Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
ΝΕΑ

Κρήτη:Άγριος καυγάς μεταξύ ζευγαριού με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 7:05 ΜΜ

Άρχισε ο καύσωνας:Τα δόντια του δείχνει το κύμα καύσωνα.Πού καταγράφονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες.

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 6:13 ΜΜ

Εργαζόμενη σε νοσοκομείο είχε να εμφανιστεί στη δουλειά της 4 χρόνια και πληρωνόταν κανονικά.Είχε λάβει άδεια από το 2018.

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 6:10 ΜΜ
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022
Net-time.gr

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στον 10χρονο

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 9:01 ΜΜ Διάφορα
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Το τελευταίο αντίο στο 10χρονο αγοράκι τους, που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στο Τσιλιβή της Ζακύνθου, είπαν οι γονείς του, στη γενέτειρά του στην Αλβανία.

Ο μικρός Λεονάρντο άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του στη γειτονιά του, στο Τσιλιβή Ζακύνθου, όταν ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια που εξείχαν από κλιματιστικά, σε ξενοδοχείο της περιοχής.

“Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τι άλλο να σας πω εγώ; Έφυγε το παιδί χωρίς λόγο… Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα κι ένα φιλί, το “πάτησα” και στην καρδιά να του δώσω τη ζωή… Το παιδί μου ήρθε στα χέρια σχεδόν πεθαμένο…”, λέει ο πατέρας του.

Μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας ήταν το γειτονόπουλο που έπαιζαν μαζί κρυφτό. Είδε με τα μάτια του τον 10χρονο Λεονάρντο να ξεψυχά.

Πώς έγινε η τραγωδία – Τα φθαρμένα καλώδια

Όπως αποδείχθηκε, τα φθαρμένα καλώδια του μοιραίου κλιματιστικού προκάλεσαν τη διαρροή ρεύματος. Η κρυψώνα που διάλεξε πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου έμελλε να γίνει ο τόπος που κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, μέσω του δικηγόρου του, δηλώνει συντετριμμένος: “Καταρχήν ο πελάτης μου, για όλη αυτή την ιστορία, είναι συγκλονισμένος, στην κυριολεξία. Ούτε καν την απαραίτητη επικοινωνία μαζί του δεν έχω σαν δικηγόρος. Η θέση του πελάτη μου είναι να διερευνηθεί η υπόθεση, να δούμε τελικά τι έγινε. Γιατί μπορεί να υπάρχουν και ευθύνες τρίτων. Άλλων”, λέει ο Παναγιώτης Κεφαλληνός, δικηγόρος ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, στο Mega.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, μάταια είχε γίνει στο παρελθόν σύσταση για τη διαρροή στους ιδιοκτήτες. “Του είχε πει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένει απέναντι “έχετε κάποια βλάβη εδώ πέρα, με το ρεύμα”. Είχαν ενημερώσει. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα. Γιατί αλλιώς δεν θα άφηνα το παιδί μου να πάει να παίξει εκεί πέρα και να χάσω το παιδί μου”.

“Τα παιδιά είναι καλοί αγωγοί ηλεκτρισμού”

Μιλώντας στην εκπομπή “LIVE NEWS”, ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης εξηγεί γιατί τα παιδιά είναι πιο ευάλωτα στον ηλεκτρισμό από ό,τι οι ενήλικες: “Το σώμα τους είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού. Γιατί το σωματάκι τους έχει πιο πολύ νερό. Δεύτερον, το δέρμα τους είναι πιο ευαίσθητο ενώ των ενηλικών είναι πιο χοντρό και ξηρό και τρίτον ο όγκος τους είναι πολύ μικρότερος”.

Σύμφωνα με τον παιδίατρο, τα περισσότερα περιστατικά ηλεκτροπληξίας καταγράφονται σε παιδιά κάτω των 6 ετών, ενώ τα θανατηφόρα σημειώνονται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους όπου παρατηρείται υψηλή τάση ρεύματος.

10χρονο αντίο Διάφορα Ζάκυνθο: καρδιές Ράγισαν στον τελευταίο Τραγωδία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτη:Άγριος καυγάς μεταξύ ζευγαριού με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 7:05 ΜΜ
Άρχισε ο καύσωνας:Τα δόντια του δείχνει το κύμα καύσωνα.Πού καταγράφονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες.
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 6:13 ΜΜ
Εργαζόμενη σε νοσοκομείο είχε να εμφανιστεί στη δουλειά της 4 χρόνια και πληρωνόταν κανονικά.Είχε λάβει άδεια από το 2018.
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 6:10 ΜΜ
Θεσσαλονίκη:Έπαθε ανακοπή στο τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο.Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν…….
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 6:08 ΜΜ
Θεσσαλονίκη: Άσβεστο μίσος για την 27χρονη που μαχαιρώθηκε.Η ερωτική αντιζηλία και το ραντεβού του συζύγου που έφυγε και τις άφησε μόνες.
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 4:37 ΜΜ
Σκιάθος:Νέα στοιχεία στο φως για την αυτοκτονία του επιχειρηματία.Το σημείωμα που άφησε.
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 3:15 ΜΜ
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2022 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.