Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο o@@@@@

Πε, 1 Ιαν 2026 21:20

Σε αυτά τα 3 ζώδια, το 2026 θα φέρει απρόσμενα πολλά χρήματα

Πε, 1 Ιαν 2026 21:14

Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία! Η στιγμή που ο κόσμος τρέχει με πανικό, ουρλιάζοντας, να σωθεί από τη φωτιά στο ρεβεγιόν (Βίντεο σοκ)

Πε, 1 Ιαν 2026 21:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βικτώρια Καρύδα: Η απώλεια κιλών και η στενή επαφή της με την εκκλησία

Σα, 21 Αυγ 2021 14:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στη Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο «Secret» παραχώρησε συνέντευξη η Βικτώρια Καρύδα η οποία αποκάλυψε πως σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αφού ύστερα από τον χαμό του συζύγου της, δεν την κρατά τίποτα στη χώρα μας.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «my style rocks»  παλεύει ακόμα να ξεπεράσει τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Μακρή, ο οποίος δέχθηκε μαφιόζικο χτύπημα έξω από το σπίτι τους.

Οι δηλώσεις της Βικτώριας Καρύδα

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμα να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα», αναφέρει η Βικτώρια Καρύδα, ενώ, όταν η συζήτηση πάει στον χαμό του συζύγου της, δεν κρύβει πως εξακολουθεί να περνάει πολύ δύσκολα ψυχολογικά, ενώ δηλώνει πως η εκκλησία είναι το «καταφύγιό» της.

«Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη», τονίζει, ενώ αναφέρει πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάει διακοπές.

«Είμαι ακόμα στην Αθήνα με τα παιδάκια μου, την Αλεξάνδρα, που είναι 9 ετών, και τον Αχιλλέα, που είναι 7,5 ετών. Δεν πήγαμε διακοπές. Εχω αρκετές σοβαρές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσω. Μακάρι να βρω χρόνο να πάμε κάπου», καταλήγει, ενώ αποκαλύπτει πως ακόμα δεν είναι σε φάση να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή της και πως αυτό θα γίνει σε άλλον χρόνο και εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος. «Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος».

απώλεια Βικτώρια Διάφορα Εκκλησία Επαφή Καρύδα: κιλών στενή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο o@@@@@
Πε, 1 Ιαν 2026 21:20
Σε αυτά τα 3 ζώδια, το 2026 θα φέρει απρόσμενα πολλά χρήματα
Πε, 1 Ιαν 2026 21:14
Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία! Η στιγμή που ο κόσμος τρέχει με πανικό, ουρλιάζοντας, να σωθεί από τη φωτιά στο ρεβεγιόν (Βίντεο σοκ)
Πε, 1 Ιαν 2026 21:05
Σοκαριστικό περιστατικό στην Πρέβεζα με 16χρονο – Χαροπαλεύει! – Είδε πουλιά στην αυλή του σπιτιού
Πε, 1 Ιαν 2026 20:56
Πέθανε ο Έλληνας επιχειρηματίας της πασίγνωστης εταιρείας αναψυκτικών και…
Πε, 1 Ιαν 2026 18:02
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Αυτό προκάλεσε την ανείπωτη τραγωδία στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – Ποιοι είναι ανάμεσα στα θύματα
Πε, 1 Ιαν 2026 13:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.