Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ανατριχίλα! Αυτές ήταν οι 3 λέξεις της Βασιλικής, τη στιγμή του τέλους

Πε, 4 Ιούν 2026 00:31

Ιούνιος, 04/06: Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν ένα μεγάλο βήμα την Πέμπτη – Το ένα θα έχει μία ξαφνική ευκαιρία…

Πε, 4 Ιούν 2026 00:25

Θάνατος Άγγελου Αντωνόπουλου – Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, μέχρι το τέλος

Τε, 3 Ιούν 2026 21:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τίτλοι τέλους στη σχέση Αντωνά-Σοϊλέδη – «Η Μαρία έφυγε από το σπίτι…»

Τρ, 9 Απρ 2024 09:54 LIFESTYLE
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, που προετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έριξε αυλαία στην πολυετή του σχέση και όλοι αναρωτιούνται τι είναι αυτό που οδήγησε στην κρίση, μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από τον Αγ. Δομίνικο.

Ο κουμπάρος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς, ρωτήθηκε σήμερα 9/4 γι’ αυτό από την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο ίδιος, δεν θέλησε να δώσει πολλές πληροφορίες, αρχικά, όμως, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλη κρίση στη σχέση τους εδώ και 10 μέρες. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν ζουν πλέον μαζί και πως η δημοσιογράφος έχει φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια στη Γλυφάδα.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και τόσο στα social media όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις τους, δεν έκρυβαν τον έρωτά τους.

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση έγινε στα τέλη Μαρτίου, λίγο μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από το Survivor. Οι δυο τους έδειχναν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι και τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram και σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

«Τα παιδιά περνάνε μια κρίση. Είναι τώρα περίπου 10 μέρες αυτό. Από τότε που ήρθε εδώ σε εμάς περίπου, από τότε έχει ξεκινήσει. Ε, βλέποντας και κάνοντας», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Μετά την προβολή ενός βίντεο, σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος θα ήταν και ο κουμπάρος τους όταν θα γινόταν ο γάμος: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι, υπάρχει μια κρίση στη σχέση, δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αν χωρίζουν, δεν το ξέρω. Έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι, δεν μένουν μαζί. Η Μαρία έφυγε από το σπίτι στη Γλυφάδα. Ο προσωρινός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Η εξέλιξή τους ως μονάδες δεν είναι η ίδια που θέλει ο καθένας. Και οι δύο είναι ήρεμοι, έχω μιλήσει με τη Μαρία και τον Άρη».

Δείτε το βίντεο – Χώρισαν Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά


“Η «έφυγε» – lifestyle Αντωνά-Σοϊλέδη από Μαρία σπίτι….. στη σχέση τέλους» Τίτλοι το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ανατριχίλα! Αυτές ήταν οι 3 λέξεις της Βασιλικής, τη στιγμή του τέλους
Πε, 4 Ιούν 2026 00:31
Ιούνιος, 04/06: Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν ένα μεγάλο βήμα την Πέμπτη – Το ένα θα έχει μία ξαφνική ευκαιρία…
Πε, 4 Ιούν 2026 00:25
Θάνατος Άγγελου Αντωνόπουλου – Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, μέχρι το τέλος
Τε, 3 Ιούν 2026 21:41
Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται πασίγνωστη σαλάτα, από την ελληνική αγορά
Τε, 3 Ιούν 2026 20:27
Αυτά τα 5 ζώδια που θα δεχτούν μια απρόσμενη έκπληξη, πριν από το τέλος της εβδομάδας
Τε, 3 Ιούν 2026 13:36
Καλαμάτα – Γυναικοκτονία: Σοκάρει η ιατροδικαστική! Μπορεί να δόθηκε κάτι στα παιδιά που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο;
Τε, 3 Ιούν 2026 12:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.