Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συντάξεις: Ανατροπή-ανάσα για αυτούς τους συνταξιούχους! «Κλείδωσε» οριστικά…

Τρ, 26 Μάι 2026 08:54

Ξεχάστε τα 2 λίτρα νερού, που πρέπει να πίνουμε! Το σημάδι που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά!

Τρ, 26 Μάι 2026 08:50

Χολαργός: Ματωμένη νύχτα! “Βοήθειααα” Πυροβόλησε τη σύζυγό του και μετά φρίκη…

Τρ, 26 Μάι 2026 08:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Το ξέσπασμα του Γιάννη Βασιλείου κατά της Έλντα Πανοπούλου: «Έπρεπε ο γιος μου να την διώξει από το σχήμα»

Πε, 25 Ιαν 2024 09:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προέβη ο Γιάννης Βασιλείου. Στο στόχαστρο του βρίσκεται για δεύτερη φορά η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Γιώργου Αλκαίου για τη φετινή σεζόν, Έλντα Πανοπούλου.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Βασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου άρεσαν καθόλου όσα είπε Έλντα Πανοπούλου. Είναι δυνατόν να είπε ποιος είναι ο Γιάννης Βασιλείου; Μα εγώ είχα κάνει πρωινό μαζί της. Η Έλντα είναι ηθοποιός, που λείπει πάρα πολλά χρόνια από την ακροαματικότητα και πήγε με τον Γιώργο που γεμίζει μαγαζιά για να πάρει ένα μεροκάματο, γιατί κανένας δεν την θέλει. Τι έχει κάνει τόσα χρόνια; Παντού την κατηγόρησαν για τη βλακεία που πέταξε. Άκου εγώ είμαι ο πατέρας του Γιώργου».

-Την πήρατε τηλέφωνο να τη ρωτήσετε γιατί είπε κάτι τέτοιο;

Όχι, ούτε ασχολήθηκα καθόλου. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί είναι μεγάλη γυναίκα. Πιστεύω πάντως πως μετά από αυτά που είπε η Πανοπούλου, ο γιος μου δεν πρέπει να είναι μαζί της. Έπρεπε να σταματήσει τη συνεργασία τους και να την διώξει από το σχήμα. Εγώ μεγάλωσα τον γιο μου από ενάμισι χρονών παιδί που μας εγκατέλειψε η μάνα του και τον πήγαινα σε ιδιωτικά σχολεία και τον φρόντιζα με τη μανούλα μου τη συγχωρεμένη. Να μου πει τώρα εμένα η κα Πανοπούλου αν είμαι ο πατέρας του; Ντροπή της και μόνο που το είπε αυτό.

Σκεφτήκατε να κινηθείτε νομικά εναντίον της;

Ναι, μιλάω με τον δικηγόρο μου, δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμη τι θα κάνουμε. Από ό,τι είδα, ο Γιώργος συνεχίζει μαζί της και δεν ήθελα να ταράξω τα νερά με εκείνον.

από Βασιλείου Γιάννη γιος Διάφορα διώξει Έλντα έπρεπε κατά μου να ξέσπασμα Πανοπούλου: σχήμα την της το του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντάξεις: Ανατροπή-ανάσα για αυτούς τους συνταξιούχους! «Κλείδωσε» οριστικά…
Τρ, 26 Μάι 2026 08:54
Ξεχάστε τα 2 λίτρα νερού, που πρέπει να πίνουμε! Το σημάδι που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά!
Τρ, 26 Μάι 2026 08:50
Χολαργός: Ματωμένη νύχτα! “Βοήθειααα” Πυροβόλησε τη σύζυγό του και μετά φρίκη…
Τρ, 26 Μάι 2026 08:46
26 Μαΐου: 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν και ξεκλειδώνουν μία κλειστή πόρτα! Το 3ο θα δεχτεί σημαντικό τηλεφώνημα!
Δε, 25 Μάι 2026 23:33
Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί
Δε, 25 Μάι 2026 23:28
Διπλό το «χτύπημα» για τον Τραϊανό Δέλλα, μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα! Σήμερα, έχασε και τον…
Δε, 25 Μάι 2026 18:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.