: Αυτά θα πληρώσει η 60χρονη που σ@@@@@ τη Σίσσυ – Όσα ισχυρίζεται για το τραγικό περιστατικό
Πα, 26 Ιούν 2026 23:41
Μυτιλήνη: “Λυγίζει” όποιος διαβάσει την ανάρτηση του συζύγου της 35χρονης γιατρού – Τα είπε όλα με 2 λέξεις
Πα, 26 Ιούν 2026 23:31
Αίγιο: Ανατροπή με το διπλό έγκλημα – Τρίτο πρόσωπο στο κάδρο βάζει ο 65χρονος Ιταλός
Πα, 26 Ιούν 2026 21:32
Σάββατο, 27 Ιουνίου: Αυτό το ζώδιο δεν θα έχει αντίπαλο – «Κλειδώνει» μια σπουδαία επιτυχία
Πα, 26 Ιούν 2026 21:21
Αμπελόκηποι: Πώς εκτυλίχθηκε το σοκαριστικό συμβάν με τη μητέρα και το ανήλικο παιδί στον δρόμο – Όλες οι πληροφορίες (Βίντεο)
Πα, 26 Ιούν 2026 21:16
Σκιάθος – Υπόθεση που σοκάρει: Τι κατέθεσε η 19χρονη στις Αρχές για τον συνάδελφό της και το περιστατικό στο σπίτι του συντρόφου της
Πα, 26 Ιούν 2026 19:51
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.