Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ με τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το στοιχείο “κλειδί” που θα φέρει μεγάλη ανατροπή, αν επιβεβαιωθεί!

Δε, 1 Ιούν 2026 13:47

Ιούνιος: Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν “ανοίγει” την πόρτα της αφθονίας!

Δε, 1 Ιούν 2026 13:09

Καλαμάτα: Αυτή είναι η γυναίκα που ούρλιαζε για βοήθεια και βρήκε φρικτό τέλος από τον σύζυγό της!

Δε, 1 Ιούν 2026 13:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βόλος: Καλά πήγε κι αυτό! 58χρονος άνδρας έβαζε τη μουσική στη διαπασών, έβγαινε στο μπαλκόνι γ@μ@@ς και…

Πα, 14 Φεβ 2025 18:59 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένας 58χρονος άνδρας οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική στον Βόλο, αφού, όπως έχει κατηγορηθεί, συνήθιζε να βγαίνει γυμνός στο μπαλκόνι, να βάζει τέρμα τη μουσική στα ηχεία και να βρέχει τους περαστικούς με το λάστιχο.

Συγκεκριμένα, οι γείτονές του τον έχουν μηνύσει κατ’ επανάληψη και χθες εξετάστηκε μια από τις μηνύσεις στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ειδικότερα, ο 58χρονος είχε μηνυθεί από 32χρονο για τις πράξεις της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και εξύβρισης αφού τον είχε κυνηγήσει έξω από το σπίτι του με μία αλυσίδα και κατάφερε να τον χτυπήσει, ενώ παράλληλα τον έβριζε.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 5 Μαΐου 2020. Ο κατηγορούμενος αντιλήφθηκε τον 32χρονο να βγαίνει από το διαμέρισμά του και την ώρα που κατευθυνόταν προς την έξοδο της πολυκατοικίας, άρπαξε μία αλυσίδα και άρχισε να τον κυνηγά καταφέρνοντας να τον χτυπήσει. Μάλιστα, ακολούθως επέστρεψε στο διαμέρισμά του, γδύθηκε, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να βρίζει, να φτύνει και να βρέχει περαστικούς με το λάστιχο ποτίσματος.

Σε κατάθεσή του, ένας γείτονας και των δύο, υποστήριξε πως ο 58χρονος κάθεται όλη την ημέρα στο μπαλκόνι με το ραδιόφωνο στο τέρμα ενώ τον τελευταίο καιρό, έβαζε στο τέρμα την ένταση και στο ράδιο του αυτοκινήτου.

Στην ακροαματική διαδικασία έγινε γνωστό πως ο κατηγορούμενος είναι γνωστός στις αρχές, αφού είχε πετάξει μία τηλεόραση από το μπαλκόνι, με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος πολίτης που βρισκόταν από κάτω.

Έτσι, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 58χρονο για την απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της εξύβρισης, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή. Ωστόσο, η ποινή δεν θα κοινοποιηθεί άμεσα στον 58χρονο καθώς βρίσκεται αυτή την περίοδο σε Ψυχιατρική Κλινική.

58χρονος άνδρας αυτό Βόλος: γ@μ@@ς διαπασών, Διάφορα έβαζε έβγαινε και…. καλά κι μουσική μπαλκόνι πήγε στη στο τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ με τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το στοιχείο “κλειδί” που θα φέρει μεγάλη ανατροπή, αν επιβεβαιωθεί!
Δε, 1 Ιούν 2026 13:47
Ιούνιος: Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν “ανοίγει” την πόρτα της αφθονίας!
Δε, 1 Ιούν 2026 13:09
Καλαμάτα: Αυτή είναι η γυναίκα που ούρλιαζε για βοήθεια και βρήκε φρικτό τέλος από τον σύζυγό της!
Δε, 1 Ιούν 2026 13:05
Έκτακτο – Ελλάδα: Ανατριχιάζει η λεπτομέρεια της νέας γυναικοκτονίας, που έγινε γνωστή, πριν από λίγο!
Δε, 1 Ιούν 2026 10:15
Έκτακτο – Ελλάδα: Άγρια γυναικοκτονία! Ποιά είναι η άτυχη γυναίκα;
Δε, 1 Ιούν 2026 08:40
Δευτέρα, 1η Ιουνίου: Για 3 ζώδια δεν θα είναι απλά η πρώτη του μήνα! Θα ξεκινήσουν με μία μεγάλη νίκη!
Κυ, 31 Μάι 2026 23:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.