Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ο ιδιοκτήτης των γνωστών ελληνικών σούπερ μάρκετ…

Κυ, 12 Απρ 2026 22:36

Ελλάδα: Τίτλοι τέλους, μετά από 50 χρόνια, για ένα από τα θρυλικότερα μπουγατσατζίδικα – Ουρές έκανε ο κόσμος…

Κυ, 12 Απρ 2026 18:49

Αυτά τα 3 ζώδια θα δεχτούν σημάδια από το Σύμπαν, τις επόμενες ημέρες – Συμπτώσεις που θα οδηγήσουν σε κάτι μεγάλο

Κυ, 12 Απρ 2026 18:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τόνυ Δημητρίου: «Δεν βλέπω τα παιδιά μου όσο θα ήθελα. Ζουν με τη μητέρα τους και τον υπέροχο πατριό τους»

Κυ, 10 Οκτ 2021 19:04 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μαγαζί που έχει ο ίδιος.

Ο Τόνυ Δημητρίου εκτός από ηθοποιός ασχολείται και με το χώρο του επιχειρείν καθώς διατηρεί ένα κατάστημα εστίασης.
«Το μαγαζί ξεκίνησε για να μπορώ να λέω πιο εύκολα όχι σε κάποια πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν. Σε αυτή τη δουλειά πολλές φορές πρέπει να επιλέξεις στους στραβούς τον μονόφθαλμο γιατί πρέπει να επιβιώσεις. Τα κασέ έχουν πέσει εδώ και πολλά χρόνια. Σε μία από τις πρώτες μου δουλειές, ο παραγωγός μου χρώσταγε 50.000 δραχμές. Την τέταρτη φορά που πήγα στο γραφείο και δεν με πλήρωσε, ξήλωσα το στερεοφωνικό κι έφυγα», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός.
Ο γνωστός ηθοποιός έχει στο ενεργητικό του ένα γάμο με τη Νίνα Αλτάνη. Το 2014 όμως έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις μιας και οι δυο τους λειτουργούν με γνώμονα την ευτυχία των δύο παιδιών τους.

 

«Όταν κάνεις παιδιά, ο χρόνος αποκτά ύψος, βάρος και νοημοσύνη. Τα παιδιά μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα γιατί ζουν στην Κέρκυρα με τη μητέρα τους, τον υπέροχο πατριό τους και ένα καινούργιο αδελφάκι. Είναι πολύ καλύτερο γι’ αυτά που μεγαλώνουν στην Κέρκυρα παρά στην Αθήνα ή στον Πειραιά. Τον πόνο του ότι μου λείπουν τον συμβιβάζω με το γεγονός ότι εκεί είναι καλύτερα», τόνισε ο Τόνυ Δημητρίου μεταξύ άλλων.

Τέλος, αποκάλυψε πως: «όταν γεννήθηκα με πρωτοκράτησε ο Τομ Τζόουνς, είχε έρθει στην κλινική να δει μια κολλητή του».

 

 

«Δεν βλέπω Δημητρίου: Διάφορα ζουν ήθελα μητέρα παιδιά πατριό Τόνυ τους υπέροχο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ο ιδιοκτήτης των γνωστών ελληνικών σούπερ μάρκετ…
Κυ, 12 Απρ 2026 22:36
Ελλάδα: Τίτλοι τέλους, μετά από 50 χρόνια, για ένα από τα θρυλικότερα μπουγατσατζίδικα – Ουρές έκανε ο κόσμος…
Κυ, 12 Απρ 2026 18:49
Αυτά τα 3 ζώδια θα δεχτούν σημάδια από το Σύμπαν, τις επόμενες ημέρες – Συμπτώσεις που θα οδηγήσουν σε κάτι μεγάλο
Κυ, 12 Απρ 2026 18:43
Ελλάδα: Δεν ξανάγινε αυτό σε Ανάσταση! Σε αμηχανία ο ιερέας και οι πιστοί – “Ωωωωω…!” (Βίντεο)
Κυ, 12 Απρ 2026 18:38
Το πρώτο τριήμερο που έρχεται μετά τις διακοπές του Πάσχα
Κυ, 12 Απρ 2026 18:31
Καβάλα: Αποκάλυψη σοκ για τον πατέρα του νεκρού 3χρονου!
Κυ, 12 Απρ 2026 18:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.