Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου

Πα, 6 Φεβ 2026 22:40

Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”

Πα, 6 Φεβ 2026 22:31

Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο

Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τύρναβος: Κουνιάδα “τρύπωσε” στο σπίτι του γαμπρού της και…

Δε, 1 Ιούλ 2024 10:13 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Τύρναβος στο επίκεντρο για την κλοπή που εξιχνιάστηκε ταχύτατα. Η κουνιάδα τρύπωσε στο σπίτι του γαμπρού της και κατάφερε να φύγει με τα μετρητά που υπήρχαν.

Η κουνιάδα ήξερε πως υπήρχαν χρήματα στο σπίτι του γαμπρού της και πλέον ο Τύρναβος συζητάει τα όσα ομολόγησε. Η 56χρονη «τρύπωσε» στο διαμέρισμα και διέπραξε κλοπή. Έφυγε με τα χρήματα που υπήρχαν σε τσαντάκι, όμως προδόθηκε από τις κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή. Η ίδια φρόντισε να μην αφήσει αποτυπώματα, πιθανότατα από τα γάντια που φορούσε. Όμως οι κινήσεις της καταγράφηκαν και όταν κλήθηκε για κατάθεση από αστυνομικούς, αναγκάστηκε να ομολογήσει.

Ήξερε τις ώρες που ο γαμπρός της θα απουσίαζε από το σπίτι και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα, κάτι που δείχνει πως η 56χρονη κατάφερε να μπει, πιθανότατα με αντικλείδι που είχε καταφέρει να προμηθευτεί.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο 61χρονος γαμπρός της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 61χρονος Τυρναβίτης απευθύνθηκε προχθές (29-06-2024) στο Αστυνομικό Τμήμα καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων, δηλώνοντας πως από το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου έως και το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου, άγνωστος έκλεψε από το σπίτι που έμενε το τσαντάκι που είχε αφήσει κρεμασμένο στον «καλόγηρο» και περιείχε 21.400 ευρώ.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου εξετάζοντας το βιντεοληπτικό υλικό έκριναν ως ύποπτη την 56χρονη κουνιάδα του. Φτάνοντας στο σπίτι της βρήκαν και κατέσχεσαν 10.750 ευρώ τα οποία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προέρχονταν από τα αφαιρεθέντα χρήματα του γαμπρού της.

Η 56χρονη προσήχθη στο ΑΤ Τυρνάβου όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη της. Το χρηματικό ποσό των 10.750 ευρώ αποδόθηκε στον 61χρονο Τυρναβίτη, ενώ η κουνάδια του δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το όριο του αυτοφώρου. Ωστόσο σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ το ΑΤ Τυρνάβου ερευνά την υπόθεση.

“τρύπωσε” γαμπρού Διάφορα και…. κουνιάδα σπίτι στο της του Τύρναβος:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου
Πα, 6 Φεβ 2026 22:40
Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”
Πα, 6 Φεβ 2026 22:31
Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο
Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Βόλος: Φρίκη με μητέρα “τέρας” – Τι έβαζε το κοριτσάκι της να κάνει;
Πα, 6 Φεβ 2026 18:16
Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”
Πα, 6 Φεβ 2026 14:46
Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα
Πα, 6 Φεβ 2026 13:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.