Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραγωδία στη Σίφνο: Το αποκάλυψε ο γιατρός που έφτασε πρώτος και είδε τον πιλότο – Είναι σοκαριστικό να το ακούς

Τε, 19 Αυγ 2026 22:19

20 Αυγούστου: Αυτό το ζώδιο παίρνει το πάνω χέρι και το Σύμπαν του δίνει πλεονέκτημα – Ένα άλλο όμως…

Τε, 19 Αυγ 2026 22:12

Ιός Δυτικού Νείλου: Νέα κρούσματα σε 3 περιοχές της Αθήνας – Στους 13 οι θάνατοι

Τε, 19 Αυγ 2026 22:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι στο Σκάι.Με κορωνοϊό ο Νίκος Στραβελάκης στο δελτίο ειδήσεων.

Τρ, 23 Νοέ 2021 14:08 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Πανικός επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή του Σαββατοκύριακου, Νίκο Στραβελάκη, να έχει κολλήσει κορονοϊό.

Η αναστάτωση είναι μεγάλη, καθώς ο Νίκος Στραβελάκης έκανε κανονικά το δελτίο το Σαββατοκύριακο και ήρθε σε επαφή με πολλούς εργαζόμενους. Τώρα όλοι σπεύδουν να κάνουν τεστ για να δουν αν έχουν κολλήσει.

 

Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση και πολλές συζητήσεις, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον δημοσιογράφο να είχε ήδη τα πρώτα συμπτώματα το Σάββατο και παρόλα αυτά πήγε κανονικά στην εργασία του, αλλά φορώντας μάσκα. Τελικά τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και όταν έκανε τελικά το τεστ, φάνηκε ότι ήταν θετικός.

Ολοι οι εργαζόμενοι στον Σκάι αναμένεται να κάνουν τις προσεχείς ώρες rapid test για να διαπιστωθεί αν και πόσοι έχουν κολλήσει.

 

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Νίκου Στραβελάκη εξηγούσαν σε συναδέλφους του πάντως, ότι μόλις εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα ο δημοσιογράφος- που μόλις είχε κάνει την 3η δόση του εμβολίου- επικοινώνησε με τους γιατρούς της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τον διαβεβαίωσαν ότι τα συμπτώματα είναι φυσιολογικές συνέπειες και αντιδράσεις της 3ης δόσης και τον καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γι αυτό και πήγε κανονικά στη δουλειά του.

 

Οταν τα συμπτώματα επέμεναν, ο Νίκος Στραβελάκης έκανε rapid test και βγήκε αρνητικό. Παρα ταύτα και μετά από συμβουλή του προσωπικού του γιατρού κ. Μπεχράκη, έκανε και τεστ PCR και τότε μόνο βγήκε θετικός και μπήκε σε καραντίνα.

δελτίο ειδήσεων. εργαζόμενοι: κορoνοϊό Νίκος Σκάι.Με Στραβελάκης τρέχουν φτάνουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στη Σίφνο: Το αποκάλυψε ο γιατρός που έφτασε πρώτος και είδε τον πιλότο – Είναι σοκαριστικό να το ακούς
Τε, 19 Αυγ 2026 22:19
20 Αυγούστου: Αυτό το ζώδιο παίρνει το πάνω χέρι και το Σύμπαν του δίνει πλεονέκτημα – Ένα άλλο όμως…
Τε, 19 Αυγ 2026 22:12
Ιός Δυτικού Νείλου: Νέα κρούσματα σε 3 περιοχές της Αθήνας – Στους 13 οι θάνατοι
Τε, 19 Αυγ 2026 22:07
Λάρισα: Χρωστούσε ενοίκια και κοινόχρηστα αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε προκαλεί ανατριχίλα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:44
Έξαρση γαστρεντερίτιδας σε ελληνικό νησί – Δεκάδες ασθενείς καθημερινά στα επείγοντα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:04
Ανείπωτη τραγωδία – Πώς μία φέτα μπέικον στέρησε τη ζωή σε 28χρονη
Τε, 19 Αυγ 2026 17:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.