Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνησή του, πριν από λίγες ημέρες, στον τηλεμαραθώνιο των Χριστουγέννων – Τι του είχε λήψει…

Κυ, 4 Ιαν 2026 20:06

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Η τραγική στιγμή που…

Κυ, 4 Ιαν 2026 18:36

Ανδραβίδα: Σοκ! Διπλή τραγωδία «ξεκλήρισε» μια οικογένεια – Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς…

Κυ, 4 Ιαν 2026 16:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θλίψη! Πέθανε η τραγουδίστρια και αδελφή του πασίγνωστου…

Τρ, 5 Νοέ 2024 13:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Τάικα Νέλσον, τραγουδίστρια και αδερφή του Prince, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά της.

Ο γιος της ανακοίνωσε την είδηση στο The Star Tribune, χωρίς να αποκαλύψει την αιτία θανάτου. Ο ξάδερφός της, Τσαρλς ‘Τσαζ’ Σμιθ, έγραψε με τη σειρά του στο Facebook: «Η οικογένειά μας είναι πολύ λυπημένη που μοιράζεται την είδηση της απώλειας της Τάικα Εβενέ Νέλσον, που έφυγε σήμερα το πρωί».

Prince's sister Tyka Nelson, 64, dies six months after she was forced to miss her retirement concert due to ill health https://t.co/20YD7COhrE

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) November 5, 2024

Η Τάικα ήταν αδερφή του Prince και κόρη των Τζον Λ. Νέλσον και Μάτι Σο Νέλσον. Τον Ιούνιο, αναγκάστηκε να ακυρώσει την τελευταία συναυλία της προτού αποχωρήσει οριστικά από τη μουσική, λόγω προβλημάτων υγείας. Η καλλιτεχνική της πορεία περιλάμβανε τέσσερα άλμπουμ από το 1988 έως το 2011, όπως το «Royal Blue» (1988) και το «Hustler» (2011).

Σε συνέντευξη στο Minnesota Star Tribune, η Τάικα είχε παραδεχτεί: «Δεν ήμουν ποτέ τραγουδίστρια. Είμαι συγγραφέας. Τυχαίνει να μπορώ να τραγουδάω και το απολαμβάνω».

Η Τάικα ετοίμαζε επίσης μια αυτοβιογραφία, ενώ η τελευταία της δημόσια εμφάνιση έγινε το 2018, στην Αυστραλία, σε μια παράσταση αφιερωμένη στον Prince. Σε συνέντευξή της τότε, είχε μιλήσει για τη βαθιά επίδραση του αδερφού της στη μουσική της. Το τραγούδι της «End Of The Road», αφιερωμένο στους γονείς και τον Prince, ηχογραφήθηκε έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, στο Paisley Park.

Η ίδια είχε εξομολογηθεί ότι γνώριζε τρία χρόνια πριν τον θάνατο του αδερφού της πως το τέλος του πλησίαζε, μετά από ένα τηλεφώνημα στο οποίο της είπε: «Έχω κάνει ό,τι ήρθα να κάνω». Τότε είχε αρχίσει να προετοιμάζεται ψυχολογικά για την απώλειά του. Η Τάικα είχε αναφέρει πως το να αντιμετωπίσει τη θλίψη της χωρίς να καταφύγει σε ουσίες ήταν μια δύσκολη αλλά απαραίτητη διαδικασία, που κατάφερε να εκφράσει μέσα από τη μουσική της. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την εξάρτησή της από την κοκαΐνη, ο Prince την είχε στηρίξει, βοηθώντας την οικονομικά για να εισαχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

αδελφή Διάφορα Θλίψη! και πασίγνωστου πασίγνωστου… Πέθανε του τραγουδίστρια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνησή του, πριν από λίγες ημέρες, στον τηλεμαραθώνιο των Χριστουγέννων – Τι του είχε λήψει…
Κυ, 4 Ιαν 2026 20:06
Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Η τραγική στιγμή που…
Κυ, 4 Ιαν 2026 18:36
Ανδραβίδα: Σοκ! Διπλή τραγωδία «ξεκλήρισε» μια οικογένεια – Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς…
Κυ, 4 Ιαν 2026 16:45
4 ζώδια που αλλάζουν πορεία ζωής το 2026 – H ιστορία τους γράφεται από την αρχή
Κυ, 4 Ιαν 2026 14:13
Οι τυχεροί του μήνα: Τρία ζώδια που την Πρωτοχρονιά…
Κυ, 4 Ιαν 2026 14:12
Αυτό είναι το κούρεμα που θα κυριαρχήσει το 2026 – Δεν χρειάζεται styling, γοητεύει και ταιριάζει σε όλες
Κυ, 4 Ιαν 2026 14:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.