Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου φέρνει γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή 4 ζωδίων – Παίρνουν άλλη πορεία

Τε, 12 Αυγ 2026 15:47

Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια

Τε, 12 Αυγ 2026 15:43

Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός που συντρόφευε με τη φωνή του χιλιάδες ακροατές

Τε, 12 Αυγ 2026 15:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τροχαίο στη Βουλή: Τι υποστήριξε ο ντελίβερι που ήταν αυτόπτης μάρτυρας – Καταθέτει ο οδηγός ταξί

Τρ, 16 Μαρ 2021 11:33 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ξεκάθαρη εικόνα έχουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αθηνών για το πώς ακριβώς σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο μοτοσικλετιστή.

Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται στην Τροχαία Αθηνών για να καταθέσει και ο δεύτερος μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην είσοδο της Βουλής, με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη, και θύμα έναν 23χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας.

Ήδη έχει καταθέσει ο πρώτος μάρτυρας, ο υπάλληλος ντελίβερι, που έχει καταγραφεί σε βίντεο να απομακρύνεται με άσχημο τρόπο από άνδρα της Τροχαίας, στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε τα όσα είχαν διαπιστώσει οι αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της τροχαίας, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες, αλλά έχει παραδεχθεί και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Η εικόνα που έδωσε είναι του 23χρονου να ανεβαίνει κανονικά από την πλατεία Συντάγματος την Βασιλίσσης Σοφίας, με το φανάρι της εισόδου της Βουλής πράσινο.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, προς πλατεία Συντάγματος, και ξαφνικά έστριψε αριστερά για να μπει μέσα στην Βουλή, κάτι που απαγορεύεται αφού δεν υπάρχει στο σημείο αυτό σηματοδότης προς το εσωτερικό του Κοινοβουλίου.

Ο 23χρονος προφανώς αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα του να «καρφωθεί» στο πίσω δεξιό μέρος του αυτοκινήτου.

Ο δεύτερος μάρτυρας, ο οδηγός ταξί που φαίνεται και στο οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας να βρίσκεται το σημείο την στιγμή του τροχαίου, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς με την βοήθεια του ΣΑΤΑ και έχει κληθεί να δώσει και αυτός κατάθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου φέρνει γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή 4 ζωδίων – Παίρνουν άλλη πορεία
Τε, 12 Αυγ 2026 15:47
Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια
Τε, 12 Αυγ 2026 15:43
Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός που συντρόφευε με τη φωνή του χιλιάδες ακροατές
Τε, 12 Αυγ 2026 15:41
Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί – Πώς το σπίτι που έμεναν στις διακοπές “πήρε” τη ζωή του μικρού τους γιου
Τε, 12 Αυγ 2026 13:14
Έκτακτο – Αθήνα: Ανείπωτη τραγωδία στο Μετρό
Τε, 12 Αυγ 2026 12:09
Ελλάδα: Αυτή είναι η νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα για την οποία μιλούν όλοι – Τι πρέπει να κάνεις αν λάβεις αυτό το μήνυμα
Τε, 12 Αυγ 2026 12:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.