Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καιρός: Αυτές είναι οι 6 ελληνικές πόλεις που ο υδράργυρος θα “χτυπήσει” κόκκινο, μετά τις 10 Ιουλίου

Τε, 8 Ιούλ 2026 12:04

Market Pass 2026: Πότε θα γίνουν οι πρώτες πληρωμές – Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι στο νέο πρόγραμμα

Τε, 8 Ιούλ 2026 10:19

Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Ποιοι το δικαιούνται

Τε, 8 Ιούλ 2026 09:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι στο Σκάι.Με κορωνοϊό ο Νίκος Στραβελάκης στο δελτίο ειδήσεων.

Τρ, 23 Νοέ 2021 14:08 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πανικός επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή του Σαββατοκύριακου, Νίκο Στραβελάκη, να έχει κολλήσει κορονοϊό.

Η αναστάτωση είναι μεγάλη, καθώς ο Νίκος Στραβελάκης έκανε κανονικά το δελτίο το Σαββατοκύριακο και ήρθε σε επαφή με πολλούς εργαζόμενους. Τώρα όλοι σπεύδουν να κάνουν τεστ για να δουν αν έχουν κολλήσει.

 

Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση και πολλές συζητήσεις, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον δημοσιογράφο να είχε ήδη τα πρώτα συμπτώματα το Σάββατο και παρόλα αυτά πήγε κανονικά στην εργασία του, αλλά φορώντας μάσκα. Τελικά τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και όταν έκανε τελικά το τεστ, φάνηκε ότι ήταν θετικός.

Ολοι οι εργαζόμενοι στον Σκάι αναμένεται να κάνουν τις προσεχείς ώρες rapid test για να διαπιστωθεί αν και πόσοι έχουν κολλήσει.

 

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Νίκου Στραβελάκη εξηγούσαν σε συναδέλφους του πάντως, ότι μόλις εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα ο δημοσιογράφος- που μόλις είχε κάνει την 3η δόση του εμβολίου- επικοινώνησε με τους γιατρούς της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τον διαβεβαίωσαν ότι τα συμπτώματα είναι φυσιολογικές συνέπειες και αντιδράσεις της 3ης δόσης και τον καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γι αυτό και πήγε κανονικά στη δουλειά του.

 

Οταν τα συμπτώματα επέμεναν, ο Νίκος Στραβελάκης έκανε rapid test και βγήκε αρνητικό. Παρα ταύτα και μετά από συμβουλή του προσωπικού του γιατρού κ. Μπεχράκη, έκανε και τεστ PCR και τότε μόνο βγήκε θετικός και μπήκε σε καραντίνα.

δελτίο ειδήσεων. εργαζόμενοι: κορoνοϊό Νίκος Σκάι.Με Στραβελάκης τρέχουν φτάνουν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Αυτές είναι οι 6 ελληνικές πόλεις που ο υδράργυρος θα “χτυπήσει” κόκκινο, μετά τις 10 Ιουλίου
Τε, 8 Ιούλ 2026 12:04
Market Pass 2026: Πότε θα γίνουν οι πρώτες πληρωμές – Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι στο νέο πρόγραμμα
Τε, 8 Ιούλ 2026 10:19
Voucher έως 70 ευρώ για smartphone: Ποιοι το δικαιούνται
Τε, 8 Ιούλ 2026 09:59
5,50€ η χωριάτικη, 8€ τα καλαμαράκια, 13,50€ η γαριδομακαρονάδα: Το νησί-έκπληξη που σαρώνει φέτος, επειδή «νικά» την ακρίβεια
Τρ, 7 Ιούλ 2026 23:51
Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Πληρωμές σε δύο δόσεις – Ποιοι βλέπουν πρώτοι χρήματα
Τρ, 7 Ιούλ 2026 22:12
Επίδομα 300 ευρώ: Γιατί χιλιάδες συνταξιούχοι δεν θα το πάρουν;
Τρ, 7 Ιούλ 2026 22:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.