Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

18 – 24 Μαΐου: Ο τροχός γυρνάει για αυτά τα 3 ζώδια – Τα περιμένουν μεγάλες αλλαγές…

Κυ, 17 Μάι 2026 13:43

Eurovision 2026: Αυτή είναι λεπτομέρεια στο «Ferto» που θυμίζει τραγούδι Τούρκου Dj του 2024 – Αλήθεια τώρα;

Κυ, 17 Μάι 2026 13:36

Eurovision 2026 – Γερμανού: Τα είπε όλα για τον Φωκά, τον Ακύλα και τη νικήτρια της Βουλγαρίας – Δεν είναι δικό μου το…

Κυ, 17 Μάι 2026 13:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία από σύγκρουση τρένων – Τουλάχιστον32 νεκροί

Πα, 26 Μαρ 2021 19:25 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τριάντα δύο νεκροί και 108 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της σημερινής σύγκρουσης τρένων στην περιοχή Σοχάγκ της Αιγύπτου. Αυτό ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, επισημαίνοντας ότι αμέσως μετά τη σύγκρουση κατέφθασαν στην περιοχή 72 ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα κοντινότερα νοσοκομεία.

Με μήνυμά του στη σελίδα του στο Facebook, ο Πρόεδρος της Αιγύπτου ‘Αμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι τόνισε κατηγορηματικά ότι οι αίτιοι του δυστυχήματος θα τύχουν παραδειγματικής τιμωρίας, ενώ εξέφρασε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, υποσχόμενος για την αποζημίωσή τους.

Στην περιοχή μεταβαίνουν ο Πρωθυπουργός της χώρας Μουστάφα Μαντμπούλι και πέντε Υπουργοί, συμπεριλαμβανομένων των Υπουργών Υγείας και Μεταφορών, για να παρακολουθήσουν από κοντά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του θανατηφόρου δυστυχήματος. Ο Πρωθυπουργός Μαντμπούλι τόνισε ότι θα υπάρξει μηδενική ανοχή στους αίτιους, οι οποίοι δεσμεύτηκε ότι θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Ήδη, έχει ξεκινήσει έρευνα για τη μοιραία σύγκρουση η οποία συνέβη όταν σε μία αμαξοστοιχία της γραμμής Λούξορ – Αλεξάνδρεια ενεργοποιήθηκε το φρένο έκτακτης ανάγκης από αγνώστους, αναγκάζοντας το τρένο να σταματήσει και να χτυπηθεί από ένα άλλο τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ασουάν – Κάιρο, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν βαγόνια του τρένου, γεγονός που προκάλεσε τους νεκρούς και τους τραυματίες.

Μία Τεχνική Επιτροπή από το Υπουργείο Μεταφορών έχει συσταθεί για τον προσδιορισμό των αιτίων του δυστυχήματος, με προσπάθειες να έχουν δρομολογηθεί για την επανέναρξη της κυκλοφορίας τρένων στην εν λόγω γραμμή.

Πηγή in.gr

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18 – 24 Μαΐου: Ο τροχός γυρνάει για αυτά τα 3 ζώδια – Τα περιμένουν μεγάλες αλλαγές…
Κυ, 17 Μάι 2026 13:43
Eurovision 2026: Αυτή είναι λεπτομέρεια στο «Ferto» που θυμίζει τραγούδι Τούρκου Dj του 2024 – Αλήθεια τώρα;
Κυ, 17 Μάι 2026 13:36
Eurovision 2026 – Γερμανού: Τα είπε όλα για τον Φωκά, τον Ακύλα και τη νικήτρια της Βουλγαρίας – Δεν είναι δικό μου το…
Κυ, 17 Μάι 2026 13:27
Είχε να γίνει 15 χρόνια! Αυτή είναι η τηλεθέαση που έκανε η ΕΡΤ στον τελικό της Γιουροβίζιον
Κυ, 17 Μάι 2026 12:41
Σάλος με τον Μικρούτσικο – Είπε με δύο λόγια για τον Akyla και τον τελικό ότι δεν τόλμησε κανείς
Κυ, 17 Μάι 2026 10:28
Eurovision 2026: Ποιες χώρες έδωσαν το 12άρι στην Ελλάδα – Ποιες «αγνόησαν» τον Akyla, δεν έδωσαν τίποτα!
Κυ, 17 Μάι 2026 10:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.