Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βορίζια: Ανατροπή! Αυτός ήταν ο δολοφόνος της 57χρονης, τη μέρα του μακελειού – Ποιος άλλος ήταν μαζί του;

Πε, 6 Νοέ 2025 00:26

Κίλι Σφακιανάκη: Ανατριχιάζει το σημείωμα που είχε αφήσει, πριν το φινάλε της ζωής της στα γενέθλια του Νότη

Τε, 5 Νοέ 2025 21:54

Έρχονται 4 μέτρα – ανάσα για τους συνταξιούχους – Ποιοι και πότε θα δουν αυξήσεις

Τε, 5 Νοέ 2025 21:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βλάσσης Μπονάτσος:Η παρέα των απαράδεκτων μιλάει για τον Βλάσση και συγκινεί.

Πα, 26 Νοέ 2021 22:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Τον έπνιγε αυτή η δέσμευση και του άρεσε να την υπερβαίνει. Νομίζω πως κάποια στιγμή την υπερέβη και σωματικά και… έφυγε” ανέφερε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν πρωταγωνιστής στο νέο αφιέρωμα που παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς στο Idols το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο απόλυτος Έλληνας συνάντησε την αγαπημένη τηλεοπτική παρέα του αείμνηστου καλλιτέχνη. Δηλαδή τον Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Δήμητρα Παπαδοπούλου από τους «Απαράδεκτους».

 

Μέσα σε όλα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω από που μπορεί να προερχόταν αυτό το χάρισμα του. Ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα. Σου θύμιζε το παιδί που έχει ένα σπίτι ωραίο, προστατευμένο με μια οικογένεια και πηδάει την μάντρα. Για να πάει έξω, για να κάνει τις αλητείες του αλλά το σπίτι υπάρχει»

 

«Όταν έγιναν οι Απαράδεκτοι, που ήμασταν ήδη συνεννοημένοι εμείς οι τρεις, έρχεται και μου λέει «ρε συ, να σου πω κάτι… Εγώ ήρθα από την Αμερική και δεν θα είμαι σε αυτό που ετοιμάζεις;». Το σκέφτηκα και έτσι ξεκίνησε. Με τσαμπουκά. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ο καταλύτης μας, η νότα μας, αυτό που χρειαζόταν αυτή η παρέα για να δέσει» παραδέχθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

 

«Ήταν αγαπησιάρης! Αυτό ήταν το βασικό του χαρακτηριστικό. Αγαπησιάρης και ανέναχτος» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Μπορούσα να του πω τα πάντα. Τα πάντα, τα πάντα. Από κοριτσίστικα θέματα μέχρι υπαρξιακές συζητήσεις. Ήταν ένας άνθρωπος που άρχισε να μου μιλάει για ένα ευρύτατο φάσμα με πολύ γέλιο. Άμα δεν χάραζε, για ύπνο δεν πηγαίναμε»!

«Αυτό το όριο που αναγκάζεται πολλές φορές η ανθρώπινη φύση να έχει τον περιόριζε. Τον έπνιγε αυτή η δέσμευση και του άρεσε να την υπερβαίνει. Νομίζω πως κάποια στιγμή την υπερέβη και σωματικά και… έφυγε» συμπλήρωσε η δημιουργός του θρυλικού σίριαλ.

-μιλάει απαράδεκτων Βλάσση Βλάσσης Διάφορα Μπονάτσος:Η παρέα Συγκινεί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βορίζια: Ανατροπή! Αυτός ήταν ο δολοφόνος της 57χρονης, τη μέρα του μακελειού – Ποιος άλλος ήταν μαζί του;
Πε, 6 Νοέ 2025 00:26
Κίλι Σφακιανάκη: Ανατριχιάζει το σημείωμα που είχε αφήσει, πριν το φινάλε της ζωής της στα γενέθλια του Νότη
Τε, 5 Νοέ 2025 21:54
Έρχονται 4 μέτρα – ανάσα για τους συνταξιούχους – Ποιοι και πότε θα δουν αυξήσεις
Τε, 5 Νοέ 2025 21:43
Ο ξεχασμένος μυς που καίει λίπος με μια απλή άσκηση ακόμα κι όταν καθόμαστε – Δεν πάει το μυαλό σας
Τε, 5 Νοέ 2025 20:43
Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η ποινή του 47χρονου συζυγοκτόνου που νόμιζε ότι μάνα και γιος… – Τον είδα να α@@@@@ μπροστά της γ@@@@
Τε, 5 Νοέ 2025 17:46
Βαρύ πένθος για τον Έλληνα Ευρωβουλευτή…
Τε, 5 Νοέ 2025 14:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.