Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δίνει δύσκολη μάχη για τη ζωή της η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα

Τε, 1 Ιούλ 2026 16:24

Ιούλιος: 3 ζώδια κάνουν άλμα επιτυχίας – “Φυσάει” στη ζωή τους ούριος άνεμος

Τε, 1 Ιούλ 2026 15:53

Πετράλωνα: Εκκενώθηκε η διπλανή πολυκατοικία – Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους

Τε, 1 Ιούλ 2026 15:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τι πρέπει να έχουν οι οδηγοί ενόψει της νέας κακοκαιρίας.Τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πα, 28 Ιαν 2022 19:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. και η Νέα Οδός με ανακοινώσεις τους συνιστούν στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μετά το σημερινό Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ.

Η ΕΜΥ προβλέπει κύμα έντονης κακοκαιρίας που θα επηρεάσει την Κεντρική και Νότια Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

 

Οι οδηγοί λοιπόν θα πρέπει να μεριμνήσουν για τα εξής:

* Να κινηθούν μόνο εφόσον είναι απολύτως απαραίτητο και αφού ενημερωθούν προηγουμένως για την κατάσταση του οδικού δικτύου, τον καιρό και την πρόγνωση του καιρού, ώστε να αποφύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.

* Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να έχουν ενημερωθεί για τον τρόπο τοποθέτησης και χρήσης τους.

* Να έχουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους.

 

* Να προσαρμόζουν τον τρόπο οδήγησης και την ταχύτητά τους σύμφωνα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

* Να τηρούν αυστηρά απόσταση ασφαλείας από τα εκχιονιστικά μηχανήματα και μην τα προσπερνούν, παρακωλύοντας το έργο τους.

 

*Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τυχόν στάση του οχήματος να γίνεται μόνο δεξιά. Η αριστερή λωρίδα πρέπει να παραμένει πάντα ανοιχτή ώστε να διασφαλίζεται η συνεχής και ανεμπόδιστη διέλευση των εκχιονιστικών μηχανημάτων.

 

*Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας, η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.

* Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν στο 1025 ή στο 2710-562.000 (ΜΟΡΕΑΣ) ή στο 1075 (Νέα Οδός)

ανάγκης Διάφορα έκτακτης ενόψει έχουν κακοκαιρίας.Τι κάνουν Νέας οδηγοί περίπτωση πρέπει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίνει δύσκολη μάχη για τη ζωή της η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα
Τε, 1 Ιούλ 2026 16:24
Ιούλιος: 3 ζώδια κάνουν άλμα επιτυχίας – “Φυσάει” στη ζωή τους ούριος άνεμος
Τε, 1 Ιούλ 2026 15:53
Πετράλωνα: Εκκενώθηκε η διπλανή πολυκατοικία – Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους
Τε, 1 Ιούλ 2026 15:50
Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης
Τε, 1 Ιούλ 2026 13:56
Πέθανε, ξαφνικά, μόλις στα 53 της, η Ελληνίδα συγγραφέας
Τε, 1 Ιούλ 2026 13:48
Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ – Σε ποιες περιοχές έγινε αισθητός
Τε, 1 Ιούλ 2026 13:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.