Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέθανε, μόλις στα 48 του, γνωστός Έλληνας δικηγόρος που εμφανιζόταν στη Νικολούλη

Πε, 5 Νοέ 2026 23:25

6/11: Ένα ζώδιo μπορεί να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα

Πε, 5 Νοέ 2026 22:01

Θλίψη! Πέθανε η Ελευθερία Σιφναίου

Πε, 5 Νοέ 2026 21:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία από σύγκρουση τρένων – Τουλάχιστον32 νεκροί

Πα, 26 Μαρ 2021 19:25 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τριάντα δύο νεκροί και 108 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της σημερινής σύγκρουσης τρένων στην περιοχή Σοχάγκ της Αιγύπτου. Αυτό ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, επισημαίνοντας ότι αμέσως μετά τη σύγκρουση κατέφθασαν στην περιοχή 72 ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα κοντινότερα νοσοκομεία.

Με μήνυμά του στη σελίδα του στο Facebook, ο Πρόεδρος της Αιγύπτου ‘Αμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι τόνισε κατηγορηματικά ότι οι αίτιοι του δυστυχήματος θα τύχουν παραδειγματικής τιμωρίας, ενώ εξέφρασε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, υποσχόμενος για την αποζημίωσή τους.

Στην περιοχή μεταβαίνουν ο Πρωθυπουργός της χώρας Μουστάφα Μαντμπούλι και πέντε Υπουργοί, συμπεριλαμβανομένων των Υπουργών Υγείας και Μεταφορών, για να παρακολουθήσουν από κοντά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του θανατηφόρου δυστυχήματος. Ο Πρωθυπουργός Μαντμπούλι τόνισε ότι θα υπάρξει μηδενική ανοχή στους αίτιους, οι οποίοι δεσμεύτηκε ότι θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Ήδη, έχει ξεκινήσει έρευνα για τη μοιραία σύγκρουση η οποία συνέβη όταν σε μία αμαξοστοιχία της γραμμής Λούξορ – Αλεξάνδρεια ενεργοποιήθηκε το φρένο έκτακτης ανάγκης από αγνώστους, αναγκάζοντας το τρένο να σταματήσει και να χτυπηθεί από ένα άλλο τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ασουάν – Κάιρο, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν βαγόνια του τρένου, γεγονός που προκάλεσε τους νεκρούς και τους τραυματίες.

Μία Τεχνική Επιτροπή από το Υπουργείο Μεταφορών έχει συσταθεί για τον προσδιορισμό των αιτίων του δυστυχήματος, με προσπάθειες να έχουν δρομολογηθεί για την επανέναρξη της κυκλοφορίας τρένων στην εν λόγω γραμμή.

Πηγή in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε, μόλις στα 48 του, γνωστός Έλληνας δικηγόρος που εμφανιζόταν στη Νικολούλη
Πε, 5 Νοέ 2026 23:25
6/11: Ένα ζώδιo μπορεί να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα
Πε, 5 Νοέ 2026 22:01
Θλίψη! Πέθανε η Ελευθερία Σιφναίου
Πε, 5 Νοέ 2026 21:47
Πέθανε πρωταγωνίστρια των νεανικών μας χρόνων
Πε, 5 Νοέ 2026 21:35
Σάλος με το μπουφάν που φορούσε ο Φιρινίδης στον ανακριτή
Πε, 5 Νοέ 2026 16:58
Έκτακτο: Συναγερμός πάλι στην Ευρώπη – Αναγκαστικές προσγειώσεις, νέο χάος – Περιστατικά και στην Ελλάδα
Πε, 5 Νοέ 2026 13:40
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.