Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη Πέμπτη: Ποια ζώδια θα τσακωθούν με την οικογένεια, θα ακούσουν μία είδηση και θα κλείσουν εκκρεμότητες

Τε, 8 Απρ 2026 22:43

Χωρίς χημικά & τοξικές ουσίες! Έτσι θα βάψετε πασχαλινά αυγά, όπως στα παλιά τα χρόνια – Το κόλπο για βαθύ κόκκινο χρώμα Ο παραδοσιακός τρόπος

Τε, 8 Απρ 2026 22:39

Πρόωρη σύνταξη έως 10 χρόνια νωρίτερα με «άγνωστη» ρύθμιση

Τε, 8 Απρ 2026 22:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Το «αντίο» του συζύγου στην άτυχη Μαρία – «Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα»

Κυ, 2 Μάι 2021 13:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονίζει με σχόλιά του στο Facebook ο σύζυγος της 30χρονης Μαρίας Κιοσεντερλή, από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, η οποία έχασε τη ζωή της τη Μεγάλη Παρασκευή και ενώ βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωη σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα; Μιλάω καρδιά μου στο κινητό, θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου, πάρε με καρδιά μου, πάρε με σε ικετεύω να ξαναείμαστε μαζι», έγραψε ο σύζυγος της 30χρονης, σε ένα σπαρακτικό μήνυμα σε φωτογραφία της στο Facebook.

«Καλημέρα αγάπη μου. Σ’ αρέσει να στο λέω εδώ; Πες μου πού να σε δω να σου λέω καλημέρα. Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας, έλα αγάπη μου να πάμε σπιτάκι μας με τον Βαλάντη μας σε παρακαλώ έλα. Μέχρι και τη βέρα μου μου έβγαλαν γιατί λέει χάθηκες. Δεν το θέλες αστέρι μου, το ξέρω. Γρατσούναγες το δαχτυλάκι σου και εγώ υπέφερα και το ξέρεις. Πώς εγώ τώρα θα μπορέσω να ζήσω έτσι όπως σε είδα καρδιά μου; Πώς αστέρι μου πως πως πως πες μου πως να ζήσω χωρίς το αντράκι μας; Είχες μια αποβολή κλάψαμε αλλα μείναμε όρθιοι γιατί είχε ο ένας τον άλλον, είχες δεύτερη αποβολή το παλέψαμε πάλι μαζί ομως Μαρία ακους μαζί κ τώρα μου τα πήρε όλα όλα ολα», συνέχισε σε ακόμη ένα σχολιο του.

Φίλοι και συγγενείς του έχουν βυθιστεί στο πένθος και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με το agriniopress, ο θάνατός της αποδίδεται σε μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας). «Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα.

Συγκινητικά μηνύματα των φίλων και συγγενών

Στο Facebook συγγενείς και φίλοι έγραψαν συγκινητικά μηνύματα για την άτυχη κοπέλα, ενώ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον σύζυγο της.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα.

Αιτωλοακαρνανία: αντίο αστέρι άτυχη Διάφορα εσένα» ζήσω Θρήνος, Μαρία Πώς στην συζύγου Χωρίς
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη Πέμπτη: Ποια ζώδια θα τσακωθούν με την οικογένεια, θα ακούσουν μία είδηση και θα κλείσουν εκκρεμότητες
Τε, 8 Απρ 2026 22:43
Χωρίς χημικά & τοξικές ουσίες! Έτσι θα βάψετε πασχαλινά αυγά, όπως στα παλιά τα χρόνια – Το κόλπο για βαθύ κόκκινο χρώμα Ο παραδοσιακός τρόπος
Τε, 8 Απρ 2026 22:39
Πρόωρη σύνταξη έως 10 χρόνια νωρίτερα με «άγνωστη» ρύθμιση
Τε, 8 Απρ 2026 22:31
Νωρίτερα οι αιτήσεις για το Market Pass – Ποια η διαφορά του από τα άλλα market pass
Τε, 8 Απρ 2026 22:28
Αυτό το χτένισμα του Πάσχα, μπορείτε να το κάνετε μόνες σας, γίνεται σε λίγα λεπτά και δείχνει τέλειο! Τις κολακεύει όλες!
Τε, 8 Απρ 2026 20:13
Τι τρώμε την Μεγάλη Πέμπτη – Τι αποτελεί εξαίρεση και μπορούμε να το καταναλώσουμε
Τε, 8 Απρ 2026 19:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.