Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα τρία ζώδια που αναμένεται να ανέβουν οικονομικά τους επόμενους μήνες, ενώ δεν το περιμένουν

Δε, 17 Νοέ 2025 13:25

Θεσσαλονίκη: Πρωτοφανές περιστατικό! Πατέρας επειδή ένιωθε πληγωμένος από τον γιο του, έβαλε…

Δε, 17 Νοέ 2025 13:22

Μόλις ανακοινώθηκε, από το κανάλι! Πολυαγαπημένο σίριαλ που “σαρώνει” αλλάζει ώρα προβολής

Δε, 17 Νοέ 2025 12:30
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βλάσσης Μπονάτσος:Η παρέα των απαράδεκτων μιλάει για τον Βλάσση και συγκινεί.

Πα, 26 Νοέ 2021 22:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Τον έπνιγε αυτή η δέσμευση και του άρεσε να την υπερβαίνει. Νομίζω πως κάποια στιγμή την υπερέβη και σωματικά και… έφυγε” ανέφερε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν πρωταγωνιστής στο νέο αφιέρωμα που παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς στο Idols το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο απόλυτος Έλληνας συνάντησε την αγαπημένη τηλεοπτική παρέα του αείμνηστου καλλιτέχνη. Δηλαδή τον Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Δήμητρα Παπαδοπούλου από τους «Απαράδεκτους».

 

Μέσα σε όλα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω από που μπορεί να προερχόταν αυτό το χάρισμα του. Ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα. Σου θύμιζε το παιδί που έχει ένα σπίτι ωραίο, προστατευμένο με μια οικογένεια και πηδάει την μάντρα. Για να πάει έξω, για να κάνει τις αλητείες του αλλά το σπίτι υπάρχει»

 

«Όταν έγιναν οι Απαράδεκτοι, που ήμασταν ήδη συνεννοημένοι εμείς οι τρεις, έρχεται και μου λέει «ρε συ, να σου πω κάτι… Εγώ ήρθα από την Αμερική και δεν θα είμαι σε αυτό που ετοιμάζεις;». Το σκέφτηκα και έτσι ξεκίνησε. Με τσαμπουκά. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ο καταλύτης μας, η νότα μας, αυτό που χρειαζόταν αυτή η παρέα για να δέσει» παραδέχθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

 

«Ήταν αγαπησιάρης! Αυτό ήταν το βασικό του χαρακτηριστικό. Αγαπησιάρης και ανέναχτος» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Μπορούσα να του πω τα πάντα. Τα πάντα, τα πάντα. Από κοριτσίστικα θέματα μέχρι υπαρξιακές συζητήσεις. Ήταν ένας άνθρωπος που άρχισε να μου μιλάει για ένα ευρύτατο φάσμα με πολύ γέλιο. Άμα δεν χάραζε, για ύπνο δεν πηγαίναμε»!

«Αυτό το όριο που αναγκάζεται πολλές φορές η ανθρώπινη φύση να έχει τον περιόριζε. Τον έπνιγε αυτή η δέσμευση και του άρεσε να την υπερβαίνει. Νομίζω πως κάποια στιγμή την υπερέβη και σωματικά και… έφυγε» συμπλήρωσε η δημιουργός του θρυλικού σίριαλ.

-μιλάει απαράδεκτων Βλάσση Βλάσσης Διάφορα Μπονάτσος:Η παρέα Συγκινεί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα τρία ζώδια που αναμένεται να ανέβουν οικονομικά τους επόμενους μήνες, ενώ δεν το περιμένουν
Δε, 17 Νοέ 2025 13:25
Θεσσαλονίκη: Πρωτοφανές περιστατικό! Πατέρας επειδή ένιωθε πληγωμένος από τον γιο του, έβαλε…
Δε, 17 Νοέ 2025 13:22
Μόλις ανακοινώθηκε, από το κανάλι! Πολυαγαπημένο σίριαλ που “σαρώνει” αλλάζει ώρα προβολής
Δε, 17 Νοέ 2025 12:30
Συναγερμός, φέτος, για τη γρίπη! Δεν μοιάζει με τις προηγούμενες! – Τι προκαλεί το νέο στέλεχος
Δε, 17 Νοέ 2025 10:31
3 ζώδια πιάνουν “την καλή”, πριν από τις 22 Νοεμβρίου – Θα έχουν ευκαιρίες από το πουθενά…
Δε, 17 Νοέ 2025 10:02
Μαγνησία: Η οικογένειά του τον περίμενε στο αεροδρόμιο, αλλά δεν έφτασε ποτέ! Μετά από μέρες αποκαλύφθηκε η φρίκη…
Δε, 17 Νοέ 2025 09:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.