Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια μέσα στον Απρίλιο αλλάζουν ζωή! Στο 2ο “ξεμπλοκάρεται” το παρελθόν μετά από 8 χρόνια

Τρ, 21 Απρ 2026 22:35

Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό! Πήγε με αυτό το σύμπτωμα στο νοσοκομείο και…

Τρ, 21 Απρ 2026 22:26

Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται επίδομα έως 846 ευρώ – Πώς μπορούν να το πάρουν

Τρ, 21 Απρ 2026 22:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη: «Σιχαίνομαι τις τηλεδίκες και να καταδικάζονται άνθρωποι από την τηλεόραση»

Τε, 28 Ιούλ 2021 12:46 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Βάνα Μπάρμπα μπορεί να είχε υπερασπιστεί ανοιχτά τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφορικά με το θέμα των καταγγελιών εις βάρος του, ωστόσο, έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

Η Βάνα Μπάρμπα πήρε θέση για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός απολογήθηκε χθες, Τρίτη, το απόγευμα, με την 15η ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα να κρίνουν την προφυλάκισή του και σήμερα το πρωί, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” για την απόφαση που πήραν οι ανακριτικές αρχές.

Η ίδια μπορεί να στήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο, μετά την απόφαση της δικαιοσύνης δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω σχόλια.

Η δήλωση της Βάνας Μπάρμπα για την απόφαση προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

“Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που συχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή”, υπογράμμισε η Βάνα Μπάρμπα.

«Σιχαίνομαι άνθρωποι Βάνα Διάφορα καταδικάζονται Μπάρμπα τηλεδίκες τηλεόραση Φιλιππίδη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια μέσα στον Απρίλιο αλλάζουν ζωή! Στο 2ο “ξεμπλοκάρεται” το παρελθόν μετά από 8 χρόνια
Τρ, 21 Απρ 2026 22:35
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό! Πήγε με αυτό το σύμπτωμα στο νοσοκομείο και…
Τρ, 21 Απρ 2026 22:26
Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται επίδομα έως 846 ευρώ – Πώς μπορούν να το πάρουν
Τρ, 21 Απρ 2026 22:19
Ελλάδα: Πρόστιμο σε πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο! Βρήκαν…
Τρ, 21 Απρ 2026 22:15
Θρίλερ με την εξαφάνιση της Ελευθερίας Γιακουμάκη! – Το μακάβριο εύρημα έξω από εκκλησία που φέρνει ανατροπή!
Τρ, 21 Απρ 2026 22:08
Έκτακτο – “Κλείδωσαν” οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Αυτό είναι το μέτρο «έκπληξη» και ποιοι θα το πάρουν
Τρ, 21 Απρ 2026 22:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.