Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

J2US:Η Βίκυ Σταυροπούλου κοψοχόλιασε τον Κοκλώνη.Θα πάθαινε καρδιά…

Σα 1 Απρ 2023 23:19

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου.

Σα 1 Απρ 2023 22:39

J2US:Ο Κοκλώνης μ’ ένα τραγούδι μάλλον έβγαλε την είδηση της χρονιάς.

Σα 1 Απρ 2023 22:02
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Το «αντίο» του συζύγου στην άτυχη Μαρία – «Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα»

Κυ 2 Μάι 2021 13:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Συγκλονίζει με σχόλιά του στο Facebook ο σύζυγος της 30χρονης Μαρίας Κιοσεντερλή, από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, η οποία έχασε τη ζωή της τη Μεγάλη Παρασκευή και ενώ βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωη σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα; Μιλάω καρδιά μου στο κινητό, θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου, πάρε με καρδιά μου, πάρε με σε ικετεύω να ξαναείμαστε μαζι», έγραψε ο σύζυγος της 30χρονης, σε ένα σπαρακτικό μήνυμα σε φωτογραφία της στο Facebook.

«Καλημέρα αγάπη μου. Σ’ αρέσει να στο λέω εδώ; Πες μου πού να σε δω να σου λέω καλημέρα. Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας, έλα αγάπη μου να πάμε σπιτάκι μας με τον Βαλάντη μας σε παρακαλώ έλα. Μέχρι και τη βέρα μου μου έβγαλαν γιατί λέει χάθηκες. Δεν το θέλες αστέρι μου, το ξέρω. Γρατσούναγες το δαχτυλάκι σου και εγώ υπέφερα και το ξέρεις. Πώς εγώ τώρα θα μπορέσω να ζήσω έτσι όπως σε είδα καρδιά μου; Πώς αστέρι μου πως πως πως πες μου πως να ζήσω χωρίς το αντράκι μας; Είχες μια αποβολή κλάψαμε αλλα μείναμε όρθιοι γιατί είχε ο ένας τον άλλον, είχες δεύτερη αποβολή το παλέψαμε πάλι μαζί ομως Μαρία ακους μαζί κ τώρα μου τα πήρε όλα όλα ολα», συνέχισε σε ακόμη ένα σχολιο του.

Φίλοι και συγγενείς του έχουν βυθιστεί στο πένθος και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με το agriniopress, ο θάνατός της αποδίδεται σε μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας). «Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα.

Συγκινητικά μηνύματα των φίλων και συγγενών

Στο Facebook συγγενείς και φίλοι έγραψαν συγκινητικά μηνύματα για την άτυχη κοπέλα, ενώ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον σύζυγο της.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα.

Αιτωλοακαρνανία: αντίο αστέρι άτυχη Διάφορα εσένα» ζήσω Θρήνος, Μαρία Πώς στην συζύγου Χωρίς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

J2US:Η Βίκυ Σταυροπούλου κοψοχόλιασε τον Κοκλώνη.Θα πάθαινε καρδιά…
Σα 1 Απρ 2023 23:19
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου.
Σα 1 Απρ 2023 22:39
J2US:Ο Κοκλώνης μ’ ένα τραγούδι μάλλον έβγαλε την είδηση της χρονιάς.
Σα 1 Απρ 2023 22:02
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης:Καταπέλτης κατά Έλληνα παρουσιαστή.
Σα 1 Απρ 2023 21:15
Χανιά:Σκηνές πανικού.Έκανε όπισθεν και κατέληξε σε καφετέρια.
Σα 1 Απρ 2023 20:19
Ρένια Λουϊζίδου:Η δημόσια αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο.
Σα 1 Απρ 2023 19:59
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2023 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.