Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ιούλιος: 4 ζώδια μπαίνουν σε μία μακρά περίοδο ευημερίας και καρμικών συμπτώσεων

Πε, 2 Ιούλ 2026 12:00

24ωρη απεργία, αύριο Παρασκευή, στα πλοία – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται

Πε, 2 Ιούλ 2026 11:57

Προσοχή στις κληρονομιές: Τα «κρυφά» λάθη που φέρνουν έξτρα φόρους, μετά από χρόνια

Πε, 2 Ιούλ 2026 11:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία: Νεκρό λόγω ασιτίας το μωρό 32χρονης που πέθανε από ναρκωτικά μέσα στο σπίτι της

Τε, 16 Ιούν 2021 16:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νήπιο βρέθηκε νεκρό, δεμένο στο καθισματάκι του, εξαιτίας ασιτίας και αφυδάτωσης στο σπίτι του στο Τενεσί, ενώ η μητέρα του κειτόταν νεκρή στο μπάνιο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο 15 μηνών Νίκολας Κράουντερ πέθανε παρά τις προσπάθειες της τριών ετών αδερφής του, η οποία φαίνεται πως έκανε ό,τι μπορούσε για να τον ταΐσει σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, που επικαλούνται την έκθεση για την τραγωδία η οποία ξεδιπλώθηκε τον Φεβρουάριο. «Φαίνεται ότι η αδερφή του νεκρού παιδιού προσπάθησε να το φροντίσει για αρκετές μέρες. Τρόφιμα, όπως τσόφλια από αβγά και ξεραμένα αβγά, βρέθηκαν μέσα και γύρω από το καθισματάκι του παιδιού» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι στις 9 Φεβρουαρίου βρήκαν την 32χρονη Τίφανι Σπίαρς και τον Νίκολας νεκρούς, ενώ η τρίχρονη τριγυρνούσε μέσα στο κλειδωμένο σπίτι ολομόναχη. Η αστυνομία κλήθηκε όταν ένας υπάλληλος υπεύθυνος για τη δικαστική επιτήρηση της νεκρής μητέρας κοίταξε από το παράθυρο του σπιτιού και την είδε να κείτεται στο πάτωμα ακίνητη. Από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν νεκρή για μέρες, ενώ το παιδί της άφησε την τελευταία του πνοή δεμένο σε παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου στην κρεβατοκάμαρα.

Στο αίμα της Σπίαρς βρέθηκε υψηλής τοξικότητας συνδυασμός μεθαμφεταμίνης και φεντανίλ. Επίσης διάφορα σύνεργα λήψης ναρκωτικών ήταν στον χώρο. Το τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και τώρα παραμένει αδιευκρίνιστο αν εμφανίστηκε κάποιος συγγενής. Η αστυνομία πάντως εξακολουθεί να ζητάει στοιχεία για την οικογένεια μέσω των τοπικών μέσων.

Πηγή espressonews.gr

32χρονης ασιτίας Διάφορα λόγω μέσα μωρό ναρκωτικά νεκρό Πέθανε σπίτι Τραγωδία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιούλιος: 4 ζώδια μπαίνουν σε μία μακρά περίοδο ευημερίας και καρμικών συμπτώσεων
Πε, 2 Ιούλ 2026 12:00
24ωρη απεργία, αύριο Παρασκευή, στα πλοία – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται
Πε, 2 Ιούλ 2026 11:57
Προσοχή στις κληρονομιές: Τα «κρυφά» λάθη που φέρνουν έξτρα φόρους, μετά από χρόνια
Πε, 2 Ιούλ 2026 11:29
Τραγικός ο τρόπος που “έφυγε” ο Μιχάλης Μόσιος – Όσα αποκάλυψε ο Λεζές
Πε, 2 Ιούλ 2026 10:45
Το άγνωστο οικογενειακό δράμα πίσω από τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα
Πε, 2 Ιούλ 2026 10:01
Ζώδια: Επιστρέφει κάτι από το παρελθόν – Εκκρεμότητες, οικογενειακές συζητήσεις και ειλικρίνεια
Πε, 2 Ιούλ 2026 09:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.