Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντώνης Πανούτσος και άλλοι τρεις, από τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα συμπτώματα που οδηγούν σε νοσηλεία

Πα, 21 Αυγ 2026 12:51

Αίγιο: Η χαρά του 5χρονου για τα λούτρινα κατέληξε σε ζωντανό εφιάλτη μέσα σε δευτερόλεπτα

Πα, 21 Αυγ 2026 12:44

Ιός Δυτικού Νείλου: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος στον «Ευαγγελισμό»

Πα, 21 Αυγ 2026 11:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία στη Σητεία: Τουρίστρια βρισκόταν σε φαράγγι όταν…

Τε, 5 Ιούν 2024 20:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για τη διάσωση μίας τουρίστριας από τη Γαλλία, η οποία κατάρρευσε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο φαράγγι των Χοχλιακιών στη Σητεία.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό τουρίστα που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σήμερα (5/6) στην Κρήτη.

Η γυναίκα κινούνταν ανάμεσα στις παραλίες Καρούμες και Σχοινιάς, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Το γεγονός έγινε αμέσως αντιληπτό από άλλους πεζοπόρους της ομάδας που ενημέρωσαν τις αρχές γύρω στις 14:30, αναφέρει το Cretalive.

Η 70χρονη εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από την παραλία Καρούμες χωρίς τις αισθήσεις της. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μεταφερθεί η σορός από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταφορά έγινε διά θαλάσσης.

Εκτιμάται ότι η ηλικιωμένη τουρίστρια κατέρρευσε από παθολογικά αίτια. Στην περιοχή επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στο φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο, ένας 70χρονος Γερμανός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην έξοδο του φαραγγιού. Η σορός του παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Χωρίς τις αισθήσεις της μεταφέρθηκε γυναίκα σε σημείο από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από παράλια περιοχή στη Δ. Ε. Ιτάνου Λασιθίου Κρήτης. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες. Συνδρομή από ιδιωτικό σκάφος.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 5, 2024

βρισκόταν Διάφορα όταν….. σε Σητεία: στη Τουρίστρια Τραγωδία φαράγγι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντώνης Πανούτσος και άλλοι τρεις, από τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα συμπτώματα που οδηγούν σε νοσηλεία
Πα, 21 Αυγ 2026 12:51
Αίγιο: Η χαρά του 5χρονου για τα λούτρινα κατέληξε σε ζωντανό εφιάλτη μέσα σε δευτερόλεπτα
Πα, 21 Αυγ 2026 12:44
Ιός Δυτικού Νείλου: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος στον «Ευαγγελισμό»
Πα, 21 Αυγ 2026 11:42
Ελλάδα: “Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο” – Ιδιοκτήτρια μπήκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε μετά από 6 χρόνια και είναι σε σοκ (Vid)
Πα, 21 Αυγ 2026 10:49
Αν τρως αυτά προστατεύεσαι από το Αλτσχάιμερ, «σβήνεις» 18 χρόνια από το μυαλό και το ξανανιώνεις, σύμφωνα με ειδικούς
Πα, 21 Αυγ 2026 10:09
Έκλεισε ιστορικό ζαχαροπλαστείο σε ελληνικό νησί που λειτουργούσε από το 1921 – Ποιος έχει δοκιμάσει τα γλυκά του;
Πα, 21 Αυγ 2026 10:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.