Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτή είναι η λέξη που οι μισοί Έλληνες γράφουν με ωμέγα επειδή την μπερδεύουν με το «έξω»

Δε, 3 Αυγ 2026 21:13

Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια κερδίζουν χρήματα και αυτά τα χάνουν

Δε, 3 Αυγ 2026 21:10

Τρίτη, 04/08: 2 ζώδια θα δεχτούν πιέσεις στα οικονομικά και ανατροπές

Δε, 3 Αυγ 2026 21:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τζώρτζης Μονογυιός-Τροχαίο Ferrari:Τραγικό παιχνίδι της μοίρας.Ο Τζωρτζης ήταν οδηγός σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του.

Πα, 14 Ιαν 2022 13:25 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το τροχαίο δυστύχημα είχε γίνει 5 Μαΐου του 2000 στη Μύκονο
Το ημερολόγιο έγραφε 5 Μαΐου του 2000, όταν πρωταγωνιστής τροχαίου δυστυχήματος ήταν και πάλι ο άτυχος 42χρονος Τζώρτζης Μονογιυός που έχασε τη ζωή του στο φρικιαστικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

 

Ο Τζώρτζης, ο οποίος έχασε χθες τη ζωή του όταν η Ferrari 488 Pista που οδηγούσε συγκρούστηκε με σφοδρότητα σε δέντρο, είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο το 2000 στη Μύκονο, από το οποίο έχασε τη ζωή του φίλος του, τον οποίο είχε συνεπιβάτη στη μηχανή του.

Οι δύο νέοι τότε ήταν φίλοι από το στρατό. Στην άδεια απολύσεως του, ο άτυχος που υπηρετούσε στον στρατό ως αμφίβιος καταδρομέας είχε επισκεφτεί τον Τζώρτζη στη Μύκονο.

 

Την μηχανή μεγάλου κυβισμού οδηγούσε ο Τζώρτζης. Στον δρόμο προς τον Ορνό, στην ευθεία, η μοτοσικλέτα ανέπτυξε ταχύτητα, την ώρα που το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια τουρίστρια, έκανε αναστροφή σε διπλή διαχωριστική γραμμή. Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να συγκρουστεί με τη μηχανή στην οποία επέβαιναν ο Τζώρτζης Μονογυιός και ο άτυχος καταδρομέας.

 

Ο φίλος του Τζώρτζη, που δεν φορούσε κράνος χτύπησε σε κολώνα, με τέτοια δύναμη που προκλήθηκαν συντριπτικά κατάγματα σε όλο του κορμί. Αποτέλεσμα ο ακαριαίος θάνατός του.

Στη φωτογραφία βλέπετε το εικονοστάσι στο σημείο που έγινε το δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο καταδρομέας φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού που οδηγούσε την μοτοσικλέτα.

 

Ο Τζώρτζης Μονογυιός φορούσε κράνος και σώθηκε γιατί εκτός από το κράνος, στη θέση που βρισκόταν δεν πετάχτηκε στον αέρα με τις όποιες συνέπειες, παρά, σύρθηκε στην άσφαλτο.

“Ήταν ferrari:Τραγικό Διάφορα μοίρας.Ο Μονογυιός-Τροχαίο Οδηγός παιχνίδι σκοτώθηκε Τζώρτζης τροχαίο φίλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή είναι η λέξη που οι μισοί Έλληνες γράφουν με ωμέγα επειδή την μπερδεύουν με το «έξω»
Δε, 3 Αυγ 2026 21:13
Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια κερδίζουν χρήματα και αυτά τα χάνουν
Δε, 3 Αυγ 2026 21:10
Τρίτη, 04/08: 2 ζώδια θα δεχτούν πιέσεις στα οικονομικά και ανατροπές
Δε, 3 Αυγ 2026 21:07
Σύγκρουση ελικοπτέρων: “Θα σας πάω γ@@@@ και από τον τάφο μου” – Οργή από τον πατέρα του νεκρού Έλληνα πιλότου
Δε, 3 Αυγ 2026 21:03
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Αυτός είναι ο ένας εκ των νεκρών πιλότων – Το ένστικτο του αδερφού του
Δε, 3 Αυγ 2026 20:57
Συντάξεις Σεπτεμβρίου – Οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι ταμείο
Δε, 3 Αυγ 2026 14:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.