Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: H θεία της γιατρού μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν υπολόγιζε κανέναν…”

Κυ, 27 Σεπ 2026 22:44

28/9: Για αυτό το ζώδια θα βρεθεί μία διαφορετική λύση στη ζωή του – Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο δεν είναι πλέον

Κυ, 27 Σεπ 2026 22:13

Φρίκη στην Εύβοια: Το καημένο το ζωάκι τι τους έφταιγε;

Κυ, 27 Σεπ 2026 20:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία: Νεκρό λόγω ασιτίας το μωρό 32χρονης που πέθανε από ναρκωτικά μέσα στο σπίτι της

Τε, 16 Ιούν 2021 16:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Νήπιο βρέθηκε νεκρό, δεμένο στο καθισματάκι του, εξαιτίας ασιτίας και αφυδάτωσης στο σπίτι του στο Τενεσί, ενώ η μητέρα του κειτόταν νεκρή στο μπάνιο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο 15 μηνών Νίκολας Κράουντερ πέθανε παρά τις προσπάθειες της τριών ετών αδερφής του, η οποία φαίνεται πως έκανε ό,τι μπορούσε για να τον ταΐσει σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, που επικαλούνται την έκθεση για την τραγωδία η οποία ξεδιπλώθηκε τον Φεβρουάριο. «Φαίνεται ότι η αδερφή του νεκρού παιδιού προσπάθησε να το φροντίσει για αρκετές μέρες. Τρόφιμα, όπως τσόφλια από αβγά και ξεραμένα αβγά, βρέθηκαν μέσα και γύρω από το καθισματάκι του παιδιού» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι στις 9 Φεβρουαρίου βρήκαν την 32χρονη Τίφανι Σπίαρς και τον Νίκολας νεκρούς, ενώ η τρίχρονη τριγυρνούσε μέσα στο κλειδωμένο σπίτι ολομόναχη. Η αστυνομία κλήθηκε όταν ένας υπάλληλος υπεύθυνος για τη δικαστική επιτήρηση της νεκρής μητέρας κοίταξε από το παράθυρο του σπιτιού και την είδε να κείτεται στο πάτωμα ακίνητη. Από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν νεκρή για μέρες, ενώ το παιδί της άφησε την τελευταία του πνοή δεμένο σε παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου στην κρεβατοκάμαρα.

Στο αίμα της Σπίαρς βρέθηκε υψηλής τοξικότητας συνδυασμός μεθαμφεταμίνης και φεντανίλ. Επίσης διάφορα σύνεργα λήψης ναρκωτικών ήταν στον χώρο. Το τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και τώρα παραμένει αδιευκρίνιστο αν εμφανίστηκε κάποιος συγγενής. Η αστυνομία πάντως εξακολουθεί να ζητάει στοιχεία για την οικογένεια μέσω των τοπικών μέσων.

Πηγή espressonews.gr

32χρονης ασιτίας Διάφορα λόγω μέσα μωρό ναρκωτικά νεκρό Πέθανε σπίτι Τραγωδία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: H θεία της γιατρού μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν υπολόγιζε κανέναν…”
Κυ, 27 Σεπ 2026 22:44
28/9: Για αυτό το ζώδια θα βρεθεί μία διαφορετική λύση στη ζωή του – Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο δεν είναι πλέον
Κυ, 27 Σεπ 2026 22:13
Φρίκη στην Εύβοια: Το καημένο το ζωάκι τι τους έφταιγε;
Κυ, 27 Σεπ 2026 20:34
Ελλάδα: Εφιάλτης! Πήγε σε ινστιτούτο για καθαρισμό, την έπεισαν για κάτι άλλο και κατέληξε να…
Κυ, 27 Σεπ 2026 20:31
Ο Μαζωνάκης έψαχνε την ελπίδα… – “Νάσο, σε παρακαλώ, βοήθησέ με όσο μπορείς” – Στη φόρα νέα μηνύματα
Κυ, 27 Σεπ 2026 18:03
Ελλάδα: Αδιανόητο περιστατικό μέσα σε εκκλησία την ώρα του γάμου
Κυ, 27 Σεπ 2026 17:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.