Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κακοκαιρία μέχρι τη Δευτέρα (12/10) – Πότε έρχονται βροχές στην Αττική;

Πα, 9 Οκτ 2026 09:22

Νοέμβριος: “Έρχονται” ανατροπές για αυτά τα 3 ζώδια – Θα μεταμορφωθούν…

Πε, 8 Οκτ 2026 13:23

Από φθινόπωρο απότομα σε χειμώνα – “Έρχεται” νέα κακοκαιρία

Πε, 8 Οκτ 2026 13:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βόλτες και σε άλλους δήμους από το Σάββατο.

Τρ, 30 Μαρ 2021 11:25 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Γεραπετρίτης: Απελευθερώνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις

Ένα νέο μείγμα μέτρων με σταδιακή χαλάρωση αφού όσα εφαρμόζονται μέχρι σήμερα έχουν ξεπεραστεί εξετάζει η κυβέρνηση.

Όπως τόνιζαν κυβερνητικές πηγές στο newsit.gr στην κυβέρνηση δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να προκαταλάβουν τις αποφάσεις των ειδικών και μπορεί τα κρούσματα να είναι ψηλά, όμως παρουσιάζεται μια τάση σταθεροποίησης και ταυτόχρονα δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει ότι ο κόσμος έχει φτάσει ή και έχει ξεπεράσει τα όριά του. Όπως τόνιζαν οι ίδιες πηγές σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν εκπτώσεις από κανέναν στα μέτρα προστασίας που θα μείνουν για καιρό, αλλά τα μέτρα έχουν εξαντλήσει την αποτελεσματικότητά τους.

Έτσι, αναθεωρούν την στάση τους και η εισήγηση είναι να μετατοπιστεί ο κόσμος σε ανοικτούς χώρους με λελογισμένα ανοίγματα και πάντα με μέτρα προστασίας και όχι συνωστισμούς.

Σε αυτή την λογική του «πάμε να ανοίξουμε σιγά – σιγά», ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει μια  μετατόπιση των μέτρων, προκειμένου να δοθούν δικλείδες αποσυμπίεσης και να περιοριστούν οι εστίες υπερμετάδοσης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 αναγνώρισε ότι τα ψυχικά αποθέματα των πολιτών έχουν εξαντληθεί και είναι διάχυτη η διάθεση πολιτών να κερδίσουν κομμάτι της ζωής.

Όπως τόνισε ο υπουργός, στο πλέγμα των μέτρων που εξετάζονται είναι και η απελευθέρωση της διαδημοτικής μετακίνησης, ώστε οι πολίτες να έχουν διέξοδο στην ύπαιθρο και να περιοριστούν οι συναθροίσεις στα σπίτια, εξετάζεται το άνοιγμα κυρίως των Λυκείων καθώς και το άνοιγμα του λιανεμπορίου με περιορισμένους και αυστηρούς όρους.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γίνει το Πάσχα, ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το Πάσχα, πρόσθεσε όμως ότι «θα είναι πάντως ένα παρά πολύ καλύτερο Πάσχα από το περσινό», σημειώνοντας  ότι «πρέπει να διατηρήσουμε λίγο το σθένος μας, και για λίγες εβδομάδες να τηρήσουμε τα μέτρα».

«Αν ξεπεράσουμε  τον κάβο του Απριλίου θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα» κατέληξε ο υπουργός Επικρατείας, διευκρινίζοντας ότι η αποκλιμάκωση των μέτρων θα είναι σταδιακή.

Πηγή newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κακοκαιρία μέχρι τη Δευτέρα (12/10) – Πότε έρχονται βροχές στην Αττική;
Πα, 9 Οκτ 2026 09:22
Νοέμβριος: “Έρχονται” ανατροπές για αυτά τα 3 ζώδια – Θα μεταμορφωθούν…
Πε, 8 Οκτ 2026 13:23
Από φθινόπωρο απότομα σε χειμώνα – “Έρχεται” νέα κακοκαιρία
Πε, 8 Οκτ 2026 13:18
Ραγδαίες εξελίξεις με τους Ράδιο Αρβύλα – Έκει θα εμφανίζονται
Πε, 8 Οκτ 2026 09:12
Συγκλόνισε ο Λαζόπουλος για τον Μαζωνάκη – Η αποκάλυψη για τη γυναίκα του, μετά την Καρνεάδου
Πε, 8 Οκτ 2026 00:34
Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του – “Πάρε αμέσως το ΕΚΑΒ, πάρε αμέσως το ΕΚΑΒ”
Τε, 7 Οκτ 2026 22:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.