Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απίστευτο συμβάν στα Βριλήσσια: Πώς η επίσκεψη στον φούρνο κατέληξε σε ένα τραγικό περιστατικό

Πα, 17 Ιούλ 2026 11:16

Δυσάρεστη είδηση! Πέθανε Ελληνίδα παρουσιάστρια που άφησε εποχή στην τηλεόραση

Πα, 17 Ιούλ 2026 10:46

Ελλάδα: Πώς η εμμονή ενός 35χρονου τον οδήγησε στα κρατητήρια – Η γυναίκα δεν άντεξε άλλο

Πα, 17 Ιούλ 2026 09:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Το ‘πε και το ‘κανε: Το ελληνικό νησί που απαγορεύει το σπάσιμο πιάτων στα μπουζούκια.Σε ποιες περιοχές της Αττικής έχει απαγορευτεί η μουσική μετά τις 11.30.

Πα, 1 Ιούλ 2022 09:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Απαγορευτικό» στη μουσική μετά τις 23:00 έχει επιβληθεί στους δήμους Αλίμου και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στα νότια της Αθήνας, με το «καλημέρα» της τουριστικής σεζόν και μετά σχεδόν δυο χρόνια υγειονομικών περιορισμών, λόγω της πανδημίας.

Αιτιολογώντας την απόφασή της να λάβει «δρακόντεια μέτρα», «πουθενά δεν έχει αποφασίσει η πόλη μας να μετατραπεί σε ένα απέραντο παραθαλάσσιο “Γκάζι”, ούτε σε “Φαληράκι” ή “Λαγανά”», ανέφερε η δημοτική αρχή του Αλίμου, διευκρινίζοντας παράλληλα πως «η Δημοτική Αρχή και μαζί η κοινωνία, στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα, θέλουμε ζωή, ψυχαγωγία και τουρισμό στην παραλία μας και το έχουμε αποδείξει».

Φαίνεται όμως πως τα πράγματα στην νύχτα έχουν αλλάξει. Σε ένα μέρος της Ελλάδας πλέον θα απαγορεύεται να σπάνε και πιάτα στα μπουζούκια.

Την άμεση διακοπή του φαινομένου με το σπάσιμο πιάτων, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κω, τα οποία μετατρέπονται με τη χρήση ζωντανής μουσικής σε κέντρα διασκέδασης, έχει ζητήσει η Δημοτική Αστυνομία από τους ιδιοκτήτες τους. Ειδικότερα, όταν αυτό συμβαίνει σε παραχωρημένους κοινόχρηστους χώρους.

Τέτοιου είδους καταστάσεις, που δημιουργούν προβλήματα στην εμφάνιση και λειτουργία της πόλης αλλά και κινδύνους για την ασφάλεια διερχόμενων πεζών, έχουν προκαλέσει σωρεία διαμαρτυριών από πολίτες, ενώ η Δημοτική Αστυνομία έχει καταγράψει τα καταστήματα που δημιουργούν πρόβλημα και ήδη έχει απευθυνθεί στους ιδιοκτήτες τους για την άμεση διακοπή του φαινομένου.

‘κανε: απαγορεύει απαγορευτεί Αττικής Διάφορα Ελληνικό έχει μετά μουσική μπουζούκια.Σε νησί περιοχές πιάτων Ποιες σπάσιμο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο συμβάν στα Βριλήσσια: Πώς η επίσκεψη στον φούρνο κατέληξε σε ένα τραγικό περιστατικό
Πα, 17 Ιούλ 2026 11:16
Δυσάρεστη είδηση! Πέθανε Ελληνίδα παρουσιάστρια που άφησε εποχή στην τηλεόραση
Πα, 17 Ιούλ 2026 10:46
Ελλάδα: Πώς η εμμονή ενός 35χρονου τον οδήγησε στα κρατητήρια – Η γυναίκα δεν άντεξε άλλο
Πα, 17 Ιούλ 2026 09:23
«Τρελαίνεται» ο καιρός – Πώς θα περάσουμε από τον καύσωνα στη «βουτιά» των 10 βαθμών – Από ποια περιοχή θα ξεκινήσει
Πα, 17 Ιούλ 2026 09:15
Ζώδια, 17 Ιουλίου: Ανατροπές, αλλαγές προγράμματος ή ξαφνικές πληροφορίες – Πώς θα εξελιχθεί η μέρα για το κάθε ζώδιο;
Πα, 17 Ιούλ 2026 08:52
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 25χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της Νέστορα – Το επάγγελμα, τα κλειδιά και το περιστατικό με τον αδελφό του
Πε, 16 Ιούλ 2026 23:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.