Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2026

Σα, 27 Δεκ 2025 23:25

Προσοχή! Αυτό είναι το email που φαίνεται αθώο, αλλά δίνει πρόσβαση σε όλο σας το κινητό

Σα, 27 Δεκ 2025 23:21

Τραγωδία στα Βαρδούσια όρη: Σπαράζουν οι οικογένειές τους – “Ο β@@@@ ο ξεναγός” – Η τραγική ειρωνεία για τον Γιώργο…

Σα, 27 Δεκ 2025 21:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι στο Σκάι.Με κορωνοϊό ο Νίκος Στραβελάκης στο δελτίο ειδήσεων.

Τρ, 23 Νοέ 2021 14:08 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πανικός επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή του Σαββατοκύριακου, Νίκο Στραβελάκη, να έχει κολλήσει κορονοϊό.

Η αναστάτωση είναι μεγάλη, καθώς ο Νίκος Στραβελάκης έκανε κανονικά το δελτίο το Σαββατοκύριακο και ήρθε σε επαφή με πολλούς εργαζόμενους. Τώρα όλοι σπεύδουν να κάνουν τεστ για να δουν αν έχουν κολλήσει.

 

Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση και πολλές συζητήσεις, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον δημοσιογράφο να είχε ήδη τα πρώτα συμπτώματα το Σάββατο και παρόλα αυτά πήγε κανονικά στην εργασία του, αλλά φορώντας μάσκα. Τελικά τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και όταν έκανε τελικά το τεστ, φάνηκε ότι ήταν θετικός.

Ολοι οι εργαζόμενοι στον Σκάι αναμένεται να κάνουν τις προσεχείς ώρες rapid test για να διαπιστωθεί αν και πόσοι έχουν κολλήσει.

 

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Νίκου Στραβελάκη εξηγούσαν σε συναδέλφους του πάντως, ότι μόλις εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα ο δημοσιογράφος- που μόλις είχε κάνει την 3η δόση του εμβολίου- επικοινώνησε με τους γιατρούς της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τον διαβεβαίωσαν ότι τα συμπτώματα είναι φυσιολογικές συνέπειες και αντιδράσεις της 3ης δόσης και τον καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γι αυτό και πήγε κανονικά στη δουλειά του.

 

Οταν τα συμπτώματα επέμεναν, ο Νίκος Στραβελάκης έκανε rapid test και βγήκε αρνητικό. Παρα ταύτα και μετά από συμβουλή του προσωπικού του γιατρού κ. Μπεχράκη, έκανε και τεστ PCR και τότε μόνο βγήκε θετικός και μπήκε σε καραντίνα.

δελτίο ειδήσεων. εργαζόμενοι: κορoνοϊό Νίκος Σκάι.Με Στραβελάκης τρέχουν φτάνουν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2026
Σα, 27 Δεκ 2025 23:25
Προσοχή! Αυτό είναι το email που φαίνεται αθώο, αλλά δίνει πρόσβαση σε όλο σας το κινητό
Σα, 27 Δεκ 2025 23:21
Τραγωδία στα Βαρδούσια όρη: Σπαράζουν οι οικογένειές τους – “Ο β@@@@ ο ξεναγός” – Η τραγική ειρωνεία για τον Γιώργο…
Σα, 27 Δεκ 2025 21:34
Θρήνος! Νεκρός ο Βελισσάριος Ζαφειρούλης – Το τραγικό χτύπημα της μοίρας, μετά τα Χριστούγεννα
Σα, 27 Δεκ 2025 21:29
Αυτό είναι το πιο τεμπέλικο ζώδιο -Βαριέται τα πάντα, δεν ξεκολλάει από τον καναπέ
Σα, 27 Δεκ 2025 18:51
Φρικτή οικογενειακή τραγωδία! “Έκανα κάτι πολύ κακό…” – Τσακώθηκαν για το τηλεκοντρόλ και…
Σα, 27 Δεκ 2025 16:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.