Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέθανε η Ιωάννα Κουτσουράδη

Σα, 3 Οκτ 2026 10:09

“Έρχονται” μεγάλες ανατροπές για 5 ζώδια

Σα, 3 Οκτ 2026 10:07

Ελλάδα: Τι θα γίνει με οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους και ψυχολόγους;

Σα, 3 Οκτ 2026 10:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου:Συγκινεί η μεγάλη νικήτρια του Μαραθωνίου και της ζωής.Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της…….

Δε, 14 Νοέ 2022 08:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Για τη μεγάλη της νίκη στον φετινό Μαραθώνιο μίλησε η τ η οποία πριν περίπου δύο χρόνια διαγνώστηκε με μυελώδες καρκίνωμα.

Όπως είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αναφερόμενη στην περιπέτεια με την υγεία της, «είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. Έγινε η διάγνωση 4 μήνες μετά από την γέννηση του παιδιού. Όλοι χαίρονται με τον ερχομό ενός παιδιού, εγώ δεν μπορούσα να χαρώ. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο σενάριο».

Σε ό,τι αφορά τον Μαραθώνιο και την πρωτιά της στις γυναίκες, μάλιστα με χρόνο που την έφερε στην πρώτη 20άδα των επιδόσεων σε όλους τους Μαραθώνιους, η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου είπε ότι δεν το πίστευε πως τερμάτισε πρώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «αγκάλιασα τον άνδρα μου και πέρασε ένα λεπτό, αφότου τερμάτισα, όταν άρχισα να τσιρίζω», λέγοντας πως μαζί της έκλαιγε με δάκρυα χαράς και ο σύζυγος της.

«Ξεκίνησα με το σκεπτικό πως ότι και να γίνει, θα τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, όποια κι αν ήταν η επίδοση μου», είπε η μαραθωνοδρόμος, η οποία αναφέρθηκε με θέρμη και για τον κόσμο που βρισκόταν κατά μήκος της διαδρομής επαινώντας τους αθλητές που έτρεχαν τα 42,195 μέτρα της διαδρομής.

Σημείωσε ότι «Πήρα πολλή μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο. Μου αρέσει να επικοινωνώ μαζί τους, τους χαιρετάω, τους χειροκροτώ κι εγώ».

Βασιλική γέννηση Διάφορα ζωής.Τέσσερις Κωνσταντινοπούλου:Συγκινεί Μαραθωνίου μεγάλη μετά μήνες νικήτρια παιδιού της……

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε η Ιωάννα Κουτσουράδη
Σα, 3 Οκτ 2026 10:09
“Έρχονται” μεγάλες ανατροπές για 5 ζώδια
Σα, 3 Οκτ 2026 10:07
Ελλάδα: Τι θα γίνει με οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους και ψυχολόγους;
Σα, 3 Οκτ 2026 10:04
Μαζωνάκης: Άγριος καβγάς στο κελί της γιατρού – Γιατί «αρπάχτηκε» με τη συγκρατούμενή της
Σα, 3 Οκτ 2026 10:00
Το περιστατικό με τον Μαζωνάκη στον τελικό του “The Voice” που δεν μάθαμε ποτέ
Πα, 2 Οκτ 2026 23:41
Αυτό το ζώδιο πρέπει να προσέξει περισσότερο τον Οκτώβριο – Πρέπει να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα
Πα, 2 Οκτ 2026 23:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.