Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σαμοθράκη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του 22χρονου που έπεσε σε κανάλι με καυτό νερό – “Μαμά νόμιζες…”

Τε, 5 Αυγ 2026 23:10

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ψάθα

Τε, 5 Αυγ 2026 22:07

Ελλάδα: Σοκαριστικό! Βρήκε τραγικό θάνατο στις διακοπές μπροστά στα 3 της παιδιά

Τε, 5 Αυγ 2026 20:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία στα Σπάτα.Νέο σενάριο από την Daily Mail:Η νέα εκδοχή για τον θάνατο του 22χρονου τουρίστα βασισμένη σε εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ.

Πε, 28 Ιούλ 2022 10:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία νέα εκδοχή για τον θάνατο του 22χρονου Τζακ Φέντον στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα φαίνεται ότι εξετάζουν οι ελληνικές αρχές, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γράφει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι ερευνητές της Αστυνομίας εξετάζουν πλέον το σενάριο ο νεαρός Τζακ να βγήκε από το ελικόπτερο, έχοντας ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο μέσα, και για τον λόγο αυτό επέστρεψε τρέχοντας, για να το πάρει.

Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας φέρεται να δήλωσε στη διαδικτυακή έκδοση της Mail: «Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά επικεντρώνεται πλέον στην περίπτωση ο Τζακ να ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο ελικόπτερο και γι’ αυτό ξαφνικά επέστρεψε σε αυτό, για να το πάρει. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία των καταθέσεων, αλλά κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με έαν κινητό τηλέφωνο στα χέρια του, λίγες στιγμές πριν σκοτωθεί. Όταν ολοκληρώσουμε την έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελεά, ο οποίος θα αποφασίσει εάν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες».

Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα, ο Ιωάννης Κονδύλης, επικεφαλής της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, δήλωσε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι «από τις μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο νεαρός (σ.σ. ο Τζακ Φέντον) ήθελε να βγάλει selfie, βρέθηκε ωστόσο στην πίσω πλευρά του ελικοπτέρου. Οι αναφορές λένε ότι ο 22χρονος κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και το είχε στο αυτί του, αλλά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν μιλούσε ή απλά επέστρεφε στους φίλους του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η αδερφή του Τζακ Φέντον απέρριψε, χθες, τις αιτιάσεις ότι ο 22χρονος έβγαζε selfie και δεν πρόσεξε ότι ο έλικας που τον διαμέλισε, ήταν ακόμα σε λειτουργία. Η είδηση περί της selfie, ωστόσο, είχε πρώτα μεταδοθεί από την ίδια την Daily Mail…

22χρονου βασισμένη Διάφορα εκδοχή. εκπροσωπώ ΕΛΑΣ θάνατό σενάριο Σπάτα.Νέο τουρίστα Τραγωδία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαμοθράκη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του 22χρονου που έπεσε σε κανάλι με καυτό νερό – “Μαμά νόμιζες…”
Τε, 5 Αυγ 2026 23:10
Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ψάθα
Τε, 5 Αυγ 2026 22:07
Ελλάδα: Σοκαριστικό! Βρήκε τραγικό θάνατο στις διακοπές μπροστά στα 3 της παιδιά
Τε, 5 Αυγ 2026 20:02
Ούτε «Οδύσσεια» ούτε Οδυσσέας: Στο Netflix υπάρχει η σειρά 8 επεισοδίων για να απολαύσετε τον Όμηρο χωρίς να φύγετε από το σπίτι
Τε, 5 Αυγ 2026 19:37
Αυτό είναι το χρώμα ρουζ που κολακεύει όλες τις ηλικίες – Δεν περιμένει κανείς ότι “χαρίζει” τέτοια φρεσκάδα και νεανική όψη
Τε, 5 Αυγ 2026 17:16
Αύγουστος: Αυτά τα 2 ζώδια παραμελήθηκαν πολύ – Το Σύμπαν τους δίνει τύχη το Σαββατοκύριακο
Τε, 5 Αυγ 2026 15:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.