Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραγωδία! Νεκρός οδηγός που μετέφερε ελληνική ομάδα – Σε σοκ οι παίκτες

Κυ, 16 Νοέ 2025 01:08

Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18

Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βόλος: Απίστευτο περιστατικό! Συνταξιούχος μένει σε κοτέτσι για να μην βλέπει… – “Θα σας θ@@@@…”

Πε, 5 Σεπ 2024 09:40 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μαλλιά κουβάρια έχει γίνει οικογένεια στον Βόλο, με τον πατέρα να μένει σε κοτέτσι.

Ο συνταξιούχος πατέρας και σύζυγος βρέθηκε κατηγορούμενος και καταδικάστηκε. Αιτία οι απειλές του ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα και τη σύζυγό του και θα τις θάψει. Οι σχέσεις το τελευταίο διάστημα ήταν εκρηκτικές. Ο πατέρας και σύζυγος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι που έμενε και να μείνει σε ένα κοτέτσι, που όμως βρίσκεται μέσα στο οικόπεδο του ακινήτου. Οι παρεξηγήσεις, οι καυγάδες και οι εντάσεις ήταν συνεχείς. Τα πράγματα πριν από λίγο διάστημα όμως ξέφυγαν και ο ηλικιωμένος βρέθηκε στο εδώλιο.

Ο συνταξιούχος που ζει μέσα σε παράγκα – κοτέτσι, είπε ότι πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι του, για να μην έρχεται σε επαφή με την σύζυγο και την κόρη του. Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου του 2024, ο συνταξιούχος δικάστηκε στο Αυτόφωρο γιατί τις απείλησε επειδή του απαγόρευσαν να αφήνει την πόρτα από το κοτέτσι ανοιχτή, με αποτέλεσμα οι κότες να λερώνουν με κουτσουλιές τις σκάλες του σπιτιού.

Η κόρη του κατηγορούμενου τον συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς και του είπε να είναι προσεκτικός με τι κότες γιατί λερώνουν το σπίτι. Ο συνταξιούχος που ζει επτά μήνες με τις κότες και χωρίς ρεύμα, προσβλήθηκε και όταν γύρισε πήγε στο σπίτι ακολούθησε μεγάλος καυγάς.

Σύμφωνα με το gegonota.news, απείλησε την ίδια και τη μητέρα της: «θα σας κάψω, θα σας θάψω». Κλήθηκε η αστυνομία και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της συζύγου και της κόρης του.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι από τις 27 Φεβρουαρίου, έχει φύγει από το σπίτι και μένει στο κοτέτσι, αλλά εξακολουθεί να την χτυπά και την απειλεί, παρότι είναι εγχειρισμένη.

Ο γιος του συνταξιούχου υπερασπίστηκε τον πατέρα του λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να μην μένει στο ίδιο σπίτι μαζί τους, αλλά όλες οι φασαρίες γίνονται επειδή δεν τους δίνει χρήματα. Περιέγραψε ένα πολύχρονο σκηνικό εντάσεων με την αστυνομία να καλείται σε σταθερή βάση, ενώ ο ίδιος σε ηλικία 5 ετών πυροβόλησε με όπλο τον πατέρα του κατά λάθος.

Ο συνταξιούχος αρνήθηκε κάθε κατηγορία , δήλωσε πως είναι θύμα της συζύγου και της κόρης του και αρνήθηκε ότι είναι αλκοολικός, όπως τον κατηγορούν. Καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρέπει να μετοικήσει από το οικόπεδο που βρίσκεται, ενώ του απαγορεύτηκε η προσέγγιση της συζύγου και της κόρης σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

 

«Μην «σας – “Θα blog απίστευτο! αστυνομικά βλέπει βλέπει… Βόλος: για θ@@@@…” θ@@@@…” θα κοτέτσι μένει να περιστατικό σε συνταξιούχος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία! Νεκρός οδηγός που μετέφερε ελληνική ομάδα – Σε σοκ οι παίκτες
Κυ, 16 Νοέ 2025 01:08
Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18
Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πασίγνωστη Ελληνίδα αθλήτρια, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς εμπλέκεται σε…
Σα, 15 Νοέ 2025 23:53
Γηροκομείο Αττική: Σοκ και ντροπή! Υπέφερε η γιαγιά στα χέρια τους! Την είχαν σε αφρολέξ γεμάτο…
Σα, 15 Νοέ 2025 21:24
Μαγνησία: Γυναίκες πήγαν για προσκύνημα και κατέληξαν στο νοσοκομείο – «Χάθηκε το φως από τα μάτια μας»
Σα, 15 Νοέ 2025 21:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.