Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πρόστιμο 150 ευρώ για χιλιάδες ξεχασιάρηδες οδηγούς – Ποιοι θα τα πληρώσουν;

Σα, 6 Ιούν 2026 23:15

Κυριακή, 07/06: Αυτά τα 3 ζώδια θα βγουν από τις σκοτούρες – Το Σύμπαν τους δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία!

Σα, 6 Ιούν 2026 23:07

Προσοχή! Σε αυτές τις ελληνικές παραλίες επέστρεψαν οι μωβ μέδουσες – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει

Σα, 6 Ιούν 2026 23:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία: Νεκρό λόγω ασιτίας το μωρό 32χρονης που πέθανε από ναρκωτικά μέσα στο σπίτι της

Τε, 16 Ιούν 2021 16:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νήπιο βρέθηκε νεκρό, δεμένο στο καθισματάκι του, εξαιτίας ασιτίας και αφυδάτωσης στο σπίτι του στο Τενεσί, ενώ η μητέρα του κειτόταν νεκρή στο μπάνιο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο 15 μηνών Νίκολας Κράουντερ πέθανε παρά τις προσπάθειες της τριών ετών αδερφής του, η οποία φαίνεται πως έκανε ό,τι μπορούσε για να τον ταΐσει σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, που επικαλούνται την έκθεση για την τραγωδία η οποία ξεδιπλώθηκε τον Φεβρουάριο. «Φαίνεται ότι η αδερφή του νεκρού παιδιού προσπάθησε να το φροντίσει για αρκετές μέρες. Τρόφιμα, όπως τσόφλια από αβγά και ξεραμένα αβγά, βρέθηκαν μέσα και γύρω από το καθισματάκι του παιδιού» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι στις 9 Φεβρουαρίου βρήκαν την 32χρονη Τίφανι Σπίαρς και τον Νίκολας νεκρούς, ενώ η τρίχρονη τριγυρνούσε μέσα στο κλειδωμένο σπίτι ολομόναχη. Η αστυνομία κλήθηκε όταν ένας υπάλληλος υπεύθυνος για τη δικαστική επιτήρηση της νεκρής μητέρας κοίταξε από το παράθυρο του σπιτιού και την είδε να κείτεται στο πάτωμα ακίνητη. Από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν νεκρή για μέρες, ενώ το παιδί της άφησε την τελευταία του πνοή δεμένο σε παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου στην κρεβατοκάμαρα.

Στο αίμα της Σπίαρς βρέθηκε υψηλής τοξικότητας συνδυασμός μεθαμφεταμίνης και φεντανίλ. Επίσης διάφορα σύνεργα λήψης ναρκωτικών ήταν στον χώρο. Το τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και τώρα παραμένει αδιευκρίνιστο αν εμφανίστηκε κάποιος συγγενής. Η αστυνομία πάντως εξακολουθεί να ζητάει στοιχεία για την οικογένεια μέσω των τοπικών μέσων.

Πηγή espressonews.gr

32χρονης ασιτίας Διάφορα λόγω μέσα μωρό ναρκωτικά νεκρό Πέθανε σπίτι Τραγωδία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόστιμο 150 ευρώ για χιλιάδες ξεχασιάρηδες οδηγούς – Ποιοι θα τα πληρώσουν;
Σα, 6 Ιούν 2026 23:15
Κυριακή, 07/06: Αυτά τα 3 ζώδια θα βγουν από τις σκοτούρες – Το Σύμπαν τους δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία!
Σα, 6 Ιούν 2026 23:07
Προσοχή! Σε αυτές τις ελληνικές παραλίες επέστρεψαν οι μωβ μέδουσες – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει
Σα, 6 Ιούν 2026 23:03
Ραγδαίες εξελίξεις με τον Πάνο Μιχαλόπουλο – Έγινε γνωστό πριν από λίγο…
Σα, 6 Ιούν 2026 19:12
Ελλάδα: Φρίκη και αηδία! Πεθερός «τέρας» β@@@@ τη νύφη του και την…
Σα, 6 Ιούν 2026 14:10
Από αυτά τα 4 ζώδια φεύγουν τα “βάρη” τις επόμενες ημέρες – Ανατρέπεται το σκηνικό της ζωής τους
Σα, 6 Ιούν 2026 13:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.