Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ η εξαφάνιση της Ολυμπίας Κηρύκου – Γιατί έδωσε DNA ο αδερφός της;

Τε, 10 Δεκ 2025 08:38

Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί

Τε, 10 Δεκ 2025 00:08

“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…

Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου:Συγκινεί η μεγάλη νικήτρια του Μαραθωνίου και της ζωής.Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της…….

Δε, 14 Νοέ 2022 08:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τη μεγάλη της νίκη στον φετινό Μαραθώνιο μίλησε η τ η οποία πριν περίπου δύο χρόνια διαγνώστηκε με μυελώδες καρκίνωμα.

Όπως είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αναφερόμενη στην περιπέτεια με την υγεία της, «είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. Έγινε η διάγνωση 4 μήνες μετά από την γέννηση του παιδιού. Όλοι χαίρονται με τον ερχομό ενός παιδιού, εγώ δεν μπορούσα να χαρώ. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο σενάριο».

Σε ό,τι αφορά τον Μαραθώνιο και την πρωτιά της στις γυναίκες, μάλιστα με χρόνο που την έφερε στην πρώτη 20άδα των επιδόσεων σε όλους τους Μαραθώνιους, η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου είπε ότι δεν το πίστευε πως τερμάτισε πρώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «αγκάλιασα τον άνδρα μου και πέρασε ένα λεπτό, αφότου τερμάτισα, όταν άρχισα να τσιρίζω», λέγοντας πως μαζί της έκλαιγε με δάκρυα χαράς και ο σύζυγος της.

«Ξεκίνησα με το σκεπτικό πως ότι και να γίνει, θα τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, όποια κι αν ήταν η επίδοση μου», είπε η μαραθωνοδρόμος, η οποία αναφέρθηκε με θέρμη και για τον κόσμο που βρισκόταν κατά μήκος της διαδρομής επαινώντας τους αθλητές που έτρεχαν τα 42,195 μέτρα της διαδρομής.

Σημείωσε ότι «Πήρα πολλή μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο. Μου αρέσει να επικοινωνώ μαζί τους, τους χαιρετάω, τους χειροκροτώ κι εγώ».

Βασιλική γέννηση Διάφορα ζωής.Τέσσερις Κωνσταντινοπούλου:Συγκινεί Μαραθωνίου μεγάλη μετά μήνες νικήτρια παιδιού της……
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ η εξαφάνιση της Ολυμπίας Κηρύκου – Γιατί έδωσε DNA ο αδερφός της;
Τε, 10 Δεκ 2025 08:38
Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί
Τε, 10 Δεκ 2025 00:08
“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…
Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11
Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)
Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…
Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54
Ζωγράφου – Σοκαριστικό περιστατικό στη μέση του δρόμου – Πάγωσαν όλοι με όσα είδαν! – Ο οδηγός του λεωφορείου…
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.