Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συναγερμός, φέτος, για τη γρίπη! Δεν μοιάζει με τις προηγούμενες! – Τι προκαλεί το νέο στέλεχος

Δε, 17 Νοέ 2025 10:31

3 ζώδια πιάνουν “την καλή”, πριν από τις 22 Νοεμβρίου – Θα έχουν ευκαιρίες από το πουθενά…

Δε, 17 Νοέ 2025 10:02

Μαγνησία: Η οικογένειά του τον περίμενε στο αεροδρόμιο, αλλά δεν έφτασε ποτέ! Μετά από μέρες αποκαλύφθηκε η φρίκη…

Δε, 17 Νοέ 2025 09:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βλοντίμιρ Ζελένσκι:Δραματικοί τόνοι από τον Ουκρανό πρόεδρο.Θα πάμε σε΄Γ Παγκόσμιο πόλεμο…….θέλω να μιλήσω με τον Πούτιν.

Κυ, 20 Μαρ 2022 17:06 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δραματικοί τόνοι από τον Βλοντίμιρ Ζελένσκι, σε δηλώσεις του στο CNN. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι μόνο οι διαπραγματεύσεις μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος του πολέμου με τη Ρωσία. Σε αντίθεση περίπτωση, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις και τις πληροφορίες πως οι δυνάμεις της Ρωσίας επιτέθηκαν σε αμάχους στη Μαριούπολη, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μιλώντας την Κυριακή (20.03.2022) στο CNN είπε πως είναι έτοιμος να μιλήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

«Είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις. Ήμουν έτοιμος εδώ και δυο χρόνια. Και χωρίς διαπραγματεύσεις, δεν μπορούμε να τελειώσουμε αυτόν τον πόλεμο», είπε ο Ζελένσκι όταν ο Φαρίντ Ζακάρια τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να μιλήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Όλοι όσοι θεωρούν ότι αυτός ο διάλογος δεν έχει νόημα και ότι δεν πρόκειται να λύσει τίποτα, δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό (ο διάλογος). Αν υπάρχει μόνο 1% πιθανότητα να σταματήσουμε αυτόν τον πόλεμο, πρέπει να την εκμεταλλευθούμε. Πρέπει να το κάνουμε.

Δεν μπορώ να σας πω το αποτέλεσμα αυτών των διαπραγματεύσεων, (αλλά) χάνουμε ανθρώπους κάθε μέρα, αθώους ανθρώπους. Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν έρθει για να μας εξαφανίσουν, να μας σκοτώσουν. Έχουμε δείξει την αξιοπρέπεια του λαού μας και του στρατού μας, πως είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε την ισχυρή επίθεση, πως μπορούμε να αντεπιτεθούμε.

Αλλά δυστυχώς, η αξιοπρέπειά μας δεν πρόκειται να σώσει τις ζωές τους. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε κάθε πιθανότητα για να έχουμε τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε και να μιλήσουμε με τον Πούτιν. Αλλά αν αυτές οι προσπάθειες αποτύχουν, αυτό θα σημαίνει ότι οδηγούμαστε στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι!

Βλοντίμιρ Διεθνή Ζελένσκι:Δραματικοί μιλήσω Ουκρανό παγκόσμιο πάμε πόλεμο…….θέλω Πούτιν πρόεδρο.Θα σε΄Γ τόνοι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός, φέτος, για τη γρίπη! Δεν μοιάζει με τις προηγούμενες! – Τι προκαλεί το νέο στέλεχος
Δε, 17 Νοέ 2025 10:31
3 ζώδια πιάνουν “την καλή”, πριν από τις 22 Νοεμβρίου – Θα έχουν ευκαιρίες από το πουθενά…
Δε, 17 Νοέ 2025 10:02
Μαγνησία: Η οικογένειά του τον περίμενε στο αεροδρόμιο, αλλά δεν έφτασε ποτέ! Μετά από μέρες αποκαλύφθηκε η φρίκη…
Δε, 17 Νοέ 2025 09:58
Περιστέρι: Αδιανόητη τραγωδία! Έκλεψαν το σπίτι ζευγαριού και ο σύζυγος της “έσκασε” απο…
Δε, 17 Νοέ 2025 00:58
Περιστέρι: Σε σοκ ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί! – Το βίντεο που δείχνει τον ξυλοδαρμό της 13χρονης – Ούρλιαζε από…
Κυ, 16 Νοέ 2025 23:30
Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Γιατρός εξηγεί τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ο θάνατος πλησιάζει
Κυ, 16 Νοέ 2025 22:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.