Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός και αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, που όλοι βάλαμε στα σπίτια μας…

Σα, 7 Μαρ 2026 15:19

Αυτό το κούρεμα θα γίνει ανάρπαστο το καλοκαίρι! Αναδεικνυέι το πρόσωπο!

Σα, 7 Μαρ 2026 11:48

Αυτό το κούρεμα δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες άνω των 40! – Δεν θέλει πιστολάκι και…

Σα, 7 Μαρ 2026 11:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου:Συγκινεί η μεγάλη νικήτρια του Μαραθωνίου και της ζωής.Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της…….

Δε, 14 Νοέ 2022 08:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τη μεγάλη της νίκη στον φετινό Μαραθώνιο μίλησε η τ η οποία πριν περίπου δύο χρόνια διαγνώστηκε με μυελώδες καρκίνωμα.

Όπως είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αναφερόμενη στην περιπέτεια με την υγεία της, «είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. Έγινε η διάγνωση 4 μήνες μετά από την γέννηση του παιδιού. Όλοι χαίρονται με τον ερχομό ενός παιδιού, εγώ δεν μπορούσα να χαρώ. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο σενάριο».

Σε ό,τι αφορά τον Μαραθώνιο και την πρωτιά της στις γυναίκες, μάλιστα με χρόνο που την έφερε στην πρώτη 20άδα των επιδόσεων σε όλους τους Μαραθώνιους, η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου είπε ότι δεν το πίστευε πως τερμάτισε πρώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «αγκάλιασα τον άνδρα μου και πέρασε ένα λεπτό, αφότου τερμάτισα, όταν άρχισα να τσιρίζω», λέγοντας πως μαζί της έκλαιγε με δάκρυα χαράς και ο σύζυγος της.

«Ξεκίνησα με το σκεπτικό πως ότι και να γίνει, θα τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, όποια κι αν ήταν η επίδοση μου», είπε η μαραθωνοδρόμος, η οποία αναφέρθηκε με θέρμη και για τον κόσμο που βρισκόταν κατά μήκος της διαδρομής επαινώντας τους αθλητές που έτρεχαν τα 42,195 μέτρα της διαδρομής.

Σημείωσε ότι «Πήρα πολλή μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο. Μου αρέσει να επικοινωνώ μαζί τους, τους χαιρετάω, τους χειροκροτώ κι εγώ».

Βασιλική γέννηση Διάφορα ζωής.Τέσσερις Κωνσταντινοπούλου:Συγκινεί Μαραθωνίου μεγάλη μετά μήνες νικήτρια παιδιού της……
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός και αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, που όλοι βάλαμε στα σπίτια μας…
Σα, 7 Μαρ 2026 15:19
Αυτό το κούρεμα θα γίνει ανάρπαστο το καλοκαίρι! Αναδεικνυέι το πρόσωπο!
Σα, 7 Μαρ 2026 11:48
Αυτό το κούρεμα δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες άνω των 40! – Δεν θέλει πιστολάκι και…
Σα, 7 Μαρ 2026 11:42
Οι γιατροί νόμιζαν ότι τα συμπτώματά της οφείλονταν στην εγκυμοσύνη, αλλά η αλήθεια ήταν σοκαριστική! – Το ύπουλο σύμπτωμα…
Σα, 7 Μαρ 2026 11:36
Αρχαία τραγωδία στην Τρίπολη! – Σε σοκ τα παιδιά της – Τι συνέβη στην άτυχη 45χρονη;
Σα, 7 Μαρ 2026 11:32
Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που συνεχίζουν να κάνουν σ@@ με πρώην συντρόφους – Υπάρχει πάντα έλξη ότι και να γίνει!
Σα, 7 Μαρ 2026 11:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.