Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το 2025 κλείνει με βουνό τύχης: Τα 3 ζώδια που απογειώνονται στο φινάλε της χρονιάς

Τε, 10 Δεκ 2025 12:07

Καμπανάκι! – Αγωνία και στην Ελλάδα – Παιδιά γεννήθηκαν από σ@@@@ με…

Τε, 10 Δεκ 2025 09:44

Ποιοι θα δουν μείωση στις συντάξεις Ιανουαρίου και γιατί – Τι αλλάζει; – Ποιο θα πάρουν μισή…

Τε, 10 Δεκ 2025 08:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία.Για 45 λεπτά έκαναν ΚΑΡΠΑ στην άτυχη γυναίκα που πέθανε μέσα στο ταξί.

Πα, 18 Νοέ 2022 19:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η 33χρονη γυναίκα που λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασε με ταξί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της Κρήτης, πάλεψε για 45 λεπτά να παραμείνει στη ζωή, έχοντας στο πλευρό της γιατρούς και νοσηλευτές.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συζύγου της και του οδηγού του ταξί, γιατρός έκανε ΚΑΡΠΑ στην 33χρονη προσπαθώντας να την κρατήσει ζωντανή, ωστόσο η κατάστασή της, όπως φάνηκε, ήταν μη αναστρέψιμη, όπως μεταδίδει το cretalive. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν ήδη ασθενής με κορωνοϊό επί μία εβδομάδα.

Όπως τόνισε ο διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Τερζάκης, το ταξί έφτασε στο νοσοκομείο στις 00.10. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΤΕΠ Covid για την 33χρονη ασθενή, αναφέροντας ότι βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση, μέσα στο ταξί.

Η γιατρός βγήκε αμέσως, αντικρίζοντας την γυναίκα σε ημιθανή κατάσταση και ξεκίνησε αμέσως ΚΑΡΠΑ ενώ η 33χρονη βρισκόταν μέσα στο ταξί. Παράλληλα ο νοσηλευτής ειδοποίησε καρδιολόγο και αναισθησιολόγο για το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό.

Οι προσπάθειες να σωθεί η γυναίκα και η ΚΑΡΠΑ συνεχίστηκαν επί 45 λεπτά – διάστημα μεγαλύτερο του πρωτοκόλλου – η γυναίκα διασωληνώθηκε, ωστόσο σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, δεν πρόλαβε καν να εισαχθεί στη ΜΕΘ. Το ίδιο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συγκλονισμένο από την περίπτωση της νέας γυναίκας που νοσούσε με Covid εδώ και μία εβδομάδα, με την κατάστασή της να επιδεινώνεται ραγδαία, συνέχιζε τις προσπάθειες, οι οποίες όμως δεν απέδωσαν καρπούς.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης αναλαμβάνει η ιατροδικαστική υπηρεσία που θα κληθεί να απαντήσει τι ακριβώς συνέβη.

άτυχη γυναίκα Διάφορα έκαναν ΚΑΡΠΑ λεπτά μέσα Πέθανε στην τάξη Τραγωδία.Για
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 2025 κλείνει με βουνό τύχης: Τα 3 ζώδια που απογειώνονται στο φινάλε της χρονιάς
Τε, 10 Δεκ 2025 12:07
Καμπανάκι! – Αγωνία και στην Ελλάδα – Παιδιά γεννήθηκαν από σ@@@@ με…
Τε, 10 Δεκ 2025 09:44
Ποιοι θα δουν μείωση στις συντάξεις Ιανουαρίου και γιατί – Τι αλλάζει; – Ποιο θα πάρουν μισή…
Τε, 10 Δεκ 2025 08:42
Θρίλερ η εξαφάνιση της Ολυμπίας Κηρύκου – Γιατί έδωσε DNA ο αδερφός της;
Τε, 10 Δεκ 2025 08:38
Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί
Τε, 10 Δεκ 2025 00:08
“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…
Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.