Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54

Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43

12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία: Νεκρό λόγω ασιτίας το μωρό 32χρονης που πέθανε από ναρκωτικά μέσα στο σπίτι της

Τε, 16 Ιούν 2021 16:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Νήπιο βρέθηκε νεκρό, δεμένο στο καθισματάκι του, εξαιτίας ασιτίας και αφυδάτωσης στο σπίτι του στο Τενεσί, ενώ η μητέρα του κειτόταν νεκρή στο μπάνιο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο 15 μηνών Νίκολας Κράουντερ πέθανε παρά τις προσπάθειες της τριών ετών αδερφής του, η οποία φαίνεται πως έκανε ό,τι μπορούσε για να τον ταΐσει σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, που επικαλούνται την έκθεση για την τραγωδία η οποία ξεδιπλώθηκε τον Φεβρουάριο. «Φαίνεται ότι η αδερφή του νεκρού παιδιού προσπάθησε να το φροντίσει για αρκετές μέρες. Τρόφιμα, όπως τσόφλια από αβγά και ξεραμένα αβγά, βρέθηκαν μέσα και γύρω από το καθισματάκι του παιδιού» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι στις 9 Φεβρουαρίου βρήκαν την 32χρονη Τίφανι Σπίαρς και τον Νίκολας νεκρούς, ενώ η τρίχρονη τριγυρνούσε μέσα στο κλειδωμένο σπίτι ολομόναχη. Η αστυνομία κλήθηκε όταν ένας υπάλληλος υπεύθυνος για τη δικαστική επιτήρηση της νεκρής μητέρας κοίταξε από το παράθυρο του σπιτιού και την είδε να κείτεται στο πάτωμα ακίνητη. Από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν νεκρή για μέρες, ενώ το παιδί της άφησε την τελευταία του πνοή δεμένο σε παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου στην κρεβατοκάμαρα.

Στο αίμα της Σπίαρς βρέθηκε υψηλής τοξικότητας συνδυασμός μεθαμφεταμίνης και φεντανίλ. Επίσης διάφορα σύνεργα λήψης ναρκωτικών ήταν στον χώρο. Το τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και τώρα παραμένει αδιευκρίνιστο αν εμφανίστηκε κάποιος συγγενής. Η αστυνομία πάντως εξακολουθεί να ζητάει στοιχεία για την οικογένεια μέσω των τοπικών μέσων.

Πηγή espressonews.gr

32χρονης ασιτίας Διάφορα λόγω μέσα μωρό ναρκωτικά νεκρό Πέθανε σπίτι Τραγωδία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54
Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43
12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Θεσσαλονίκη: Ήταν “τύφλα” στο μεθύσι, πήρε το αυτοκίνητο και θέρισε ανθρώπους που τρώγανε σε ουζερί (Βίντεο σοκ)
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:41
Αυτή είναι η 20χρονη Χριστίνα που πέθανε στο πάρτι – Ο ρόλος του φίλου από το δημοτικό
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:34
«The Voice»: Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε! Τι τηλεθέαση έκανε με την Πάολα στη θέση του Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 12:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.