Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου

Πα, 6 Φεβ 2026 22:40

Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”

Πα, 6 Φεβ 2026 22:31

Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο

Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τροχαίο Βουκουρέστι:Σε κωματώδη κατάσταση νεαρή γυναίκα ενώ…….

Σα, 24 Δεκ 2022 09:04 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Διασωληνωμένη παραμένει μια γυναίκα μετά το τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν Έλληνες στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και που είχε ως συνέπεια ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Τα αίτια του δυστυχήματος με το ελληνικό λεωφορείο στο Βουκουρέστι έχουν ξεκινήσει να ερευνούν οι αρχές της Ρουμανίας. Συνολικά 16 τραυματίες παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ μία γυναίκα βρίσκεται σε κώμα και υπάρχει αγωνία για την κατάσταση της υγείας της. Εκτός από τη γυναίκα που είναι διασωληνωμένη ένα ακόμη άτομο φέρεται να είναι σοβορά.

Σήμερα αναμένεται να φύγει λεωφορείο από την Ελλάδα για το Βουκουρέστι ώστε όσοι ταξιδιώτες επιθυμούν να επιστρέψουν.

Οπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, η πρεσβεία της Ελλάδας, είναι σε επαφή με τους συγγενείς των επιβαινόντων και των τραυματιών και δεν υπάρχουν εκκρεμή αιτήματα ενημέρωσης.

Στο μεταξύ ο οδηγός του πούλμαν στο τροχαίο δυστύχημα με Έλληνες τουρίστες στο Βουκουρέστι βρέθηκε αρνητικός στο τεστ για αλκοόλ και ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρουμάνικο κανάλι Observator Antena 1 ο οδηγός βγήκε αρνητικός στα τεστ για ναρκωτικά και αλκοόλ και φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως το πούλμαν είχε κατεύθυνση το Παλάτι του Κοινοβουλίου στο Βουκουρέστι και πως το Google Maps που πρότεινε ως συντομότερη διαδρομή αυτή του περάσματος Unirii.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το λεωφορείο ξεκίνησε την Πέμπτη από το Βόλο με 6 επιβάτες, σταμάτησε στη Λάρισα όπου επιβιβάστηκαν 24 άτομα και έκανε μια τελευταία στάση στη Θεσσαλονίκη για να πάρει άλλους 17 επιβάτες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, το λεωφορείο έφτασε στο Βουκουρέστι και σε κεντρικό δρόμο της πόλης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, συγκρούστηκε με μπάρα ελέγχου ύψους των οχημάτων, με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει και να καταπλακώσει την οροφή του λεωφορείου.

Βουκουρέστι:Σε γυναίκα Διάφορα ενώ…… κατάσταση κωματώδη νεαρή τροχαίο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου
Πα, 6 Φεβ 2026 22:40
Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”
Πα, 6 Φεβ 2026 22:31
Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο
Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Βόλος: Φρίκη με μητέρα “τέρας” – Τι έβαζε το κοριτσάκι της να κάνει;
Πα, 6 Φεβ 2026 18:16
Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”
Πα, 6 Φεβ 2026 14:46
Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα
Πα, 6 Φεβ 2026 13:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.