Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτές είναι οι περιοχές της Αττικής που κινδυνεύουν περισσότερο από τις πλημμύρες! – Γιατί η λίστα δεν δημοσιοποιείται;

Πα, 23 Ιαν 2026 19:06

Χωρίς διαθήκη: Ποιοι κληρονομούν και με ποιο ποσοστό

Πα, 23 Ιαν 2026 18:58

10 λόγοι που ποτέ δεν πρέπει να πληγώνεις τη μητέρα σου

Πα, 23 Ιαν 2026 18:54
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τροχαίο στη Γαύδο: Νέα τροπή στο θρίλερ – Η άγνωστη πτυχή που ήρθε στο φως

Τρ, 20 Απρ 2021 20:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θολό εξακολουθεί να είναι το τοπίο κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το μοιραίο τροχαίο στη Γαύδο, που στοίχισε τη ζωή στην 28χρονη Κορίνα.

Ο 40χρονος οδηγός που γλίτωσε από την πτώση σε 100 μέτρα γκρεμό και ανέβηκε τραυματισμένος τη χαράδρα χωρίς εξοπλισμό για να καλέσει σε βοήθεια υποστηρίζει ότι το κακό έγινε όταν λύθηκε το χειρόφρενο κατά λάθος.

Ωστόσο μια νέα γεγονότα έρχονται στο φως της δημοσιότητας που δίνουν νέα τροπή στις συνθήκες του ατυχήματος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News  μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένας σκύλος, ο οποίος έπεσε στο γκρεμό με τον 40χρονο και την 28χρονη βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

«Ναι, ναι… Ξέρω ότι ήταν κατασκοτωμένος δηλαδή, δεν υπήρχε. Διαλυμένος ήτανε» τόνισε κάτοικος του νησιού που ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε σκύλος στο όχημα που έπεσε στο γκρεμό.

Μια και πλέον εβδομάδα μετά το τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη φοιτήτρια, τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως δίνουν τροφή για νέες συζητήσεις, ενώ μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το γεγονός πως έπεσε το αμάξι στο γκρεμό αφού ήταν σταματημένο, όπως υποστηρίζει ο 42χρονος οδηγός, με την κουμπωμένη δευτέρα στην ταχύτητα να παραμένει ανεξήγητη.

Ο πόνος στην οικογένεια της 28χρονης παραμένει βουβός, με την μητέρα της να ψάχνει την αλήθεια και θεώρει πως το παιδί της θα ζούσε αν έφτανε νωρίτερα το ελικόπτερο.

«Μπορούσε να είχε προλάβει να πάει μέχρι το νοσοκομείο με το ελικόπτερο, αργούσαν να πάνε πολύ. Από εκεί και πέρα δεν έχω να σας πω κάτι άλλο» υπογράμμισε η μητέρα της άτυχης κοπέλας μιλώντας στο Live News.

Το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που έχει ορίσει η οικογένεια, καθώς και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 40χρονου που πρόκειται να έρθουν στο φως την Παρασκευή, αναμένεται να ρίξει φως στις σκοτεινές πτυχές αυτού του δυστυχήματος.

Πηγή newsit

άγνωστη Γαύδο: Διάφορα ήρθε Θρίλερ πτυχή τροπή τροχαίο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτές είναι οι περιοχές της Αττικής που κινδυνεύουν περισσότερο από τις πλημμύρες! – Γιατί η λίστα δεν δημοσιοποιείται;
Πα, 23 Ιαν 2026 19:06
Χωρίς διαθήκη: Ποιοι κληρονομούν και με ποιο ποσοστό
Πα, 23 Ιαν 2026 18:58
10 λόγοι που ποτέ δεν πρέπει να πληγώνεις τη μητέρα σου
Πα, 23 Ιαν 2026 18:54
Φρικτή τραγωδία! Έστειλε τον σύζυγό της να αγοράσει φαγητό και σ@@@@@…
Πα, 23 Ιαν 2026 15:15
Ανάδρομος Ερμής 2026: Οι κρίσιμες ημερομηνίες – Αυτά τα ζώδια τα επηρεαστούν περισσότερο! – Το 3ο θα έχει από το παρελθόν…
Πα, 23 Ιαν 2026 14:17
Η τύχη είναι με το μέρος τους! Τρία ζώδια που θα γνωρίσουν έναν άνθρωπο που…
Πα, 23 Ιαν 2026 14:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.