Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μυρτώ Αλικάκη:Συγκλονίζει η εξομολόγηση της για το μωρό που χάθηκε.

Σα 25 Μαρ 2023 11:15

Γιώργος Αγγελόπουλος:Μπαίνει στη “Γη της ελιάς” και φέρνει τα πάνω κάτω…

Σα 25 Μαρ 2023 10:46

Σοκ στο Λαγονήσι.Πυροβόλησαν 16χρονο.Ανθρωποκυνηγητό από τις αρχές…

Σα 25 Μαρ 2023 9:15
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Πέθανε ο Θαλής Τσιριμώκος.

Κυ 19 Ιούν 2022 10:17 ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο παλαίμαχος επιθετικός Θαλής Τσιριμώκος ο οποίος είχε αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης. Ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που του δόθηκε το βραβείο “Fair Play” στην Ελλάδα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 68 του χρόνια ο Θαλής Τσιριμώκος με το χαμό του να προκαλεί θλίψη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς πρόκειται για έναν σπουδαίο επιθετικό ο οποίος σε επίπεδο Α’ Εθνικής είχε αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ενώ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας υπήρξε και προπονητής σε ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής με τελευταία θητεία στον Εθνικό τη σεζόν 2010-11. Επίσης υπήρξε συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, αλλά και γενικός αρχηγός του ΠΑΣ.

Ο Τσιριμώκος είχε ξεκινήσει την αθλητική του διαδρομή ως παίκτης του μπάσκετ και μάλιστα είχε βρεθεί στα εφηβικά του Παναθηναϊκού. Μάλιστα το 1978 είχε πάει στην ομάδα του τριφυλλιού ως ποδοσφαιριστής, αλλά αγωνίστηκε μόνο σε λίγα φιλικά και αποχώρησε για να πάει στην Καλλιθέα. Το 1979-80 είχε αναδειχθεί δεύτερος σκόρερ της Α’ Εθνικής με τον ΠΑΣ, πίσω από τον Μπάγεβιτς, αλλά και τρίτος σκόρερ της κατηγορίας με τον ΟΦΗ το 1982-83.

Ήταν τέλος ο πρώτος ποδοσφαιριστής που του δόθηκε το βραβείο “Fair Play”, όταν σε ένα παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακού τη σεζόν 1983-84 πήγε και φίλησε τον Νίκο Σαργκάνη που έπαιζε στους “ερυθρόλευκους” μετά από μία σπουδαία απόκρουση που είχε κάνει σε κεφαλιά του Βλαστού.

Αθλητικά Ελληνικό Θαλής Θρήνος, ποδόσφαιρο.Πέθανε Τσιριμώκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυρτώ Αλικάκη:Συγκλονίζει η εξομολόγηση της για το μωρό που χάθηκε.
Σα 25 Μαρ 2023 11:15
Γιώργος Αγγελόπουλος:Μπαίνει στη “Γη της ελιάς” και φέρνει τα πάνω κάτω…
Σα 25 Μαρ 2023 10:46
Σοκ στο Λαγονήσι.Πυροβόλησαν 16χρονο.Ανθρωποκυνηγητό από τις αρχές…
Σα 25 Μαρ 2023 9:15
Φως στο Τούνελ:Πάγωσε η Νικολούλη στον αέρα.Οι πληροφορίες που άλλαξαν τα δεδομένα…
Σα 25 Μαρ 2023 9:01
Σασμός:Του στήνει ενέδρα θανάτου.Κινδυνεύει η ζωή του.
Σα 25 Μαρ 2023 0:16
Συγκλονίζει η περιγραφή της γιαγιάς του 14χρονου που πυροβόλησε την αδερφή του ενώ έπαιζαν.
Πα 24 Μαρ 2023 17:50
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2023 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.