Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά από καταγγελία περίοικων για επεισόδιο στην οικία της πρώην συζύγου του όπου την είχε επισκεφθεί
Στο ΑΤ Γλυφάδας βρίσκεται γνωστός τραγουδιστής ύστερα από αυτεπάγγελτη ενέργεια αστυνομικών που τον προσήγαγαν στο τμήμα, ύστερα από αναφορά για ενδοοικογενειακή βία.
Στο ΑΤ βρίσκεται και η καταγγέλλουσα -που δεν άσκησε μήνυση, απλώς ενημέρωσε την Άμεση Δράση- η οποία είναι η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή και η οποία, κατά πληροφορίες, φέρει τραύμα στο πρόσωπο.
Πρόκειται, σύμφωνα με το in.gr, για τον Στάθη Αγγελόπουλο, ο οποίος νωρίτερα είχε επισκεφθεί την πρώην σύζυγό του στο σπίτι της.
Εκεί φαίνεται να είχαν έναν έντονο καυγά και από τις φωνές οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί ενεργώντας αυτεπάγγελτα, όπως ορίζει ο νέος νόμος για αυτές τις περιπτώσεις, προσήγαγαν τον γνωστό τραγουδιστή στο αστυνομικό τμήμα.