Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα

Δε, 2 Νοέ 2026 22:24

“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη

Δε, 2 Νοέ 2026 22:20

Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ

Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τροχαίο στην Κηφισίας:Δυστυχώς είναι εγκεφαλικά νεκρή η 27χρονη.Περιμένουν την καρδιά της να σταματήσει.

Δε, 28 Ιούν 2021 22:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Εγκεφαλικά νεκρή είναι η 27χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λεωφόρο Κηφισιάς στο ύψος της οδού Σωρού.

Η 27χρονη  που είναι μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών και βρισκόταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχασε το αγέννητο μωρό της και νοσηλεύεται σε μη αναστρέψιμη, βάσει της μητέρας της, κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Alpha επικαλούμενος πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον, οι γιατροί εκτιμούν πως η κατάσταση της γυναίκας είναι μη αναστρέψιμη, κάτι που επιβεβαίωσε και η μητέρα της.

«Χάθηκε. Είναι εγκεφαλικά νεκρό το παιδί μου. Απλά περιμένουμε την καρδιά του να σταματήσει» δήλωσε η μητέρα και πρόσθεσε σπαράζοντας: «Χάθηκε και το παιδί (σ.σ. το μωρό που κυοφορούσε), χάθηκε».

Αναφορικά με το πως συνέβη το τροχαίο, πολλά θα φανούν από την κάμερα της Τροχαίας που υπάρχει στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το μεσημέρι του Σαββάτου μία 22χρονη κοπέλα που φέρεται να κατέβαινε τη Λεωφόρο Κηφισιάς με κατεύθυνση προς το κέντρο, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Λεωφόρου και να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το όχημα της 27χρονης γυναίκας που διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά bar restaurant στην Αράχοβα.

«Είναι 27χρονη.Περιμένουν Διάφορα Εγκεφαλικά καρδιά Κηφισίας:Δυστυχώς νεκρή σταματήσει στην τροχαίο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:24
“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη
Δε, 2 Νοέ 2026 22:20
Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ
Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Ποιες Κυριακές μέχρι το τέλος του 2026 θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:08
“Έκλεισε” στόματα η Κατσαφάδου – “Ο Θεός βλέπει τα πάντα”
Δε, 2 Νοέ 2026 22:01
Αναβαθμίστηκε η κακοκαιρία Αgneta – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “στόχαστρο”
Δε, 2 Νοέ 2026 18:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.