Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη και ανατριχίλα στην Εύβοια – Τα ουρλιαχτά του παιδιού έβγαλαν τους γέιτονες στον δρόμο – Πίσω από το…

Πε, 15 Ιαν 2026 09:35

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Ανατροπή με τις πληρωμές! – Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Πε, 15 Ιαν 2026 08:48

“Το άγγιγμα του Μίδα” – Τα 4 ζώδια που μετατρέπουν τις ευκαιρίες σε “χρυσό”

Πε, 15 Ιαν 2026 08:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τόνυ Δημητρίου: «Δεν βλέπω τα παιδιά μου όσο θα ήθελα. Ζουν με τη μητέρα τους και τον υπέροχο πατριό τους»

Κυ, 10 Οκτ 2021 19:04 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μαγαζί που έχει ο ίδιος.

Ο Τόνυ Δημητρίου εκτός από ηθοποιός ασχολείται και με το χώρο του επιχειρείν καθώς διατηρεί ένα κατάστημα εστίασης.
«Το μαγαζί ξεκίνησε για να μπορώ να λέω πιο εύκολα όχι σε κάποια πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν. Σε αυτή τη δουλειά πολλές φορές πρέπει να επιλέξεις στους στραβούς τον μονόφθαλμο γιατί πρέπει να επιβιώσεις. Τα κασέ έχουν πέσει εδώ και πολλά χρόνια. Σε μία από τις πρώτες μου δουλειές, ο παραγωγός μου χρώσταγε 50.000 δραχμές. Την τέταρτη φορά που πήγα στο γραφείο και δεν με πλήρωσε, ξήλωσα το στερεοφωνικό κι έφυγα», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός.
Ο γνωστός ηθοποιός έχει στο ενεργητικό του ένα γάμο με τη Νίνα Αλτάνη. Το 2014 όμως έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις μιας και οι δυο τους λειτουργούν με γνώμονα την ευτυχία των δύο παιδιών τους.

 

«Όταν κάνεις παιδιά, ο χρόνος αποκτά ύψος, βάρος και νοημοσύνη. Τα παιδιά μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα γιατί ζουν στην Κέρκυρα με τη μητέρα τους, τον υπέροχο πατριό τους και ένα καινούργιο αδελφάκι. Είναι πολύ καλύτερο γι’ αυτά που μεγαλώνουν στην Κέρκυρα παρά στην Αθήνα ή στον Πειραιά. Τον πόνο του ότι μου λείπουν τον συμβιβάζω με το γεγονός ότι εκεί είναι καλύτερα», τόνισε ο Τόνυ Δημητρίου μεταξύ άλλων.

Τέλος, αποκάλυψε πως: «όταν γεννήθηκα με πρωτοκράτησε ο Τομ Τζόουνς, είχε έρθει στην κλινική να δει μια κολλητή του».

 

 

«Δεν βλέπω Δημητρίου: Διάφορα ζουν ήθελα μητέρα παιδιά πατριό Τόνυ τους υπέροχο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη και ανατριχίλα στην Εύβοια – Τα ουρλιαχτά του παιδιού έβγαλαν τους γέιτονες στον δρόμο – Πίσω από το…
Πε, 15 Ιαν 2026 09:35
Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Ανατροπή με τις πληρωμές! – Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Πε, 15 Ιαν 2026 08:48
“Το άγγιγμα του Μίδα” – Τα 4 ζώδια που μετατρέπουν τις ευκαιρίες σε “χρυσό”
Πε, 15 Ιαν 2026 08:45
Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας – Έχει τα…
Τε, 14 Ιαν 2026 21:45
Σοκαριστικές οι εικόνες στα δύο κινητά του – Φρίκη όσα είδαν οι Αρχές! – 27χρονος πήγαινε σε σπίτια και…
Τε, 14 Ιαν 2026 20:05
Έκτακτο – Πανικός στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί οι δρόμοι – Στον δρόμο “ρούφηξε”…
Τε, 14 Ιαν 2026 14:26
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.