Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Πασίγνωστα προϊόντα όδευαν στα σουπερμάρκετ εκτός ψυγείου – Κατασχέθηκαν 2 τόνοι

Κυ, 12 Ιούλ 2026 16:19

Γλυκά Νερά: Τηλεοπτική σειρά για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν – Πότε και πού κάνει πρεμιέρα

Κυ, 12 Ιούλ 2026 13:37

12-18 Ιουλίου: Απρόβλεπτες εξελίξεις για 3 ζώδια – Το 3ο θα έχει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα

Κυ, 12 Ιούλ 2026 12:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγικό τέλος για την Γαλλίδα τουρίστρια στα Χανιά – Βρέθηκε νεκρή η 29χρονη

Πε, 1 Ιούλ 2021 16:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγο η αγνοουμένη από τις 24 Ιουνίου Γαλλίδα τουρίστρια σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Το πτώμα της άτυχης 29χρονης βρέθηκε σε χαράδρα. Αναμένεται ο ιατροδικαστής στο σημείο, για να κάνει την πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου της.

Το τελευταίο ίχνος ζωής της 29χρονης

Και σήμερα, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας που αγνοείτο από τις 24/6 στην Κρήτη συνεχίστηκαν εντατικά.

Μάλιστα σήμερα στις έρευνες σε ολόκληρη την περιοχή απο Χρυσοσκαλίτισσα μέχρι Κουντούρα συμμετείχε και ομάδα αστυνομικών της ΕΚΑΜ με drones.

Στο μεταξύ σχετική ανάρτηση μιας φίλης της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις. Πρόκειται για την γυναίκα με την οποία είχαν κανονίσει να την περιμένει στο αεροδρόμιο της Νάντης το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου για να την μεταφέρει στο σπίτι της στην πόλη Saint-Sébastien-sur-Loire.

Σημειώνεται πως στις 9 Ιουνίου η 29χρονη Violette, μέσω ομάδας στο facebοοκ είχε αναζητήσει κάποιον να την παραλάβει από το αεροδρόμιο της Νάντης στις 28 Ιουνίου περίπου στις 10:30 το πρωί. Στις 21 Ιουνίου είχε ενημερώσει άλλον φίλο της πως έφτασε κανονικά στην Κρήτη.

 

Η κοπέλα στην συνέχεια νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και περνώντας από περιοχές των Σφακίων μετέβη τελικά στην Παλαιόχωρα όπου είχε κλείσει δωμάτιο σε κατάλυμα.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 24 Ιουνίου πήγε με το αυτοκίνητο στο ακρωτήρι Κριός, το άφησε με μια βαλίτσα μέσα και ξεκίνησε με ένα σακίδιο στην πλάτη πεζοπορία μέχρι το Λαφονήσι.

Εκεί έβγαλε φωτογραφία την οποία κοινοποίησε σε ομάδα γράφοντας που βρίσκεται και πως περπατούσε επί τρεις ώρες και αυτό είναι και το τελευταίο ίχνος ζωής που έχει γίνει γνωστό από την 29χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό σάιτ η Violette σχεδίαζε να μείνει ένα-δύο βράδια στην Παλαιόχωρα και στην συνέχεια να μεταβεί στην Κίσαμο όπου είχε ήδη κάνει κράτηση σε κατάλυμα.

Η κοπέλα συνήθιζε να ταξιδεύει μόνη σε διάφορες χώρες και κυρίως να εξερευνά τους τόπους που επισκεπτόταν πεζοπορώντας

29χρονη Βρέθηκε Γαλλίδα Διάφορα νεκρή τέλος Τουρίστρια τραγικό Χανιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Πασίγνωστα προϊόντα όδευαν στα σουπερμάρκετ εκτός ψυγείου – Κατασχέθηκαν 2 τόνοι
Κυ, 12 Ιούλ 2026 16:19
Γλυκά Νερά: Τηλεοπτική σειρά για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν – Πότε και πού κάνει πρεμιέρα
Κυ, 12 Ιούλ 2026 13:37
12-18 Ιουλίου: Απρόβλεπτες εξελίξεις για 3 ζώδια – Το 3ο θα έχει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα
Κυ, 12 Ιούλ 2026 12:41
Πώς να λιμάρετε τα νύχια σας και να “σβήσετε” χρόνια από τα χέρια σας
Κυ, 12 Ιούλ 2026 12:35
Αυτή είναι η σειρά που ξεκινάς το πρώτο επεισόδιο και σε παίρνει το πρωί – “Σπάει” ταμεία στο Netflix
Κυ, 12 Ιούλ 2026 12:30
Διαδοχικοί σεισμοί στην Εύβοια – Αισθητοί στην Αττική
Κυ, 12 Ιούλ 2026 11:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.