Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ότι τους συμβεί θα είναι για χρόνια! Σε αυτά τα 4 ζώδια το υπόλοιπο του 2026 θα τα βγάλει όλα στη φόρα!

Πα, 6 Φεβ 2026 00:43

Σοκ! Πέθανε ξαφνικά ο θρύλος της ελληνικής διασκέδασης και πρώην σύντροφος της γνωστή…

Πε, 5 Φεβ 2026 22:03

Καταγγελία εναντίον πασίγνωστης ελληνικής σοκολάτας – Καταναλώτρια αναφέρει ότι…

Πε, 5 Φεβ 2026 21:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγικό περιστατικό στη Λάρισα: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο

Σα, 8 Ιούλ 2023 15:24 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νεκρός έπεσε 20χρονος Σύρος από πυρά αστυνομικού, μετά από καταδίωξη που τελέιωσε με αιματηρό τρόπο.

Όπως πρώτο μετέδωσε onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan Navara, με έναν επιβαίνοντα κινούνταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα.

Ξεκίνησε καταδίωξη από τα διόδια του Μοσχοχωρίου με τον οδηγό ωστόσο να μη σταματά σε κανένα από τα σήματα των αστυνομικών. Περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης ο οδηγός του οχήματος βγήκε από την εθνική και έκανε αναστροφή, μπαίνοντας μετά από λίγο ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα

Μετά τη Λάρισα βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο και έχοντας από πίσω του περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Τελικά εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα έξω από το χωρίο Μοσχωχώρι αφού αυτό έπεσε πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Αργότερα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ

Κατά ασφαλείς πηγές του onlarissa.gr, πρόκειται για γεννηθέντα το 2003, αλλοδαπό Συριακής καταγωγής, που είχε ως δηλωμένο τόπο κατοικίας την Θεσσαλονίκη. Είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο από το Ειδικό Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Κασσαβέτειας, εκτίοντας ποινή κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση παράνομων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργμάτων Θράκης είχε καταδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2022 σε ποινή φυλάκισης 46 μηνών και 20 ημερών «για παραλαβή από τα Ελβετικά σύνορα της χώρας πολιτών τρίτης χώρας χωρίς δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος με σκοπό προώθησης σε αυτή, κατά συρροή, εκ κερδοσκοπίας και με κίνδυνο για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς σχετική άδεια ικανότητας, παράνομη είσοδο στη χώρα».

20χρονο αστυνομικά Αστυνομικός και Λάρισα: περιστατικό πυροβόλησε σκότωσε στη τραγικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ότι τους συμβεί θα είναι για χρόνια! Σε αυτά τα 4 ζώδια το υπόλοιπο του 2026 θα τα βγάλει όλα στη φόρα!
Πα, 6 Φεβ 2026 00:43
Σοκ! Πέθανε ξαφνικά ο θρύλος της ελληνικής διασκέδασης και πρώην σύντροφος της γνωστή…
Πε, 5 Φεβ 2026 22:03
Καταγγελία εναντίον πασίγνωστης ελληνικής σοκολάτας – Καταναλώτρια αναφέρει ότι…
Πε, 5 Φεβ 2026 21:51
Ελλάδα: Σοκ με 34χρονη, μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας – “Την έβαλα στο χώμα” – Το διπλό δράμα της οικογένειας
Πε, 5 Φεβ 2026 21:43
Ραγδαίες εξελίξεις! Νέα απόφαση για τα “κόκκινα δάνεια” – Τώρα θα…
Πε, 5 Φεβ 2026 18:34
Survivor spoiler: Πότε θα δούμε τους νέους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο – Έρχονται ανατροπές!
Πε, 5 Φεβ 2026 17:22
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.