Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σαμοθράκη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του 22χρονου που έπεσε σε κανάλι με καυτό νερό – “Μαμά νόμιζες…”

Τε, 5 Αυγ 2026 23:10

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ψάθα

Τε, 5 Αυγ 2026 22:07

Ελλάδα: Σοκαριστικό! Βρήκε τραγικό θάνατο στις διακοπές μπροστά στα 3 της παιδιά

Τε, 5 Αυγ 2026 20:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία.Για 45 λεπτά έκαναν ΚΑΡΠΑ στην άτυχη γυναίκα που πέθανε μέσα στο ταξί.

Πα, 18 Νοέ 2022 19:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η 33χρονη γυναίκα που λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασε με ταξί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της Κρήτης, πάλεψε για 45 λεπτά να παραμείνει στη ζωή, έχοντας στο πλευρό της γιατρούς και νοσηλευτές.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συζύγου της και του οδηγού του ταξί, γιατρός έκανε ΚΑΡΠΑ στην 33χρονη προσπαθώντας να την κρατήσει ζωντανή, ωστόσο η κατάστασή της, όπως φάνηκε, ήταν μη αναστρέψιμη, όπως μεταδίδει το cretalive. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν ήδη ασθενής με κορωνοϊό επί μία εβδομάδα.

Όπως τόνισε ο διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Τερζάκης, το ταξί έφτασε στο νοσοκομείο στις 00.10. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΤΕΠ Covid για την 33χρονη ασθενή, αναφέροντας ότι βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση, μέσα στο ταξί.

Η γιατρός βγήκε αμέσως, αντικρίζοντας την γυναίκα σε ημιθανή κατάσταση και ξεκίνησε αμέσως ΚΑΡΠΑ ενώ η 33χρονη βρισκόταν μέσα στο ταξί. Παράλληλα ο νοσηλευτής ειδοποίησε καρδιολόγο και αναισθησιολόγο για το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό.

Οι προσπάθειες να σωθεί η γυναίκα και η ΚΑΡΠΑ συνεχίστηκαν επί 45 λεπτά – διάστημα μεγαλύτερο του πρωτοκόλλου – η γυναίκα διασωληνώθηκε, ωστόσο σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, δεν πρόλαβε καν να εισαχθεί στη ΜΕΘ. Το ίδιο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συγκλονισμένο από την περίπτωση της νέας γυναίκας που νοσούσε με Covid εδώ και μία εβδομάδα, με την κατάστασή της να επιδεινώνεται ραγδαία, συνέχιζε τις προσπάθειες, οι οποίες όμως δεν απέδωσαν καρπούς.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης αναλαμβάνει η ιατροδικαστική υπηρεσία που θα κληθεί να απαντήσει τι ακριβώς συνέβη.

άτυχη γυναίκα Διάφορα έκαναν ΚΑΡΠΑ λεπτά μέσα Πέθανε στην τάξη Τραγωδία.Για
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαμοθράκη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του 22χρονου που έπεσε σε κανάλι με καυτό νερό – “Μαμά νόμιζες…”
Τε, 5 Αυγ 2026 23:10
Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ψάθα
Τε, 5 Αυγ 2026 22:07
Ελλάδα: Σοκαριστικό! Βρήκε τραγικό θάνατο στις διακοπές μπροστά στα 3 της παιδιά
Τε, 5 Αυγ 2026 20:02
Ούτε «Οδύσσεια» ούτε Οδυσσέας: Στο Netflix υπάρχει η σειρά 8 επεισοδίων για να απολαύσετε τον Όμηρο χωρίς να φύγετε από το σπίτι
Τε, 5 Αυγ 2026 19:37
Αυτό είναι το χρώμα ρουζ που κολακεύει όλες τις ηλικίες – Δεν περιμένει κανείς ότι “χαρίζει” τέτοια φρεσκάδα και νεανική όψη
Τε, 5 Αυγ 2026 17:16
Αύγουστος: Αυτά τα 2 ζώδια παραμελήθηκαν πολύ – Το Σύμπαν τους δίνει τύχη το Σαββατοκύριακο
Τε, 5 Αυγ 2026 15:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.