Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
ΝΕΑ

Μάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου»

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 8:09 ΜΜ

Χριστίνα Παππά και ο γιος της Δημήτρης επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Asia Express προτού καλά καλά ξεκινήσουν.Ποιοι είναι οι λόγοι της επιστροφής.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 8:03 ΜΜ

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα εγκαταλείπει το κτίριο με το παιδί της.Συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 5:34 ΜΜ
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022
Net-time.gr

Βικτώρια Καρύδα: Η απώλεια κιλών και η στενή επαφή της με την εκκλησία

Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 2:43 ΜΜ Διάφορα
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Στη Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο «Secret» παραχώρησε συνέντευξη η Βικτώρια Καρύδα η οποία αποκάλυψε πως σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αφού ύστερα από τον χαμό του συζύγου της, δεν την κρατά τίποτα στη χώρα μας.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «my style rocks»  παλεύει ακόμα να ξεπεράσει τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Μακρή, ο οποίος δέχθηκε μαφιόζικο χτύπημα έξω από το σπίτι τους.

Οι δηλώσεις της Βικτώριας Καρύδα

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμα να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα», αναφέρει η Βικτώρια Καρύδα, ενώ, όταν η συζήτηση πάει στον χαμό του συζύγου της, δεν κρύβει πως εξακολουθεί να περνάει πολύ δύσκολα ψυχολογικά, ενώ δηλώνει πως η εκκλησία είναι το «καταφύγιό» της.

«Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη», τονίζει, ενώ αναφέρει πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάει διακοπές.

«Είμαι ακόμα στην Αθήνα με τα παιδάκια μου, την Αλεξάνδρα, που είναι 9 ετών, και τον Αχιλλέα, που είναι 7,5 ετών. Δεν πήγαμε διακοπές. Εχω αρκετές σοβαρές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσω. Μακάρι να βρω χρόνο να πάμε κάπου», καταλήγει, ενώ αποκαλύπτει πως ακόμα δεν είναι σε φάση να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή της και πως αυτό θα γίνει σε άλλον χρόνο και εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος. «Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος».

απώλεια Βικτώρια Διάφορα Εκκλησία Επαφή Καρύδα: κιλών στενή
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου»

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 8:09 ΜΜ

Χριστίνα Παππά και ο γιος της Δημήτρης επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Asia Express προτού καλά καλά ξεκινήσουν.Ποιοι είναι οι λόγοι της επιστροφής.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 8:03 ΜΜ

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα εγκαταλείπει το κτίριο με το παιδί της.Συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 5:34 ΜΜ

Νεκρός σε τροχαίο γνωστός ράπερ

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 5:28 ΜΜ

Φυλάκιση 4 ετών σε Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα από το Εφετείο.Το πανάκριβο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ελβετικής εταιρείας……

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 4:16 ΜΜ

Υπόθεση Πάτρα:Μπήκαν οι δικηγόροι της Κούτρα.Η συγκλονιστική φωτό μέσα από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς με τα πράγματα των άτυχων παιδιών.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 3:33 ΜΜ
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2022 net-time.gr Designed by EUROFIGURE.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.