Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Συναγερμος και για την Αττική – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “κόκκινο”

Πε, 23 Ιούλ 2026 11:48

Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν με το δεξί στον Αύγουστο – Το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες και ανατροπές

Πε, 23 Ιούλ 2026 09:12

Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να χάσουν κάτι, αλλά μέχρι το τέλος Ιουλίου θα κερδίσουν μία μεγάλη μάχη

Τε, 22 Ιούλ 2026 23:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τι λέει ο άνθρωπος από το δημαρχείο Αλοννήσου για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Τε, 15 Δεκ 2021 21:36 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε τη 1η Νοεμβρίου 2021 στην Αλόννησο με πολιτικό γάμο την επί δυο χρόνια σύντροφό του, Σοφία.

 

Τις τελευταίες μέρες, το όνομά του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όσο και της κοινής γνώμης, μετά από καταγγελίες είς βάρος του, που είδαν το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου.

 

Εδώ και μερικά 24ωρα έχει δημιουργηθεί σάλος με το όνομα του Παναγιωτόπουλου, μετά από την δημοσιοποίηση των καταγγελιών εις βάρος του από πρώην σύντροφό του καθώς ανέβασε προσωπικές στιγμές τους σε ιστοσελίδες ενηλίκων. Ειδικότερα, οι δυο τους ήταν ζευγάρι για περίπου δυο χρόνια, μέχρι που εντελώς τυχαία η κοπέλα ανακάλυψε ότι έχουν δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο τόσο πληθώρα φωτογραφιών της, όσο και βίντεο που την απεικονίζουν σε προσωπικές της στιγμές.

 

Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει γνωστό, μέχρι και τη στιγμή της αποκάλυψής του. Από εκεί και πέρα, υπήρξαν και άλλες κοπέλες που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση, δυο μάλιστα από αυτές ήταν και ανήλικες όταν αυτό συνέβη. Αυτό που όλοι αγνοούσαν μέχρι πρότινος είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι παντρεμένος. Πριν από λίγες ημέρες βέβαια ο ίδιος είχε ευχηθεί στη γυναίκα του, Σοφία, για τα γενέθλιά της μέσα από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, κάτι που από τους περισσότερους πέρασε σχεδόν απαρατήρητο. Ο ίδιος εξομολογήθηκε on air ότι την αγαπάει πάρα πολύ και της εύχεται τα καλύτερα.

 

Μετά από ερωτήματα και απορίες για αν όντως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι παντρεμένος, το gossip-tv επικοινώνησε με άνθρωπο από το δημαρχείο της Αλοννήσου, που επιβεβαιώνει ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε. Ο ίδιος δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv: “Ο γάμος δεν είναι κάτι κρυφό. Πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου στο δημαρχείο του νησιού και ήταν μια τελετή σαν όλες τις άλλες. Φυσικά και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με όλα αυτά που ακούγονται, αλλά ο γάμος τους είναι κάτι ανεξάρτητο και δεν έχει καμία σχέση.”

Αλοννήσου Άνθρωπος γάμο δημαρχείο Διάφορα λέει Παναγιωτοπούλου Στάθη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Συναγερμος και για την Αττική – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “κόκκινο”
Πε, 23 Ιούλ 2026 11:48
Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν με το δεξί στον Αύγουστο – Το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες και ανατροπές
Πε, 23 Ιούλ 2026 09:12
Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να χάσουν κάτι, αλλά μέχρι το τέλος Ιουλίου θα κερδίσουν μία μεγάλη μάχη
Τε, 22 Ιούλ 2026 23:37
Έκτακτο – Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
Τε, 22 Ιούλ 2026 22:28
Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι πήγε διακοπές και κατέληξε στα δικαστήρια – “Άνοιξα τα μάτια μου και την είδα να…”
Τε, 22 Ιούλ 2026 19:28
Αυτά τα 4 ζώδια “μαγνητίζουν” την αφθονία και την τύχη, από τις 22 Ιουλίου – Είναι η στιγμή τους
Τε, 22 Ιούλ 2026 17:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.