Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουνίου: 3 ζώδια κάνουν το δικό τους “σόου” – Η τύχη τους “κλείνει” το μάτι, ενώ μία απρόσμενη είδηση…

Τρ, 16 Ιούν 2026 22:34

Δράμα: Αυτά είχε “δει” ο ψυχολόγος που επισκεπτόταν ο Θωμάς, πριν τη γυναικοκτονία – “Μ@@@@@ ήμουν τόσο καιρό…”

Τρ, 16 Ιούν 2026 22:31

Μάρω Κοντού: Μεγάλη ανατροπή με την υγεία της!

Τρ, 16 Ιούν 2026 22:22
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία.Για 45 λεπτά έκαναν ΚΑΡΠΑ στην άτυχη γυναίκα που πέθανε μέσα στο ταξί.

Πα, 18 Νοέ 2022 19:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η 33χρονη γυναίκα που λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασε με ταξί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της Κρήτης, πάλεψε για 45 λεπτά να παραμείνει στη ζωή, έχοντας στο πλευρό της γιατρούς και νοσηλευτές.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συζύγου της και του οδηγού του ταξί, γιατρός έκανε ΚΑΡΠΑ στην 33χρονη προσπαθώντας να την κρατήσει ζωντανή, ωστόσο η κατάστασή της, όπως φάνηκε, ήταν μη αναστρέψιμη, όπως μεταδίδει το cretalive. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν ήδη ασθενής με κορωνοϊό επί μία εβδομάδα.

Όπως τόνισε ο διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Τερζάκης, το ταξί έφτασε στο νοσοκομείο στις 00.10. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΤΕΠ Covid για την 33χρονη ασθενή, αναφέροντας ότι βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση, μέσα στο ταξί.

Η γιατρός βγήκε αμέσως, αντικρίζοντας την γυναίκα σε ημιθανή κατάσταση και ξεκίνησε αμέσως ΚΑΡΠΑ ενώ η 33χρονη βρισκόταν μέσα στο ταξί. Παράλληλα ο νοσηλευτής ειδοποίησε καρδιολόγο και αναισθησιολόγο για το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό.

Οι προσπάθειες να σωθεί η γυναίκα και η ΚΑΡΠΑ συνεχίστηκαν επί 45 λεπτά – διάστημα μεγαλύτερο του πρωτοκόλλου – η γυναίκα διασωληνώθηκε, ωστόσο σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, δεν πρόλαβε καν να εισαχθεί στη ΜΕΘ. Το ίδιο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συγκλονισμένο από την περίπτωση της νέας γυναίκας που νοσούσε με Covid εδώ και μία εβδομάδα, με την κατάστασή της να επιδεινώνεται ραγδαία, συνέχιζε τις προσπάθειες, οι οποίες όμως δεν απέδωσαν καρπούς.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης αναλαμβάνει η ιατροδικαστική υπηρεσία που θα κληθεί να απαντήσει τι ακριβώς συνέβη.

άτυχη γυναίκα Διάφορα έκαναν ΚΑΡΠΑ λεπτά μέσα Πέθανε στην τάξη Τραγωδία.Για
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη, 17 Ιουνίου: 3 ζώδια κάνουν το δικό τους “σόου” – Η τύχη τους “κλείνει” το μάτι, ενώ μία απρόσμενη είδηση…
Τρ, 16 Ιούν 2026 22:34
Δράμα: Αυτά είχε “δει” ο ψυχολόγος που επισκεπτόταν ο Θωμάς, πριν τη γυναικοκτονία – “Μ@@@@@ ήμουν τόσο καιρό…”
Τρ, 16 Ιούν 2026 22:31
Μάρω Κοντού: Μεγάλη ανατροπή με την υγεία της!
Τρ, 16 Ιούν 2026 22:22
Αρχαία τραγωδία σε ελληνικό νησί! 37χρονη υπάλληλος πασίγνωστης εταιρείας, πήγε για το πάρτι του γάμου της και…
Τρ, 16 Ιούν 2026 19:24
Δράμα – Γυναικοκτονία: Φρικτή εξέλιξη με τη μητέρα του Θωμά – Μαθεύτηκε ότι…
Τρ, 16 Ιούν 2026 15:50
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Αυτό είναι το πρόσωπο-κλειδί που θα κληθεί για κατάθεση – Το περιστατικό με το ψάρι που είπε ο Ιταλός στις Αρχές
Τρ, 16 Ιούν 2026 15:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.