Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιώργος Παπαδάκης: Ο γιατρός του αποκαλύπτει για πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα του – Το ραντεβού που…

Δε, 12 Ιαν 2026 16:21

Έκτακτο – Μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής, με τους αγρότες! Τι συνέβη;

Δε, 12 Ιαν 2026 14:11

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2026 στις 18 Ιανουαρίου φέρνει αλλαγές -Τα δύο ζώδια που επηρεάζει περισσότερο

Δε, 12 Ιαν 2026 14:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βούλα:Η στιγμή της παράσυρσης της άτυχης 15χρονης από οδηγό.(Βίντεο)

Πε, 12 Ιαν 2023 20:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με τραύματα στο κεφάλι αλλά σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” η 15χρονη η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Πέμπτης, στη Βούλα.

Η ανήλικη υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ αντιμετωπίσθηκαν τα τραύματά της. Η κατάστασή της είναι σταθερή.

Σε βίντεο που εξασφάλισε η τηλεόραση του OPEN, φαίνεται η στιγμή που η 15χρονη μαθήτρια παρασύρεται από το διερχόμενο αμάξι, ενώ λίγα λεπτά μετά περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν το αιμόφυρτο κορίτσι.

Τι είπε η οδηγός
Από την πλευρά της η οδηγός που την παρέσυρε έδωσε κατάθεση στις αρχές, όπου και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οδηγός, η οποία φέρεται να παραβίασε το κόκκινο φανάρι, υποστήριξε στις αρχές ότι δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Η ίδια δεν έφυγε από το σημείο και ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του κοριτσιού.

Έφτασε άμεσα η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο,ενώ οι γονείς της 15χρονης ενημερώθηκαν για το τροχαίο από το σχολείο της.

Η περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα
Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο φανάρι τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος περιέγραψε καρέ-καρέ στην ΕΡΤ το χρονικό της παράσυρσης.

Αρχικά ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη τραυματία και πως η οδηγός βοήθησε από την πρώτη στιγμή. “Δεν είχαμε εγκατάλειψη τραυματία. Σταμάτησε το αυτοκίνητο απλά λίγο πιο κάτω και μετά ήρθε η οδηγός, ήταν παρούσα και έδωσε κατάθεση στο ανακριτικό της τροχαίας”, είπε χαρακτηριστικά.

“Είδα ένα αυτοκίνητο πολύ γρήγορα σαν φλας όλη η σκηνή, να χτυπάει κάποιον άνθρωπο και να τον πετάει στον αέρα πάνω από το ύψος του καπό, σχεδόν δύο μέτρα πετάχτηκε ο άνθρωπος. Ερχόταν στο ρεύμα από Βουλιαγμένη προς Αθήνα. Φαινόταν αρκετά δυνατό το χτύπημα.” πρόσθεσε.

“Εγώ άφησα το αμάξι στο φανάρι. Έβαλα αλάρμ και κατέβηκα και πήγα να δω τι έγινε. Η κοπέλα ήταν μπρούμητα αρχικά. Μετά κατάλαβα ότι έχει τις αισθήσεις της. Είδα τραύματα στο πρόσωπο. Είδα αίμα μόνο σε μύτη και στόμα. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα”, ανέφερε ο μάρτυρας.

15χρονης ατυχής Βούλα:Η Διάφορα οδηγό.(Βίντεο) παράσυρσης στιγμή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Ο γιατρός του αποκαλύπτει για πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα του – Το ραντεβού που…
Δε, 12 Ιαν 2026 16:21
Έκτακτο – Μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής, με τους αγρότες! Τι συνέβη;
Δε, 12 Ιαν 2026 14:11
Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2026 στις 18 Ιανουαρίου φέρνει αλλαγές -Τα δύο ζώδια που επηρεάζει περισσότερο
Δε, 12 Ιαν 2026 14:04
Μυστήριο στην Πάτρα – Αυτή είναι η 16χρονη που εξαφανίστηκε – Δεν επέστρεψε ποτέ από το σχολείο – Το “κλειδί” στα βίντεο…
Δε, 12 Ιαν 2026 11:19
Σάλος με ελληνική διαφήμιση! Δείχνει τον Παπαδάκη στον παράδεισο να…
Δε, 12 Ιαν 2026 11:11
Τα 6 πιο βρώμικα σημεία στο μπάνιο που πολλοί δεν καθαρίζουν – Δεν είναι αυτά που πιστεύετε…
Δε, 12 Ιαν 2026 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.