Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τσικνοπέμπτη 2026: Ποια ημέρα πέφτει – Θα σας εκπλήξει

Τρ, 13 Ιαν 2026 22:42

Σάλος με την τιμή του παλτού της Καρυστιανού – “Πήγε στα μπλόκα φορώντας παλτό των…”

Τρ, 13 Ιαν 2026 22:39

Θλίψη! “Δεν θα γυρίσει πίσω…” – Πέθανε η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια του τραγουδιού…

Τρ, 13 Ιαν 2026 22:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θύελλα αντιδράσεων στo Twitter για την αλυσίδα καταστημάτων Ιανός.Μέιλ τους έδινε οδηγίες να βρέχουν τη μοκέτα για να μην μπορούν να κοιμηθούν οι άστεγοι.

Πα, 18 Φεβ 2022 16:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Εντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει e-mail της εμπορικής διευθύντριας της αλυσίδας καταστημάτων ΙΑΝΟΣ, το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα και με το οποίο καλούσε τον διαχειριστή του κτηρίου, να αποτρέπει τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το κτήριο.

 

Αυτό που προκάλεσε τις μεγαλύτερες αντιδράσεις είναι όμως η αποκάλυψη της κ. Λιαποπούλου, καθώς το μειλ είδε το φως της δημοσιότητας, ότι προχώρησε στο βρέξιμο της μοκέτας έξω από το κατάστημα ώστε να τους αποτρέψει να κοιμούνται εκεί, αλλά αυτοί παρέμειναν στο σημείο. Και η απειλή της ότι σε επόμενη φάση, θα ενεργοποιήσει και τη σειρήνα.

 

Ιανός: Σάλος με mail εναντίον των αστέγων- Βρέχουμε τη μοκέτα για να μην μπορούν να κοιμηθούν
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Λιαποπούλου σε δηλώσεις της στο thepressproject.gr ανέφερε ότι “το μήνυμα ήταν προσωπικό, το έστειλα εγώ στον διαχειριστή της οικοδομής, δεν ήταν δημόσιο. Ελάτε από δω και δείτε που μαζεύω τα σκατά εγώ η ίδια κι όχι οι θυρωροί που πρέπει να το κάνουν. Οι άστεγοι δεν πάνε στον δήμο που τους δίνει φαγητό, εδώ και μήνες κοιμούνται εδώ, έχουν κάνει κατάληψη και ο πελάτης μου λέει “πώς θα περάσω για να πάρω το πικάπ μου;”. Δεν έχω θέμα να κοιμηθούν, αλλά έχουν κάνει κατάληψη.

 

Έχουν όλη την προίκα τους. Η πολλή Δημοκρατία κάνει κακό. Γιατί δίπλα στην μπουτίκ και στα zara δεν πάνε; Γιατί κατουράνε στον ΙΑΝΟ; Η πολλή Δημοκρατία κάνει κακό”.

 


Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να προκληθεί πλήθος αντιδράσεων στα social media για τις πρακτικές της υπεύθυνης στο τμήμα Εμπορικής Διεύθυνσης.

αλυσίδα αντιδράσεων άστεγοι. βρέχουν Διάφορα έδινε Θύελλα Ιανός.Μέιλ καταστημάτων κοιμηθούν μοκέτα μπορούν Οδηγίες τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσικνοπέμπτη 2026: Ποια ημέρα πέφτει – Θα σας εκπλήξει
Τρ, 13 Ιαν 2026 22:42
Σάλος με την τιμή του παλτού της Καρυστιανού – “Πήγε στα μπλόκα φορώντας παλτό των…”
Τρ, 13 Ιαν 2026 22:39
Θλίψη! “Δεν θα γυρίσει πίσω…” – Πέθανε η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια του τραγουδιού…
Τρ, 13 Ιαν 2026 22:32
Θρίλερ στον Πύργο: Μαρτυρικές στιγμές για γυναίκα στα χέρια του συζύγου της – Για 45 λεπτά την…
Τρ, 13 Ιαν 2026 18:41
Survivor spoiler: Δυνατό επεισόδιο! Ο τρίτος υποψήφιος και οι κάλπες ανοίγουν…
Τρ, 13 Ιαν 2026 18:37
Ξεκινάς με 1 και τρως όλο το κουτί: Το γλυκό-ποίημα που εξαφανίζεται σε χρόνο μηδέν!
Τρ, 13 Ιαν 2026 14:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.