Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στο νοσοκομείο η Μάρω Κοντού – Οι πρώτες πληροφορίες

Τρ, 16 Ιούν 2026 10:18

Αυτά τα ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε “ωμές” αλήθειες! Θα βγουν έξω όσα μπήκαν κάτω από το χαλί…

Τρ, 16 Ιούν 2026 09:51

Συντάξεις Ιουλίου 2026: Ανατροπή με τις πληρωμές λόγω…

Τρ, 16 Ιούν 2026 09:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βικτώρια Καρύδα: Η απώλεια κιλών και η στενή επαφή της με την εκκλησία

Σα, 21 Αυγ 2021 14:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στη Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο «Secret» παραχώρησε συνέντευξη η Βικτώρια Καρύδα η οποία αποκάλυψε πως σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αφού ύστερα από τον χαμό του συζύγου της, δεν την κρατά τίποτα στη χώρα μας.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «my style rocks»  παλεύει ακόμα να ξεπεράσει τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Μακρή, ο οποίος δέχθηκε μαφιόζικο χτύπημα έξω από το σπίτι τους.

Οι δηλώσεις της Βικτώριας Καρύδα

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμα να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα», αναφέρει η Βικτώρια Καρύδα, ενώ, όταν η συζήτηση πάει στον χαμό του συζύγου της, δεν κρύβει πως εξακολουθεί να περνάει πολύ δύσκολα ψυχολογικά, ενώ δηλώνει πως η εκκλησία είναι το «καταφύγιό» της.

«Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη», τονίζει, ενώ αναφέρει πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάει διακοπές.

«Είμαι ακόμα στην Αθήνα με τα παιδάκια μου, την Αλεξάνδρα, που είναι 9 ετών, και τον Αχιλλέα, που είναι 7,5 ετών. Δεν πήγαμε διακοπές. Εχω αρκετές σοβαρές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσω. Μακάρι να βρω χρόνο να πάμε κάπου», καταλήγει, ενώ αποκαλύπτει πως ακόμα δεν είναι σε φάση να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή της και πως αυτό θα γίνει σε άλλον χρόνο και εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος. «Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος».

απώλεια Βικτώρια Διάφορα Εκκλησία Επαφή Καρύδα: κιλών στενή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο νοσοκομείο η Μάρω Κοντού – Οι πρώτες πληροφορίες
Τρ, 16 Ιούν 2026 10:18
Αυτά τα ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε “ωμές” αλήθειες! Θα βγουν έξω όσα μπήκαν κάτω από το χαλί…
Τρ, 16 Ιούν 2026 09:51
Συντάξεις Ιουλίου 2026: Ανατροπή με τις πληρωμές λόγω…
Τρ, 16 Ιούν 2026 09:41
Θρίλερ με τον ξαφνικό θάνατο της 21χρονης στην Εύβοια – Τι συνέβη με τη σφήκα;
Τρ, 16 Ιούν 2026 09:35
Τρίτη, 16 Ιουνίου: 3 ζώδια θα “προσγειωθούν” απότομα! “Έρχεται” μία σημαντική συμφωνία και…
Δε, 15 Ιούν 2026 23:08
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο και σκόρπισε θλίψη! Πέθανε ξαφνικά ο Θωμάς Χαρελάς
Δε, 15 Ιούν 2026 23:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.