Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Βουλιαγμένης: Άγριο έγκλημα σε παραλία, πριν από λίγο – «Δεν έχω ακούσει ξανά τέτοια ουρλιαχτά»

Κυ, 20 Σεπ 2026 14:45

Μαζωνάκης: Το μήνυμα που “καίει” τη γιατρό και εξηγεί τι έγινε – “Ασ’ τα, του έδωσε…”

Κυ, 20 Σεπ 2026 12:20

Αυτό το τραγούδι έγραψε ο Πάριος για τον Μαζωνάκη – Προφητικά τα λόγια του

Κυ, 20 Σεπ 2026 09:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Πέθανε ο Θαλής Τσιριμώκος.

Κυ, 19 Ιούν 2022 10:17 ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο παλαίμαχος επιθετικός Θαλής Τσιριμώκος ο οποίος είχε αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης. Ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που του δόθηκε το βραβείο “Fair Play” στην Ελλάδα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 68 του χρόνια ο Θαλής Τσιριμώκος με το χαμό του να προκαλεί θλίψη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς πρόκειται για έναν σπουδαίο επιθετικό ο οποίος σε επίπεδο Α’ Εθνικής είχε αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ενώ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας υπήρξε και προπονητής σε ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής με τελευταία θητεία στον Εθνικό τη σεζόν 2010-11. Επίσης υπήρξε συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, αλλά και γενικός αρχηγός του ΠΑΣ.

Ο Τσιριμώκος είχε ξεκινήσει την αθλητική του διαδρομή ως παίκτης του μπάσκετ και μάλιστα είχε βρεθεί στα εφηβικά του Παναθηναϊκού. Μάλιστα το 1978 είχε πάει στην ομάδα του τριφυλλιού ως ποδοσφαιριστής, αλλά αγωνίστηκε μόνο σε λίγα φιλικά και αποχώρησε για να πάει στην Καλλιθέα. Το 1979-80 είχε αναδειχθεί δεύτερος σκόρερ της Α’ Εθνικής με τον ΠΑΣ, πίσω από τον Μπάγεβιτς, αλλά και τρίτος σκόρερ της κατηγορίας με τον ΟΦΗ το 1982-83.

Ήταν τέλος ο πρώτος ποδοσφαιριστής που του δόθηκε το βραβείο “Fair Play”, όταν σε ένα παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακού τη σεζόν 1983-84 πήγε και φίλησε τον Νίκο Σαργκάνη που έπαιζε στους “ερυθρόλευκους” μετά από μία σπουδαία απόκρουση που είχε κάνει σε κεφαλιά του Βλαστού.

Αθλητικά Ελληνικό Θαλής Θρήνος, ποδόσφαιρο.Πέθανε Τσιριμώκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Βουλιαγμένης: Άγριο έγκλημα σε παραλία, πριν από λίγο – «Δεν έχω ακούσει ξανά τέτοια ουρλιαχτά»
Κυ, 20 Σεπ 2026 14:45
Μαζωνάκης: Το μήνυμα που “καίει” τη γιατρό και εξηγεί τι έγινε – “Ασ’ τα, του έδωσε…”
Κυ, 20 Σεπ 2026 12:20
Αυτό το τραγούδι έγραψε ο Πάριος για τον Μαζωνάκη – Προφητικά τα λόγια του
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:19
21 – 27/9: 3 ζώδια θα καταφέρουν αυτό που επιθυμούν – Τους ακολουθούν η τύχη και η αφθονία
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:09
Ανέβηκε κι άλλο ο Μαζωνάκης στο πάνθεον της παγκόσμιας μουσικής – Σε ποια θέση βρίσκεται και ποια τραγούδια του τρεντάρουν
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:05
«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει
Σα, 19 Σεπ 2026 23:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.