Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη οικονομική ανάσα για 3 ζώδια έως τις 30 Ιουνίου – «Ο Δίας στον Καρκίνο φέρνει χρήμα»

Πε, 28 Μάι 2026 00:47

28 Μαΐου – Το Σύμπαν βοηθάει 3 ζώδια να περάσουν τα εμπόδια και να φτάσουν στην επιτυχία!

Τε, 27 Μάι 2026 22:08

Μέλι: Αυτό το λάθος μπορεί να ακυρώσει τα οφέλη του – Λίγοι το γνωρίζουν

Τε, 27 Μάι 2026 22:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βασιλακόπουλος για θανάτους: Πέφτει στον γκρεμό ένα λεωφορείο κάθε μέρα! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δε, 30 Αυγ 2021 22:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην εξέλιξη της πανδημίας, στα εμβόλια, αλλά και στις απειλές που δέχεται ο ίδιος από αντιεμβολιαστές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

«Η πιθανότητα να μολυνθεί από κορωνοϊό ένας εμβολιασμένος είναι πολύ πολύ μικρότερη σε σύγκριση με έναν ανεμβολίαστο», τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος υπογραμμίζοντας πως -με βάση της εξέλιξη των κρουσμάτων- «αν δεν υπήρχε το εμβόλιο θα είχαμε σήμερα 200-250 νεκρούς τη μέρα».

Μια μικρή… αναισθησία

Επισήμανε, πάντως, πως πρέπει να μας προβληματίζει και ο αριθμός των 30-35 συνανθρώπων μας οι οποίοι χάνουν καθημερινά τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. «Είναι σαν να πέφτει στον γκρεμό κάθε μέρα ένα λεωφορείο που εκτελεί τη διαδρομή Αθήνα -Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ διαπιστώνει ότι η ελληνική κοινωνία έχει πάθει «μια μικρή αναισθησία» στους αριθμούς των νεκρών. «Αν κάθε μέρα έπεφτε ένα λεωφορείο στον γκρεμό» παρασύροντας στον θάνατο τον ίδιο αριθμό ανθρώπων «ο κόσμος θα ξεσηκωνόταν και θα ζητούσε να ληφθούν μέτρα για την οδική ασφάλεια», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το αν θα πάμε σε ένα γενικό lockdown ή όχι, ο κ. Βασιλακόπουλος είπε πως αυτό είναι πολιτική απόφαση, η οποία όμως εξαρτάται και από το κατά πόσο κάποιοι θα βάλουν μυαλό. «Δεν γίνονται γιατροί κάποιοι επειδή διαβάζουν κάποια πράγματα στο Facebook», τόνισε μεταξύ άλλων επαναλαμβάνοντας ότι δέχεται «αδιανόητες ύβρεις» στα social media ενώ εξήγησε για ποιον επιτρέπει να γράφονται ακόμη και υβριστικά σχόλια ή απειλές στη σελίδα του στο social media.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ επισήμανε ότι «ακόμη είμαστε μακριά από την ανοσία αγέλης», ενώ αναφερόμενος στην επικείμενη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προέβλεψε πως «αν δεν εμβολιαστούν τα παιδιά μας θα έχουμε σοβαρή έκρηξη», καθώς «τα ίδια μέτρα που παίρναμε πέρυσι θα έχουν τη μισή αποδοτικότητα», λόγω της μετάλλαξης Δέλτα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος στη Μαρία Σαμολαδά: 

Πηγή grtimes.gr

Βασιλακόπουλος γκρεμό Διάφορα Ηχητικό θανάτους κάθε λεωφορείο μέρα Πέφτει στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη οικονομική ανάσα για 3 ζώδια έως τις 30 Ιουνίου – «Ο Δίας στον Καρκίνο φέρνει χρήμα»
Πε, 28 Μάι 2026 00:47
28 Μαΐου – Το Σύμπαν βοηθάει 3 ζώδια να περάσουν τα εμπόδια και να φτάσουν στην επιτυχία!
Τε, 27 Μάι 2026 22:08
Μέλι: Αυτό το λάθος μπορεί να ακυρώσει τα οφέλη του – Λίγοι το γνωρίζουν
Τε, 27 Μάι 2026 22:04
Θρήνος στην ενόργανη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο…
Τε, 27 Μάι 2026 22:01
Αυτός είναι ο γνωστός παίκτης του ελληνικού Survivor που κατηγορείται ότι χτύπησε 14χρονο
Τε, 27 Μάι 2026 21:57
Σε σοκ οι επιβάτες στο Μετρό του Ελληνικού – Είδαν μπροστά τους, ξαφνικά, να… (Βίντεο περιστατικού)
Τε, 27 Μάι 2026 21:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.