Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βορίζια: Ανατροπή! Αυτός ήταν ο δολοφόνος της 57χρονης, τη μέρα του μακελειού – Ποιος άλλος ήταν μαζί του;

Πε, 6 Νοέ 2025 00:26

Κίλι Σφακιανάκη: Ανατριχιάζει το σημείωμα που είχε αφήσει, πριν το φινάλε της ζωής της στα γενέθλια του Νότη

Τε, 5 Νοέ 2025 21:54

Έρχονται 4 μέτρα – ανάσα για τους συνταξιούχους – Ποιοι και πότε θα δουν αυξήσεις

Τε, 5 Νοέ 2025 21:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βαρύς ο πέλεκυς για τη μητέρα του 7χρονου που βρέθηκε θαμμένος στην ταράτσα.

Δε, 16 Ιαν 2023 23:00 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ισόβια στη μητέρα του 7χρονου που βρέθηκε θαμμένος στην ταράτσα.
Bαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για τη μητέρα του 7χρονου Ανδρέα ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια στο διαμέρισμα της οικογένειας στη Κυψέλη και στη συνέχεια θάφτηκε στην ταράτσα του οικήματος.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στη μητέρα του 7χρονου η οποία ήταν και η μοναδική κατηγορούμενη στην υπόθεση μετά την αυτοκτονία του πατριού του στις φυλακές Κέρκυρας.

Πρόκειται για μία συγκλονιστική υπόθεση καθώς το παιδάκι αφού δολοφονήθηκε, στη συνέχεια θάφτηκε στην ταράτσα ενώ αργότερα ο πατριός του, μετέφερε τα οστά του σε εργαλειοθήκη.

Από τις πιο οδυνηρές υποθέσεις
Για μία από τις πιο οδυνηρές υποθέσεις της καριέρας του έκανε λόγο ο εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευση του, που εισηγήθηκε την επιβολή κάθειρξης 15 ετών στη μητέρα, για την οποία είπε πως είχε πλήρη αδιαφορία και αναισθησία για την τύχη των παιδιών της και εθισμό στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

«Είναι σκληρό να προσπαθήσει κάποιος να μπει στη θέση ενός 7χρονου, που έχει καταδικαστεί να ζήσει σε ένα περιβάλλον που το κακοποιεί συστηματικά και αδιαφορεί η γυναίκα που το έφερε στον κόσμο. Μια απίστευτη αδιαφορία. Επικαλείται ότι φοβόταν, ότι έπαιρνε ναρκωτικά που δεν αποδεικνύεται. Έχει μια πλήρη αδιαφορία και αναισθησία για την τύχη των παιδιών της. Έχει εθισμό με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, μπλέκει με τους λάθους ανθρώπους.

Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο βίαιο, σαδιστή, να βασανίζει τα παιδιά σου, οφείλεις να αντιδράσεις. Αυτή όμως έχει μια ψυχρότητα και μια έλλειψη συναίσθησης του ρόλου της ως μάνα. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι δεν ήταν αυτή βίαιη, πως γίνεται να μην έχει τη στοιχειώδη αντίδραση» τόνισε ο εισαγγελέας στην αγόρευση του.

Ο εισαγγελικός λειτουργός αναφέρθηκε και στα βασανιστήρια που βίωσε ο μικρός Ανδρέας πριν φύγει από τη ζωή, επισημαίνοντας πως εάν η μητέρα δε γνώριζε θα είχε πάει στην αστυνομία.

«Η κατηγορούμενη επί τρεις μέρες βλέπει το παιδί να δέχεται μια απάνθρωπη τιμωρία. Ξέροντας ότι δεν έχει φάει και ότι του έχει κλείσει το στόμα ο σύντροφός της και δεν κάνει τίποτα. Όταν έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο και το παιδί έπεσε, ο σύντροφος της έδωσε εντολή να φύγει και θα το τακτοποιήσει. Τι θα τακτοποιήσει; Αν δεν το ήξερε, θα είχε αγανακτήσει και θα είχε πάει κατευθείαν στην αστυνομία» τόνισε ο εισαγγελέας.

Τι ισχυρίστηκε η 30χρονη
Από την πλευρά της, η 30χρονη κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως «δεν έβαλε χέρι στο σκότωμα του παιδιού», μη καταφέρνοντας να πείσει δικαστές και ενόρκους. «Εγώ είχα πρόβλημα με βιντεοπαιχνιδια στο κομπιούτερ και καθόμουνα στο κομπιούτερ. Του έλεγα να σταματήσει να χτυπάει τον Αντρέα. Ένας φίλος του όμως του έδινε συμβουλές να τον χτυπάει με ζώνη. Εγώ έλεγα πως δεν είναι σωστό. Δεν έβαζα τιμωρίες τα παιδιά μου, τα αγαπώ και θα τα αγαπώ για πάντα.

Χτυπούσε τα παιδάκια και τα έβαζε τιμωρία. Εγώ δεν έδινα σημασία γιατί φορούσα ακουστικά. Μιλούσα στο τσατ έπαιζα παιχνίδια δεν άκουγα και όλα γίνονταν πίσω μου. Κάποια στιγμή άκουσα ένα γδουπο και πήγα να δω τι γίνεται. Έτρεξε πίσω μου και έλεγε πάρε τη μικρή και φύγε. Θα σε σκοτώσω και σένα και τη μικρή.

Θα πω στην Αστυνομία ότι εσύ το έκανες. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Οταν γύρισα, ο Μάριος μου είπε ότι έθαψε το παιδί στην ταράτσα. Είναι η καλύτερη λύση, είπε, και μη μιλήσεις γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο. Μου έδειξε που έθαψε το παιδί» τόνισε, μεταξύ άλλων, η κατηγορούμενη στην απολογία της.
Πηγή:https:www.tanea.gr

7χρονου βαρύς Βρέθηκε Διάφορα θαμμένος μητέρα πέλεκυς στην ταράτσα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βορίζια: Ανατροπή! Αυτός ήταν ο δολοφόνος της 57χρονης, τη μέρα του μακελειού – Ποιος άλλος ήταν μαζί του;
Πε, 6 Νοέ 2025 00:26
Κίλι Σφακιανάκη: Ανατριχιάζει το σημείωμα που είχε αφήσει, πριν το φινάλε της ζωής της στα γενέθλια του Νότη
Τε, 5 Νοέ 2025 21:54
Έρχονται 4 μέτρα – ανάσα για τους συνταξιούχους – Ποιοι και πότε θα δουν αυξήσεις
Τε, 5 Νοέ 2025 21:43
Ο ξεχασμένος μυς που καίει λίπος με μια απλή άσκηση ακόμα κι όταν καθόμαστε – Δεν πάει το μυαλό σας
Τε, 5 Νοέ 2025 20:43
Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η ποινή του 47χρονου συζυγοκτόνου που νόμιζε ότι μάνα και γιος… – Τον είδα να α@@@@@ μπροστά της γ@@@@
Τε, 5 Νοέ 2025 17:46
Βαρύ πένθος για τον Έλληνα Ευρωβουλευτή…
Τε, 5 Νοέ 2025 14:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.