Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων

Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55

3 ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Σύμπαν για το μέλλον τους

Τρ, 13 Οκτ 2026 10:51

Συναγερμός στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ – Τι συμβαίνει στα ράφια

Τρ, 13 Οκτ 2026 10:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βατόπουλος: Αβέβαιο το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα – Δύσκολο το Πάσχα στο χωριό

Τρ, 6 Απρ 2021 10:31 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Οι μετακινήσεις από νομό σε νομό για το Πάσχα δύσκολα θα επιτραπούν με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα. Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος δεν έκρυψε ότι το βλέπει… χλωμό και δεν έκρυψε πως ούτε και για τα σχολεία και πως θα μπορεί να ανοίξουν από Δευτέρα (12.04.2021) είναι σίγουρος.

Για τα σχολεία υπάρχει διχογνωμία. Όλα θα κριθούν τις επόμενες 3 -4 μέρες και τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα υπάρχουν τόνισε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (06.04.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Θα μπορούσε να γίνει (άνοιγμα σχολείων τη Δευτέρα) αλλά αυτό θα το πούμε τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα σήμερα και αύριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Αλκιβιάδη Βατόπουλο υπάρχουν δύο «αντιμαχόμενες» απόψεις, με την πρώτη να εκτιμά ότι πρέπει να ανοίξει η Γ’ Λυκείου λόγων των πανελληνίων εξετάσεων, κάτι που δεν είναι πολύ καλό επιδημιολογικά και η δεύτερη που επιχειρηματολογεί υπέρ του ανοίγματος των δημοτικών, όπου οι μαθητές είναι πιο πειθαρχημένοι. Ο καθηγητής πρόσθεσε ότι τα τεστ στους μαθητές των Λυκείων, υπάρχει μια ασφάλεια.

Πάσχα… not

Μιλώντας για το Πάσχα, ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος επεσήμανε ότι η απάντηση στο ερώτημα «αν θα πάμε στο χωριό» εξαρτάται από το που βρίσκεται το χωριό. «Προς το παρόν το βλέπω λίγο δύσκολο. Να πάμε εντός νομού ή εντός Αττικής στην Αθήνα… Κάπως έτσι φοβάμαι θα γίνει. Θα το δούμε».

Ο καθηγητής είπε επίσης ότι η Επιτροπή των ειδικών δεν δέχεται πίεση από την κυβέρνηση αλλά από την κοινωνία, που θέλει να λειτουργήσει.

Η κυβέρνηση κάνει κάποιες εισηγήσεις, γίνεται συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει κάποια πίεση, είπε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος και πρόσθεσε ότι η επιτροπή δεν έχει κάτι να κρύψει και ο ίδιος προσωπικά δεν θα είχε αντίρρηση να δημοσιεύονται τα πρακτικά των συνεδριάσεων. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την Βρετανία όπου τα πρακτικά δημοσιεύονται την επόμενη ημέρα με σβησμένα τα ονόματα.

«Η πίεση δεν είναι από την κυβέρνηση, η πίεση δημιουργείται από την κοινωνία που πρέπει να λειτουργήσει» τόνισε ο καθηγητής.

– «άνοιγμα» Αβέβαιο Βατόπουλος: Δευτέρα Διάφορα Δύσκολο Πάσχα στο σχολείων τι το τον χωριό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
3 ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Σύμπαν για το μέλλον τους
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:51
Συναγερμός στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ – Τι συμβαίνει στα ράφια
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:48
Ελλάδα: Φρίκη για 4χρονη μέσα σε παιδικό σταθμό – “Μαμά, δεν θέλω…”
Δε, 12 Οκτ 2026 21:19
13/10: Ένα ζώδιο ευνοείται στα οικονομικά του – Τακτοποιείται μια εκκρεμότητα ή “έρχονται” χρήματα από τα παλιά
Δε, 12 Οκτ 2026 21:13
Θρίλερ στο Περιστέρι – Αυτό έβαζε κάθε μέρα μέσα στο φαγητό του άντρα της – Σοκαριστικό…
Δε, 12 Οκτ 2026 21:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.