Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Νέο θρίλερ σε εξέλιξη με νεκρό άνδρα

Σα, 1 Αυγ 2026 23:23

Kυριακή 02/08: Σε ένα και μοναδικό ζώδιο ανήκει η μέρα – “Μαγνητίζει” τους πάντες γύρω του

Σα, 1 Αυγ 2026 21:29

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να φάτε παγωτό , σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Σα, 1 Αυγ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τροχαίο Βουκουρέστι:Σοκάρει η περιγραφή της γυναίκας που καθόταν δύο θέσεις πίσω από τον άτυχο 52χρονο.

Τρ, 27 Δεκ 2022 15:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Όλό και περισσότερες από τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου το οποίο ταξίδεψε από τη Θεσσαλία στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και το καταπλάκωσε μια πινακίδα, έρχονται στη δημοσιότητα.

Μία γυναίκα που ήταν στο συμβγάν όπου έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος άνδρας από τη Λάρισα μίλησε στο MEGA, όπου και ανέφερε πως ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδρομή για την Ρουμανία.

“Όλη μας η διαδρομή ήταν πολύ καλή. Ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Θερσίτη.

Η ίδια βρέθηκε με σφηνωμένο το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, και πλακωμένη από την οροφή του λεωφορείου.

“Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν”.

Όπως είπε, καθόταν μόλις 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο Νίκο Χλώψιο, ο οποίος σκοτώθηκε.

Η κυρία Θερσίτη επιβεβαίωσε τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου που έχει πει ότι μέχρι τη Θεσσαλονίκη υπήρχε άλλος οδηγός, και μετά ανέλαβε το ταξίδι μόνος του αυτός που τους έφτασε στο Βουκουρέστι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγεί πολλές ώρες συνεχόμενα, κάτι που είναι απαγορευτικό στην οδήγηση, καθώς ειδικοί αναφέρουν πως η όραση “θολώνει” και τα αντανακλαστικά επιβραδύνονται.

52χρονο άτυχο Βουκουρέστι:Σοκάρει Γυναίκας Διάφορα θέσεις καθόταν περιγραφή πίσω τροχαίο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Νέο θρίλερ σε εξέλιξη με νεκρό άνδρα
Σα, 1 Αυγ 2026 23:23
Kυριακή 02/08: Σε ένα και μοναδικό ζώδιο ανήκει η μέρα – “Μαγνητίζει” τους πάντες γύρω του
Σα, 1 Αυγ 2026 21:29
Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να φάτε παγωτό , σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Σα, 1 Αυγ 2026 21:26
Φωτιές: Ώρες αγωνίας και για γνωστό παίκτη ριάλιτι – «Κινδυνεύει το σπίτι της αδερφής μου»
Σα, 1 Αυγ 2026 21:23
Μύκονος: Λογαριασμός άστα να πάνε – Μετά τα “χρυσά” καλαμαράκια σειρά είχε το ποτό από “χρυσό” – “Απλά απαίσια…”
Σα, 1 Αυγ 2026 19:12
Τραγική υπόθεση! Νεκρή μητέρα δύο παιδιών – Το απλό σύμπτωμα και η λάθος διάγνωση γιατρών
Σα, 1 Αυγ 2026 18:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.