Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

4 ζώδια που αποδεσμεύονται από την αρνητική ενέργεια – Η τύχη τους κολλάει σαν μαγνήτης – Η γκαντεμιά φεύγει…

Πε, 30 Απρ 2026 15:27

Αυτά τα 6 κουρέματα θα είναι τάση το καλοκαίρι – Κολακεύουν όλες τις γυναίκες άνω των 60

Πε, 30 Απρ 2026 14:05

Ελλάδα – Έκτακτο: Μεγάλη φωτιά σε δάσος – Έκλεισαν οι δρόμοι…

Πε, 30 Απρ 2026 12:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τόνυ Δημητρίου: «Δεν βλέπω τα παιδιά μου όσο θα ήθελα. Ζουν με τη μητέρα τους και τον υπέροχο πατριό τους»

Κυ, 10 Οκτ 2021 19:04 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μαγαζί που έχει ο ίδιος.

Ο Τόνυ Δημητρίου εκτός από ηθοποιός ασχολείται και με το χώρο του επιχειρείν καθώς διατηρεί ένα κατάστημα εστίασης.
«Το μαγαζί ξεκίνησε για να μπορώ να λέω πιο εύκολα όχι σε κάποια πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν. Σε αυτή τη δουλειά πολλές φορές πρέπει να επιλέξεις στους στραβούς τον μονόφθαλμο γιατί πρέπει να επιβιώσεις. Τα κασέ έχουν πέσει εδώ και πολλά χρόνια. Σε μία από τις πρώτες μου δουλειές, ο παραγωγός μου χρώσταγε 50.000 δραχμές. Την τέταρτη φορά που πήγα στο γραφείο και δεν με πλήρωσε, ξήλωσα το στερεοφωνικό κι έφυγα», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός.
Ο γνωστός ηθοποιός έχει στο ενεργητικό του ένα γάμο με τη Νίνα Αλτάνη. Το 2014 όμως έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις μιας και οι δυο τους λειτουργούν με γνώμονα την ευτυχία των δύο παιδιών τους.

 

«Όταν κάνεις παιδιά, ο χρόνος αποκτά ύψος, βάρος και νοημοσύνη. Τα παιδιά μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα γιατί ζουν στην Κέρκυρα με τη μητέρα τους, τον υπέροχο πατριό τους και ένα καινούργιο αδελφάκι. Είναι πολύ καλύτερο γι’ αυτά που μεγαλώνουν στην Κέρκυρα παρά στην Αθήνα ή στον Πειραιά. Τον πόνο του ότι μου λείπουν τον συμβιβάζω με το γεγονός ότι εκεί είναι καλύτερα», τόνισε ο Τόνυ Δημητρίου μεταξύ άλλων.

Τέλος, αποκάλυψε πως: «όταν γεννήθηκα με πρωτοκράτησε ο Τομ Τζόουνς, είχε έρθει στην κλινική να δει μια κολλητή του».

 

 

«Δεν βλέπω Δημητρίου: Διάφορα ζουν ήθελα μητέρα παιδιά πατριό Τόνυ τους υπέροχο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4 ζώδια που αποδεσμεύονται από την αρνητική ενέργεια – Η τύχη τους κολλάει σαν μαγνήτης – Η γκαντεμιά φεύγει…
Πε, 30 Απρ 2026 15:27
Αυτά τα 6 κουρέματα θα είναι τάση το καλοκαίρι – Κολακεύουν όλες τις γυναίκες άνω των 60
Πε, 30 Απρ 2026 14:05
Ελλάδα – Έκτακτο: Μεγάλη φωτιά σε δάσος – Έκλεισαν οι δρόμοι…
Πε, 30 Απρ 2026 12:38
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Ηλεία! Αυτός είναι ο 13χρονος που βρήκε τραγικό τέλος
Πε, 30 Απρ 2026 10:09
Κι όμως τον έχουμε ξαναδεί! Ο 89χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα στην τηλεόραση – Τι έλεγε τότε μπροστά στην κάμερα
Πε, 30 Απρ 2026 09:31
Πρωτομαγιά: Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν! Το 2ο θα μάθει κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που “τσούζουν”
Πε, 30 Απρ 2026 09:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.