Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καλαμάτα: Σοκαριστικό περιστατικό με πρώην ζευγάρι – Η απειλή στο τηλέφωνο που έγινε πράξη

Τε, 23 Σεπ 2026 19:26

Έκτακτο – Ελλάδα: Άνδρας οπλισμένος κρατά τη σύζυγό του όμηρο

Τε, 23 Σεπ 2026 19:22

Μαζωνάκης: Ποια γιατρό νοσοκομείου πήραν τηλέφωνο, όταν δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν τον Γιώργο;

Τε, 23 Σεπ 2026 17:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βόλος:Έβαλε φωτιά στη σύζυγο του και της είπε μαζί θα πεθάνουμε.Οι εφιαλτικές στιγμές όπως της περιέγραψε η άτυχη γυναίκα.

Πα, 18 Νοέ 2022 18:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σε ποινή φυλάκισης 6 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έναν 65χρονο που στις 2 Νοεμβρίου του 2014 περιέλουσε με οινόπνευμα την πρώην σύζυγο του και της έβαλε φωτιά προκαλώντας της εγκαύματα πρώτου βαθμού.

Ο άντρας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε κάθειρξη 10 ετών. Αποφυλακίστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2016 και ξανακάθισε στο εδώλιο για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

«Μαζί θα πεθάνουμε»

Τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε εκείνο το βράδυ του Νοεμβρίου περιέγραψε στο δικαστήριο η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση. Όπως κατέθεσε η γυναίκα, είχαν χωρίσει εφτά χρόνια πριν το συμβάν αλλά έμεναν στο ίδιο σπίτι ενώ είχαν και τρία παιδιά. Εκείνο το βράδυ, όταν έφυγε από το σπίτι το ένα παιδί, ο άντρας περιλούζει με ένα μπουκάλι οινόπνευμα τη γυναίκα. Αμέσως η γυναίκα πήγε στο μπάνιο για να ξεπλυθεί και στη συνέχεια βγήκε στη βεράντα φωνάζοντας βοήθεια. Τότε ο άνδρας περιλούζει ξανά τη γυναίκα με δεύτερο μπουκάλι οινόπνευμα και αυτή τη φορά της βάζει φωτιά. Στη συνέχεια την αγκαλιάζει και της λέει: «Δεν θα φύγεις ζωντανή από εδώ. Δεν θα σε ακουμπήσει κανένας άλλος εκτός από μένα. Μαζί θα πεθάνουμε».

Αυτό τελικά που «έσωσε» τη γυναίκα ήταν ο ίδιος ο άντρας ο οποίος μη αντέχοντας τον πόνο από το κάψιμο άφησε τη γυναίκα ελεύθερη. Στη συνέχεια η γυναίκα σβήνει τη φωτιά από το κεφάλι της με μια πετσέτα, βγάζει τα ρούχα της, φοράει μια άλλη φόρμα και έφυγε τρέχοντας στη γειτόνισά της στον επάνω όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν. Για το συμβάν είχε ειδοποιηθεί ήδη η αστυνομία και το ΕΚΑΒ που μετέφερε την 47χρονη τότε γυναίκα στη Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου με εγκαύματα που κάλυπταν το 30% του σώματός της. Η γυναίκα στη συνέχεια διεκομίσθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύτηκε για 20 μέρες.

«Πέρασαν αυτά τα χρόνια. Όλο αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου έχει κλείσει. Δεν επιθυμώ κάτι άλλο. Θέλω να προχωρήσω μπροστά» κατέθεσε η γυναίκα απατώντας στις ερωτήσεις του προέδρου σχετικά με τη ζωή της σήμερα.

«Ήθελα να κάνουμε κάτι μαζί»

Όπως κατέθεσε στην απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά την αποφυλάκιση και μέχρι σήμερα έμενε μόνος σε χωριό της Λάρισας, προέβη σε αυτή την πράξη γιατί η πρώην γυναίκα του «έφευγε από το σπίτι». «Ζητάω συγνώμη. Ήταν ένα λάθος. Δεν ήθελα να κάνω κάτι σε αυτήν. Ήθελα να κάνουμε κάτι μαζί» είπε στο δικαστήριο ο άντρας και όταν ερωτήθηκε από την πρόεδρο γιατί να βάλει φωτιά στη γυναίκα της απάντησε πως το έκανε: «γιατί τον τελευταίο καιρό κάπου είχε ξεφύγει και έφευγε από το σπίτι».

Ο κατηγορούμενος τελικά ξαναοδηγήθηκε στη φυλακή καθώς το δικαστήριο τον κήρυξε ομόφωνα ένοχο και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 6 ετών αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό της μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

άτυχη Βόλος:Έβαλε γυναίκα Διάφορα είπε εφιαλτικές μαζί όπως πεθάνουμε.Οι περιέγραψε στιγμές σύζυγό φωτιά»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλαμάτα: Σοκαριστικό περιστατικό με πρώην ζευγάρι – Η απειλή στο τηλέφωνο που έγινε πράξη
Τε, 23 Σεπ 2026 19:26
Έκτακτο – Ελλάδα: Άνδρας οπλισμένος κρατά τη σύζυγό του όμηρο
Τε, 23 Σεπ 2026 19:22
Μαζωνάκης: Ποια γιατρό νοσοκομείου πήραν τηλέφωνο, όταν δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν τον Γιώργο;
Τε, 23 Σεπ 2026 17:35
Ανατροπές και δοκιμασίες για 3 ζώδια – Αυτό το φθινόπωρο θα είναι διαφορετικό – Το Σύμπαν στέλνει ένα μήνυμα
Τε, 23 Σεπ 2026 14:17
Μαζωνάκης: Αυτά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξαν η γιατρός και ο υπνοθεραπευτής, όταν ο Γιώργος είχε πεθάνει
Τε, 23 Σεπ 2026 13:56
“Έρχεται” νέο κύμα κακοκαιρίας με μεγάλη δυναμική – Τι να περιμένει η Αττική
Τε, 23 Σεπ 2026 10:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.