Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Γιατρός αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τι του είπε τραυματίας ότι έγινε

Τε, 28 Ιαν 2026 10:35

Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέλεξαν τη διαδρομή μέσω Ρουμανίας – Τι συνέβη, μέσα σε δευτερόλεπτα; – Τα πρώτα λόγια του Μάριου, που επέζησε

Τε, 28 Ιαν 2026 09:08

Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…

Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία στα Σπάτα.Νέο σενάριο από την Daily Mail:Η νέα εκδοχή για τον θάνατο του 22χρονου τουρίστα βασισμένη σε εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ.

Πε, 28 Ιούλ 2022 10:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία νέα εκδοχή για τον θάνατο του 22χρονου Τζακ Φέντον στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα φαίνεται ότι εξετάζουν οι ελληνικές αρχές, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γράφει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι ερευνητές της Αστυνομίας εξετάζουν πλέον το σενάριο ο νεαρός Τζακ να βγήκε από το ελικόπτερο, έχοντας ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο μέσα, και για τον λόγο αυτό επέστρεψε τρέχοντας, για να το πάρει.

Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας φέρεται να δήλωσε στη διαδικτυακή έκδοση της Mail: «Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά επικεντρώνεται πλέον στην περίπτωση ο Τζακ να ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο ελικόπτερο και γι’ αυτό ξαφνικά επέστρεψε σε αυτό, για να το πάρει. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία των καταθέσεων, αλλά κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με έαν κινητό τηλέφωνο στα χέρια του, λίγες στιγμές πριν σκοτωθεί. Όταν ολοκληρώσουμε την έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελεά, ο οποίος θα αποφασίσει εάν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες».

Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα, ο Ιωάννης Κονδύλης, επικεφαλής της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, δήλωσε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι «από τις μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο νεαρός (σ.σ. ο Τζακ Φέντον) ήθελε να βγάλει selfie, βρέθηκε ωστόσο στην πίσω πλευρά του ελικοπτέρου. Οι αναφορές λένε ότι ο 22χρονος κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και το είχε στο αυτί του, αλλά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν μιλούσε ή απλά επέστρεφε στους φίλους του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η αδερφή του Τζακ Φέντον απέρριψε, χθες, τις αιτιάσεις ότι ο 22χρονος έβγαζε selfie και δεν πρόσεξε ότι ο έλικας που τον διαμέλισε, ήταν ακόμα σε λειτουργία. Η είδηση περί της selfie, ωστόσο, είχε πρώτα μεταδοθεί από την ίδια την Daily Mail…

22χρονου βασισμένη Διάφορα εκδοχή. εκπροσωπώ ΕΛΑΣ θάνατό σενάριο Σπάτα.Νέο τουρίστα Τραγωδία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Γιατρός αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τι του είπε τραυματίας ότι έγινε
Τε, 28 Ιαν 2026 10:35
Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέλεξαν τη διαδρομή μέσω Ρουμανίας – Τι συνέβη, μέσα σε δευτερόλεπτα; – Τα πρώτα λόγια του Μάριου, που επέζησε
Τε, 28 Ιαν 2026 09:08
Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…
Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10
Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…
Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22
Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Σοκάρει η τραγωδία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία – Από πού είναι τα νεαρά ελληνόπουλα, που βρήκαν φρικτό θάνατο; (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 17:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.